- 2020. 09. 06.
- 88
- 34
- V4 karakter
- Otavio Almiro
- LV karakter
- Giuseppe Genco Russo
- V2 karakter
- Sempronio Lico
I. PARAGRAFUS
OOC rész
[#1] Mi a neved?
~ Misur Diesel~
[#2] Hány éves vagy?
~ 15 ~
[#3] Játszott perceid száma?
~ 1286 ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben? UCP képpel válaszolj!
~ https://imgur.com/a/D6tKEAF ~
[#5] Voltál-e már Bannolva? UCP képpel válaszolj!
~ https://imgur.com/a/D6tKEAF ~
[#6] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Nagyon szeretnék ebbe a frakcióba csatlakozni ennek több oka is van,köztük az egyik az ,hogy ugye a nagyon szeretem azokat a társaságokat amelyiknél komoly rp folyik ,meg nagyon szeretem a szabályok be tartását a szigoruságot a rendet és a fegyelmet és szerintem a NAV nál ez meg található.És ugye én még nem vagyok profi az RP ben de úgy gondolom hogy valahol el kell lezdeni és ha valahol én el kezdeni akkkor itt kell számomra.A szerveren kevés eltöltött időm van de rendelkezek RP tudással(nem sokkal)más szerverekről.Persze meg szeretnék új barátokat szerezni meg jól érezni magam és azt tudom hogy itt minden meg kapható. ~
[#7] Miért téged válasszunk?
~ Úgy gondolom hogy a fegyelmem tudásommal itt a helyem ebben a csapatban /csoportban. Nem vagyok egy rossz fiú barátságos és tisztelem a nálam nagyobb rangban lévő személyeket vagy rangidős személyeket IRL/IG.~
[#8] Voltál már Rendvédelmis frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben?
~ Sajnos nem volt rá lehetőségem de úgy gondolom itt az idő.~
[#9] Mennyit tudnál fent lenni egy nap? ( hétköznap-hétvégén )
~ Hétköznap akár 2-3 órát de ez vátozó de akár többet is hétvégén is változó de nekem hétvégén a minimum 3 óra 6 óra között de lehet több is változó. ~
[#10] Mesélj magadról pár szóban( tulajdonságaid, miben vagy jó/rossz stb.. )
~ HÁT Nem is tudom egy fiú vagyok nem idős nem fiatal 5 évet fociztam de úgy gondoltam nincs időm más dolgokra pl tanulni meg barátokra és akkor abba hagytam pár éve.Több időm maradt másra köztük SeeMTA -ra és most úgy gondoltam több időt szeretnék a See ben tölteni ez a döntés V2 frakció ba való jelentkezéshez vezetett és nem bánom.Igy magamról annyit szeretek meg ismerkedni más emberekkel és tőlük tanulni új dolgokat meg persze barátkozni szeretem magam más szerepébe bele élni hisz ugye szinjátszó is vagyok egyben már tübb mint 5 éve és van tapasztalatom annak tekintélyében hogyha szerepbe kell bele élni magam.Röviden ennyi amit rólam tudni kell. Amiben meg nem vagyok annyira büszke hogy nem tűröm nagyon az igazságtalanságot szerintem mindenkinek egy joga van pl adminügy közben még ha barát is vagy nyalifali is akkor is annak kellene igazat adni akinek igaza is van.Erre általában fel kapom a vizet és rossz tulajdonságnak minősitem.Ennyi magamról. ~
II. PARAGRAFUS
IC rész
IC rész
[#1] Jelentkező teljes neve:
~ Misur Diesel ~
[#2] Születési helye, ideje:
~1995 Los Santos kórház második emelet 3 korterem. ~
[#3] Érvényes személyi igazolványról és jogosítványról másolatot csatoljon!
~ https://imgur.com/UXe5GMF / https://imgur.com/EJpCqJg ~
[#4] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal feladata?
~ Szerintem a NAV feladata a határokat felügyelni ellenőrizni az áthalado járműveket (iratokat,csomagtartó)És illegális tárgy találatánál fegyházba vinni a szeméylt elkobozni a tárgyát ki kérdezni hogy honnan vette és onnan a nyomozok feladata a mi feladatunk el venni fegyházba vinni meg büntetni a fegyvert vagy illegásis tárgyyakat meg kukába dobni.Igazságot teszünk a városban és bitonságot biztositunk a városnak közlekedés szempontjábol és bármi féle szempontból. ~
[#5] Mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal hatásköre?
