Minas Meli - Jankauskaite Zvonko,Andrew Vargas. [Reina]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Codyy

ivas eves
SzerverAdmin
v4
2022. 02. 18.
56
829
V4 karakter
noora.zangara
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Minas Meli

Panaszra tett személy InGame neve:
Jankauskaite Zvonko - Andrew Vargas

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Hajnali órákban megfúrtak egy atm-et, én és a társam végig jelöletlen kocsival voltunk éppen ahogy oda értünk egyből elkezdtek ránk lőni. Azt pedig nem lehet mondani, hogy túl sokat köröztünk ott és feltűnőek lettünk volna amikor abban a szentpillanatban értünk az atmhez. A videón nem látszik a fehérpólós skines srác neve ezért csatoltam egy képet is ahol színtisztán látszik, hogy a vörös alfából is lőnek ránk

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/sypu3r -

Megjegyzés:
nincs

Utoljára szerkesztve:

aZsombi

Barangoló
2019. 06. 22.
131
86
19
V4 karakter
Jankauskaite Lauryna
V2 karakter
Bryan Michael
Sziasztok.
Én voltam az aki rátok lőtt a piros Alfából. Mint látjátok, egy társatok már meghalt a sarkon. Szerintem egy civil nem fog az autójával, egy olyan helyszínen megállni, ahol színtisztán kivehető, hogy éppen egy atm-et rabolnak fegyveresek. Illetve amikor jöttetek, akkor közel mentetek el mellettem, amiből simán kitudtam venni, hogy rendvédelmisek ülnek az autóban, gyorsan sem jöttetek, illetve még meg is álltatok.( ). Ezért lett rátok lőve, de igazából meg senki nem halt, szóval vehetitek ezt figyelmeztető lövésnek is, amit azért tettünk, hogy elmenjetek.
Nagyon szívesen kiengesztellek titeket egy full fixkártyával is akár, de más hátrányotok nem hinném, hogy lett volna ebből, utána gyárban mindannyian meghaltunk.

Codyy

ivas eves
SzerverAdmin
v4
2022. 02. 18.
56
829
V4 karakter
noora.zangara
pontokba szedem válaszom
1. a fehér bmw-s honnan látta volna a mellényünket? hiszen ő lőtt először (de ezt valószínűleg betudja bizonyítani a saját szemszögéből, erről szivesen megnéznék egy videót)

2. az atm közelébe egy db mdc volt az sem egyből ott mellette honnan kellett volna tudjuk, hogy ti már megöltettek ott valakit
3. ne nézzük egymást madárnak mind a ketten tudjuk, hogy nem figyelmeztető lövésnek szántátok, csak szimplán nem tudtatok kilőni minket (figyelmeztető lövés nem három tárból áll és nem is a kocsin fog kb az összes csattani)

4. az hogy megálltunk nézelődni (nem történt ilyen a kocsi végig mozgásba volt)

5. videóval meglehet cáfolni az állításaimat már ha van

aZsombi

Barangoló
2019. 06. 22.
131
86
19
V4 karakter
Jankauskaite Lauryna
V2 karakter
Bryan Michael
Rendben akkor reflektálok a pontjaidra.

1. Nem tudom én az alfában ültem.

2. Nem kellett tudnotok, de láttátok a hullát a földön. (Az már más kérdés, hogy ő felkártyázta magát pont)

3. Senki nem néz téged madárnak, szerintem teljesen normális hangnemben álltam hozzád, nem tudom honnan ez a stílus. Szerintem én lőhettem rátok, mert amikor elmentetek mellettem, ÉN láttam a mellényeket, azt, hogy rendvédelmis ruhában vagytok, ergo a karakterem is látta.

4. Bocsánat kijavítom magam 6-al gurultatok alapjáraton....

5. Nincsen erről az esetről videóm, csak a titeket megelőző egység likvidálásáról.

Reina.

Once a blue, always a blue 💙
2023. 07. 18.
329
473
22
V4 karakter
Aiden Reina
LV karakter
~
V2 karakter
~
Sziasztok a panaszt én fogom bírálni!

Délután átolvasok/megnézek mindent, amennyiben adódna még videó, vagy bármi egyéb ami fontos lehet, kérlek csatoljátok.

