Mitchell Taylor - Dareece Glover [Frici]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

pepzi26

Újonc
2022. 10. 02.
36
47
V4 karakter
Yamasaki Kimiko
LV karakter
Ruud Wolbink
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Mitchell Taylor >

Panaszra tett játékos neve:
<
Dareece Glover >

Panasz oka:
<
PG >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
https://streamable.com/40hp2b >

Megjegyzés:
<
Frici bírálta volna az ügyet, de mire eljutottunk odáig addigra már lelépett a srác. >

kornel333

Újonc
2019. 01. 22.
60
78
Győr
LV karakter
Dareece Glover
Nincs klippem, nem hátrafele néztem a kamerával, hogy rohantok felém.

Azt már nem láttam, hogy fegyvert tartotok rám, legutóbb mikor visszanéztem a bicikliről már nem éltetek.

Első warningnál sokkolni kellett volna engem, hogy elmenjek onnan. Nem tudom ki volt te vagy a társad, de nem tettétek.

PG-re kitérve, menetközben voltam már, és nem láttam hogy volt rámtartva akármi is.

Tegnap egy rablásnál szinte hasonló szituánciónál (mivel én is mozgásban voltam) Orton-tól azt a választ kaptuk, hogy mivel mozgásban van az illető nem PG. Nem 5 km/h-val tekertem tegyük hozzá.

• Tetszik
Reactions: NickQr és Macseek

Frici

Barangoló
Támogató
2021. 03. 07.
84
154
17
Budapest / Porumbești
V4 karakter
Lena Anneliese😾
LV karakter
Emre Cem💀
Nincs klippem, nem hátrafele néztem a kamerával, hogy rohantok felém.
Ez sajnos nem bizonyíték semmire.
Első warningnál sokkolni kellett volna engem, hogy elmenjek onnan. Nem tudom ki volt te vagy a társad, de nem tettétek.
Ez akkor lenne igaz, ha te nem lettél volna felfegyverezve, de mivel egy eléggé látható fegyver volt rajtad, így jogosultak arra, hogy éles fegyvert használjanak ellened.
Tegnap egy rablásnál szinte hasonló szituánciónál (mivel én is mozgásban voltam) Orton-tól azt a választ kaptuk, hogy mivel mozgásban van az illető nem PG. Nem 5 km/h-val tekertem tegyük hozzá.
Biciklin voltál, ha ezt egy autóval teszed, akkor még talán érhető a dolog, de mivel biciklin voltál, ahol tiszta célpont vagy, itt nem véd egy kasztni és elég nagy veszélynek teszed ki a karaktered.
Visszatérve arra, hogy te mozgásban voltál, a biciklinek elég nagy a gyorsulása a script miatt, de mivel ez egy roleplay, így nézzük a realitást. Ha tőled nagyjából 3 méterre elővett a rendvédelmi tag egy nagykalibert, akkor te nem fogsz rátekerni még párat a biciklire, ezzel megpróbálva elemenekülni.

Kifejtettem a válaszodra adott válaszom.
Ha esetleg nem értesz egyet a válaszommal, nyugodtan szólj hozzá, hátha akad még mondandó.

kornel333

Újonc
2019. 01. 22.
60
78
Győr
LV karakter
Dareece Glover
Az első warningot arra értettem, mikor még semmi nem volt nálam, mert ugye nem volt. Akkor kellett volna reálisan cselekedni.

De a PG-re ez nem vonatkozik, csak hogy tudd a sztorit nagyjából mi történt.

Nincs több mondanivalóm.

pepzi26

Újonc
2022. 10. 02.
36
47
V4 karakter
Yamasaki Kimiko
LV karakter
Ruud Wolbink
Hali! Az olyan fajta eszközöket, mint a sokkoló, lőfegyverek ezeket csak is erősen indokolt esetben vethetjük be. Az első esetnél figyelmeztettelek, hogy menj el onnan, azért mert éppen a kocsinál álsz az nem ad indokot arra, hogy sokkolót használjak. De ha még el is engedtelek akkor is a második probálkozásnál mikor láttuk a fegyvert a hátadon akkor egyből elő vettük a fegyvert és rád fogtuk és nem mentél még gyorsan a biciklivel látnod kellett volna.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.