~ A megadott területeken ellenőrizzük le kapcsoljuk a nem megfelelő vagy gyanus személyeket vagy ellenőrizzüka pénzmozgásokat az adócsalásokat és el kapjuk meg büntetjük aki a törvényt meg szegi. ~
[#6] Előző munkahelyei?
~ Nincs ~
[#7] Büntetett előéletű? Ha igen, miért?
~ Önvédelem esetére vettem egy Glock nevezetü fegyvert azzala feltétellel ha rám lőnek én is vissza de szerencsére nem kellett sohasem használjam még aznap a TEK- esekel rosszul jöttem ki ugye le bilicseltek el vették mert kicsit csunyán beszéltem velük mert engem meg vertek és nem akartak meg védeni engem ezért be mutattam nekik és ugye ezért be vittek és nálam volt a fegyver ilegálisan de tudom bizonyitani hogy azt a fegyvert soha nem használtam se rossz célra se sehogy csak magamnál hordtam soha senkit nem bántottam vele és senkit se sebesitettem emg vele.~
[#8] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Először is kinéznéma gyanus járművet határnál vagy vezetés közben vagy a megaphont hasznáva vagy integetek neki hogy haladjon a boxba vagy az út széllére ha meg vezetés közben akkor megaphonal felszolitom hogy haladjon az út szélére állitsa meg a motrot és maradjon a gépjárműbe ha nem engedelmeskedik RUM vádjával elő állittjuk és ha meg szökik és mi el kapjuk REM vádjával is ha meg engedelmeskedik akkor továbbá igy:Szép jó napot ((bemutatkozok rangom nevem )Ön elmondanám neki hogy ez egy szimpla igazoltatás vagy esetleg valami kölekedési szabályt elkövetett e,elkérem az iratokat (jogsi ,személyi forgalmi engedélye a járművének ,ha minden van és érvényes meg kérem hogy száljon ki és nyissa fel a csomagtartót ,le ellenőrzöm ha pedig van akkor minden rendben ha nincs akkor csekk,ha illegális tárgyat találok a gépjárműbe akkor véhezhetem a kötelességem.Ha pedig nincsenek iratai se vagy valami hiányos nem engedem tovább a géjármüvével és egy csekket is elő állitok neki.Ha pedig nincs semmi és nem megfelően viselkedik le ellenörzöm az előéletét ha büntetett elő életü pár hónapra be is zérom kicsit gondolkozzon el .~
[#9] Miért pont önt válasszuk?
~ Én úgy gondolom magamról hogy képes vagyok rá ezt csinálni fizikumommeg van és tudásom ,meg bizható becsületes ember vagyok igazságot szolgáltatok . ~
[#10] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Amikor a bünösnél fegyver található vagy amikor nem engedelmeskedik vagy ha valamilyen szabálysértést elövetett a szemem vagy több tanu vagy kollegám láttára.~
[#11] Önéletrajz: (180 szó)
~ Egy 25 éves férfi vagyok egyetemi végzetségem után egy kis áruszállitás után úgy gondoltam hogy ideje a városban rendet csinálni .Körül belül 80 kilogramm vagyok a méretemnek pont megfelelő.Én szerintem képes vagyok rá ezt csinálni hisz mindig olyan gyerek voltam akár kis koromban akár serdülő korban hogy ha feladatot kaptam azt teljesitettem és nem akadályoztam senkit meg az életében inkább segitettem neki fejlődni minthogy vissza huzzam.Mindig is egy segitő kész ember voltam az is vagyok és az is leszek.Szeretnék még erre tanitani pár embert.Az hogy mindenkinek segitek nem azt jelenti hogy a bűnösöknek is segitek.Csak annak segitek aki velem is megfelelően viselkedik illedelmesen beszél és szépen viselkedik.Szeretném ha az illegális vezetés, fegyver birtoklások meg szünnek a városban meg az adó csalások mert én mindig is tiszta életet szerettem volna élni.Kollegámivval szépen illedelmesen meg adom a rengidősöknek vagy akár a nálam nagyobb rabgban lévő kollegának a tiszeletet és becsületesen el végzema munkám.Ennyi lennék én .Szerintem mindent tudnak rólam várom leveleiket a válaszukkal,Köszönöm hogy el olvasták és hogy döntöttek.További szép napot! ~