Minas Meli - Mauro Rowan [lounz]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Codyy

ivas eves
SzerverAdmin
v4
2022. 02. 18.
57
843
V4 karakter
noora.zangara
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Minas Meli

Panaszra tett személy InGame neve:
Mauro Rowan

Panasz oka, leírása, kifejtése:
más játék élményének elrontasa, fall anim kihasználása lövöldözés közben/buggoltatás

pilótaként egy lövöldözés közepén benyomja a fall animot és úgy repked hogy ne lehessen kilőni a helikopterből és azt a látszatot keltse hogy halott

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/fcf4hj

Megjegyzés:
nem az első eset hogy ezt csinálja csak most született róla visszamentés

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤagainst all odds.
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 478
4 492
V4 karakter
Mesa Varela
Várom a válaszát.

Damage

ex krelit
Támogató
2020. 07. 27.
215
191
Budapest
V4 karakter
Mauro Garcia
LV karakter
Faith Bridget
V2 karakter
-
Cső, Nem direkt szoktam lefallozni, valahogy megnyomom a gombját és lefekszik, de ezúttal ki is bindeltem.
* Removed all binds from key ','
Ami a videot érinti, végig a helikopter alját lövöd, semmi esélye annak, hogy ott kitudsz lőni engem. Várom a birálatot.

Codyy

ivas eves
SzerverAdmin
v4
2022. 02. 18.
57
843
V4 karakter
noora.zangara
* Removed all binds from key ','
Ezt én is betudom írni
Ami a videot érinti, végig a helikopter alját lövöd, semmi esélye annak, hogy ott kitudsz lőni engem.
Ezzel meg saját magad alatt vágod a fát

Az nem kifogás, hogy véletlen volt, többször is megcsináltad szabályt sértettél vállald a következményeket

edit: Illetve a helikoptert a WASD QE és a nyilakkal kell irányítani az a "," (vessző) amire neked volt bindelve a fall az elég messze van az említett gomboktól

Utoljára szerkesztve:

Damage

ex krelit
Támogató
2020. 07. 27.
215
191
Budapest
V4 karakter
Mauro Garcia
LV karakter
Faith Bridget
V2 karakter
-
Abban igazad van, hogy nincs a WASD QE es nyilak melett, viszont ott van a kezifek kiengedés gomb melett. Lehetseges, hogy akkor nyomtam meg veletlen a gombot. Elnézésedet kérem, kárpótolnálak valamivel, de nem tudok mivel szolgálni. Vállalom a következményeket a hibáimért. Nem kivánok hozzászólni többször.

Ui: telorol irom, bocsi a helyesirasi hibakert.

• Tetszik
Reactions: Dynaa

Codyy

ivas eves
SzerverAdmin
v4
2022. 02. 18.
57
843
V4 karakter
noora.zangara
Abban igazad van, hogy nincs a WASD QE es nyilak melett, viszont ott van a kezifek kiengedés gomb melett.
repülés közben miért akartad kiengedni a kézit?

amint haza értem további képpekkel tudok szolgálni ahol egy teljesen másik alkalommal voltál fallozva illetve a fent látható videó után több percel később vissza jöttél és még mindig ugyan úgy fallozva voltál

Damage

ex krelit
Támogató
2020. 07. 27.
215
191
Budapest
V4 karakter
Mauro Garcia
LV karakter
Faith Bridget
V2 karakter
-
repülés közben miért akartad kiengedni a kézit?

amint haza értem további képpekkel tudok szolgálni ahol egy teljesen másik alkalommal voltál fallozva illetve a fent látható videó után több percel később vissza jöttél és még mindig ugyan úgy fallozva voltál
Felszallaskor, amikor kiengedem a kezit akkor nyomhatam meg veletlen. Irtam, hogy kivettem mar, hogy a jovoben elkeruljuk az ilyen felreerteseket.

• Tetszik
Reactions: Dynaa

Codyy

ivas eves
SzerverAdmin
v4
2022. 02. 18.
57
843
V4 karakter
noora.zangara
Irtam, hogy kivettem mar, hogy a jovoben elkeruljuk az ilyen felreerteseket.
valahogy minden akción elköveted ezt a "véletlent"
megint csak magamat tudom ismételni, ahogy fent már említettem azt én is betudom írni semmi garancia nincs rá, hogy a jövőben ne használnád ki

további hozzáfűznivalóm nincs amint haza értem küldöm a többi képet

edit: https://i.postimg.cc/VLq573d2/k-p-2024-03-14-172905063.png ennél a megmozdulásodnál is színtisztán látható, hogy fallozva vagy a helikopterben

itt pedig az látható, hogy a tegnapi akció során percekkel később (4 perc) vissza jössz ugyan azzal a helivel és még mindig fallozva vagy benne https://streamable.com/l6130o

Utoljára szerkesztve:

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤagainst all odds.
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 478
4 492
V4 karakter
Mesa Varela
Még az egyszeri alkalomra talán eltudtam volna hinni, hogy véletlen nyomódott le. Viszont így, hogy napokkal ezelőtt is ugyan úgy egy lövöldözés helyszínén vagy ahol szintén fallozol ráadásul úgy, hogy nem üti ki a szemedet a lebegő karakter perceken keresztül azt nehezen tudom elhinni. Készítettem pár képet ugyan abban a skinben ahol ellenőriztem, hogy mennyire látható a karakter és egyszerűen nem fér a fejembe, hogy hogyan nem vetted észre.

image.png

image.png

Teljesen jogos a panasz, 3 hónap kitiltás lesz a jutalmad Bugkihasználás indokkal.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.