- 2019. 01. 10.
- 1 419
- 5 794
- LV karakter
- bro kicked out
részletezem.
- megoldaná a váltás animáció körüli herce-hurcát, és még realisztikusabb is.
- folyamatos animként értetendő.
2. glock animáció (sosem érkezett válasz)
- őszintén nemtudom miért van bent a kétkezes animáció.
- 0-60%-ig basic anim, 60-99%-ig a kétkezes anim és 100%-tól legyen a (realisztikus).
3. tok animáció
- sétálni lehessen vele.
- realisztiksabb testbeszéd, és nem köthetnek bele a civilek, ha reflexből való fegyverelővétel történik.
4. páros animáció
- fegyverfogás mellnél, lényegében ennyivel másabb mint a 'hailtaxi'
5. /cuff animáció
- tök jó, hogy előre is tudunk bilincselni, de jó lenne ha hátra is megtehetnénk. (az esetek 97%-ban hátra bilincselünk)
- vagy plusz vagy csere.
- ráfér a csere/bővítés.
- lerágott csont, de megvalósítható.
- Nincs már újdonság a civil skinek között, szinte van amit sose használtak.
- Jól kidolgozott, és kellő kinézetek szerepeljenek a listában, ebben segítség a fórum közösség.
- Nő skinek fel lendítése, pl. normális fejjel rendelkező elegáns öltözetű nincs is.
- A felesleges és fun skineket/kiegeket szerintem már rég törölni kellett volna, szubjekt.
- Nagyon színes a roleplay, sok a szerep tehát kell bőséggel minden téren. (amerikai, hispán/latin, keleti, európai)
1. sofőr animáció.I. Animációk.
- folyamatos animként értetendő.
2. glock animáció (sosem érkezett válasz)
- 0-60%-ig basic anim, 60-99%-ig a kétkezes anim és 100%-tól legyen a (realisztikus).
3. tok animáció
- sétálni lehessen vele.
- realisztiksabb testbeszéd, és nem köthetnek bele a civilek, ha reflexből való fegyverelővétel történik.
4. páros animáció
5. /cuff animáció
- vagy plusz vagy csere.
- amik jelenleg a szerveren megtalálhatóak, elavultak ráadásul oversized szinte az összes.II. Szerveroldali célkeresztek.
- ráfér a csere/bővítés.
- kizárólag csak M4-re, mellre való pozícionálás.III. Pozícionálás
- lerágott csont, de megvalósítható.
- 2021-van, rájuk fér a vérfrissítés.IV. Skinpack csere.
- Nincs már újdonság a civil skinek között, szinte van amit sose használtak.
- Jól kidolgozott, és kellő kinézetek szerepeljenek a listában, ebben segítség a fórum közösség.
- Nő skinek fel lendítése, pl. normális fejjel rendelkező elegáns öltözetű nincs is.
- A felesleges és fun skineket/kiegeket szerintem már rég törölni kellett volna, szubjekt.
- Nagyon színes a roleplay, sok a szerep tehát kell bőséggel minden téren. (amerikai, hispán/latin, keleti, európai)
@vorty @PateszVan még bőséggel ötletem, de egyenlőre csak ennyit publikálok.
Bátran kimerem jelenteni, hogy ráfér a frissítés nagyon sok téren a szerverre!
Úgy gondolom, bár nem vagyok fejlesztő, a farm rendszer kialakítása nagy munkát igényelt. - Minden tiszteletem.
De a szerepjáték (erről szól a szerver) nagyon a háttérbe szorult, ami persze nem a ti hibátok, de részben a farm vitte el másik irányba a szervert.
Szeretném, ha realisztikus kivitelezést lehetne folytatni a szerveren, de ehhez kelletek ti fejlesztők. - Mert nincs/elavult (az) erőforrás.
Őszinte leszek, nem is várom el tőletek, hogy mindent megcsináljatok. - Itt vagyunk, mint közösség és segíteni tudjuk munkátokat igényesen összerakott mappákkal.
Bízom benne, hogy lesz még itt változás.
Utoljára szerkesztve: