Mirko Dzajic -----> Dave Shorpen [Soap]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

mirko

?MRKBOSS?
2019. 01. 10.
141
172
Dietikon
V4 karakter
Mirko Dzajic
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Mirko Dzajic

Panaszra tett személy InGame neve:
Dave Shorpen

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Bug kihasználása. TK-s kocsival való menekülés.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Először is TK-s kocsival menekültek el végig mentek majd csak egész SF-en le tkzva majd akárhányszor rájuk fogtuk a fegyvert tovább hajtottak. A videón minden látszik szerintem köszönöm.

• Tetszik
Reactions: Danesz

Soap

A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.
2019. 01. 10.
169
561
24
Magyarország
V4 karakter
Mladen Dzajic
V2 karakter
Kaplár József
Sziasztok, én fogom bírálni a panaszt! Várom Dave_Shorpen válaszát 24 órán belül, köszönöm!

2019. 01. 10.
22
63
V4 karakter
David_Shorpen
Nem nagyon értem ezt a bugot. Hogyan lehet menekülni egy tk-s kocsival? Nem tudok arról, hogy külön vonatkoznak szabályok bugokra. Tudtommal ha valaki bugot talál be kell jelenteni és onnantól kezdve azt kijavítják vagy addig kiveszik a funkciót. Én nem kaptam semmilyen értesítést vagy jelet arról, hogy lerobbant a kocsi. Egy ilyen felajzott szituációban és gyors üldözés közben nem tudom hogyan kéne észlelnem egy ilyen bugot. Én még sosem találkoztam olyannal, hogy egy autó ne tudjon lerobbani. Ezek szerint van ilyen akkor legközelebb figyelek.

• Vicces
Reactions: aDSP

Soap

A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.
2019. 01. 10.
169
561
24
Magyarország
V4 karakter
Mladen Dzajic
V2 karakter
Kaplár József
A panaszra tett személy válasza megérkezett így a panaszt elbírálom! A videón tisztán látszik, hogy a pénzszállító autó "godos" magyarul akármit csinálhattok vele nem fog se lerobbanni se a kerekei nem fognak kidurranni. Nehezen hiszem, hogy nem vettétek észre, hogy a fél TEK megszakítás nélkül lőtte az autótokat ti pedig vígan mentek tovább... Az pedig szerintem nem kibúvó, hogy nem ismerted ezt ugyanis a szabályzat nem ismerte nem menetesít a felelősség alól... Amikor elválaltam a panasz bírálását egyből utánna felkerestem egy főadmint és kikértem a véleményét az esetről így az alapján meghoztam a döntésem. A panasz jogos, Dave_Shorpen büntetése 1 hét kitiltás a szerverről "Godos kocsi kihasználása #PK by Soap" indokkal. A panaszt zárom és helyezem a kiosztandó büntetések közé, köszönöm!

Gerold

Legendás író
Very Important Person
2019. 01. 09.
4 529
5 115
20
Budapest
V4 karakter
mark.trevisan
LV karakter
mark.trevisan
Szerveren kiosztottam

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.