Elutasítva Miquel Conejero --> Pufi

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

barnyh

Újonc
2019. 10. 19.
72
136
16
Pécs
V4 karakter
Ruben Valenzuela
zoldlogo.png

Neved:
< Miquel Conejero >

A ban időpontja:
< 2022-02-06 20:59:17 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Pufi >

A ban oka:
< Utolsó esély eljátszva. [MG] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Az utolsó esély eljátszva kitiltásom egy Itembuggoltatásból indult ki. Az itembuggoltatás előtt egyetlen jailem se volt, egyetlen OOC minősítés, 3 hónapos kitiltásom. A szerverre RP-zni jártam fel, és nem nonozni. Az itembuggoltatás az volt hogy buggoltattunk pár darab fecskendőt. ( 3-4db-ot ) Az unbannomat utolsó esélyesen kaptam, ezzel éltem is, játszottam a szerveren, pár emberrel össze is ismerkedtem. Nagyjából 1 héttel a ban levétele után történt egy olyan eset ahol admin megállapítás szerint MG történt, annyi volt hogy kiszálltunk a kocsiból, annyit írtam chatre hogy " fegyver ", és haver átadta a fegyverét. Erre kaptam volna egy 90perces MG jailt, azonban ehelyett az utolsó esély eljátszva kitiltást kaptam meg, mivel 90p vagy annál nagyobb jail esetén visszarakható volt rám a kitiltás. Amit most leírtam, az egy rövid ismertető volt a múltról, mivel tudtommal Pufi, se Ori sem adminok már. Azért szeretnék unbant kérni a szerverről, mivel egy jó barátom újra elkezdi a szervert, és csatlakoznék mellé játszani, részemről a lehető legszabályosabb módon. Számomra rengeteg időt beleöltem a szerverbe, pontosan 27.500percet. A V3, magyar RP után belekóstolnék újra az igazi Amerikai RP-be, és ez a fő indok ami miatt írom ezt az unban kérelmet. Ha szükséges akár egy nagyobb admin jailben is benne lennék. Az eset 8 hónapja történt, az idei nyár hatalmas szerepet játszott az életemben, a mentalításom rengeteg dologgal kapcsolatban megváltozott. Köszönöm szépen ha elolvastad a lapom, további szép napot kívánok! >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.