• Tetszik
Reactions: Memes és aZsombi

Codyy

ivas eves
SzerverAdmin
v4
2022. 02. 18.
56
829
V4 karakter
noora.zangara
Nem tudom én az alfában ültem.
Nagyban hozzájárulnál, ha a spanod nevét leírnád akinek sajnos nem látjuk a nevét, MERT OLYAN MESSZE VAN TŐLÜNK. (Természetesen, ha a te karaktered látta volna a mellényünket, és erről abban a 0.5 másodperben történt egy rádiózás, akkor legyen!) Logod biztos van az esetről, ha klipped nincs.
Nem kellett tudnotok, de láttátok a hullát a földön. (Az már más kérdés, hogy ő felkártyázta magát pont)
Kerek 50km/h-val gurultunk amikor ő elkezd kiszállni, majd lőni, mintha a világ legegyértelműbb dolga lenne, hogy mi bizony egy rendvédelmi egység vagyunk. Pixelezgessük a videót hogy pont abban a pillanatban kezd el lőni amikor mi "megállunk". (nem) https://postimg.cc/GB99sLfY ha már belekötsz, akkor én is.
Senki nem néz téged madárnak
Az meg, hogy te/ti figyelmeztető lövést adsz le (levegőbe szokás maximum) , az ne haragudj, de szerintem egyértelmű, hogy te senkit nem akarsz figyelmeztetni.

Reina.

2023. 07. 18.
329
473
22
V4 karakter
Aiden Reina
LV karakter
~
V2 karakter
~
@aZsombi küld ez a egész napi logodat légyszíves.

aZsombi

Barangoló
2019. 06. 22.
131
86
19
V4 karakter
Jankauskaite Lauryna
V2 karakter
Bryan Michael
Nagyban hozzájárulnál, ha a spanod nevét leírnád akinek sajnos nem látjuk a nevét, MERT OLYAN MESSZE VAN TŐLÜNK. (Természetesen, ha a te karaktered látta volna a mellényünket, és erről abban a 0.5 másodperben történt egy rádiózás, akkor legyen!) Logod biztos van az esetről, ha klipped nincs.
Persze, Andrew Vargas volt. Igazából, összesen kettőt lőtt bele az autótokba, most ezt tényleg olyan nagy probléma? Megsebeztünk titeket egyáltalán?

Az én szemszögemet még mindig tartom, hogy láttam, hogy rendvédelmisek vagytok, amennyiben innentől a problémátok Andrew-nak a kettő lövése a kocsitokon akkor átadom a terepet neki.

Zárójelesen megjegyezném, hogy más nem lőtt az autótokra, se Zvonko se a másik aki a BMW-ben ült, szóval nekik nincsen sok közük így a pk-hoz, ha szeretnéd átírhatod a címet, mindenki jobban átlássa.

• Tetszik
Reactions: deneskeee

Codyy

ivas eves
SzerverAdmin
v4
2022. 02. 18.
56
829
V4 karakter
noora.zangara
összesen kettőt lőtt bele az autótokba
Persze kettőt lőtt a kocsiba mivel elkanyarodtunk, de a videón is látszik hogy elkezd felénk ugrálni, nyilván nem azért hogy megkérdezze hogy megvagyunk-e.
Az én szemszögemet még mindig tartom, hogy láttam, hogy rendvédelmisek vagytok,
Én is tartom még ahhoz magam, hogy akkor szeretnék látni a te szemszögedből egy képet hogy mennyire volt látható az a mellény.
küld ez a egész napi logodat légyszíves.
Ha megoldható majd szeretném látni én is azt a rádiózást már ha volt..... (Mert ez továbbra is nonszensz, hogy olyan messze vagyunk még a nevét se látjuk de ő látta rajtunk a mellényt.)

aZsombi

Barangoló
2019. 06. 22.
131
86
19
V4 karakter
Jankauskaite Lauryna
V2 karakter
Bryan Michael
Még mindig nincs videóm az esetről, de ezt már leírtam. Nem jöttetek gyorsan, le is lassítottatok, bőven kivehető volt, hogy nem két mezei civil érkezik.
Azért mert jelöletlen autóval vagytok nem lesztek láthatatlanok.

Nem volt rádiózás, egy szóval sem állítottam, hogy van.
//telo mindjárt küldöm a logot Reina.

Codyy

ivas eves
SzerverAdmin
v4
2022. 02. 18.
56
829
V4 karakter
noora.zangara
Még mindig nincs videóm az esetről
Magyarán semmivel nem tudod alá támasztani amit állítasz.
Nem jöttetek gyorsan, le is lassítottatok
Megint csak magamat kell ismételjem hiába írtam már le egyszer.... 50km/h-val jöttünk amikor állításod szerint "Andrew Vargas" elkezdett kiszállni és egyből lőni ránk. Erről ott a videó is de csatolok neked MEGINT csak egy képet.
Nem volt rádiózás, egy szóval sem állítottam, hogy van.
Ezzel magad alatt vágod a fát. Mivel akkor a barátod aki előszőr lőtt még is honnan tudta, hogy rendvédelmisek vagyunk amikor olyan messze volt, hogy a neve se tölt be teljesen.....

aZsombi

Barangoló
2019. 06. 22.
131
86
19
V4 karakter
Jankauskaite Lauryna
V2 karakter
Bryan Michael
Még mindig a saját nevemben beszélek, nem tudom miért akarod, hogy Andrew helyett érveljek. Ötvennel jöttök, fegyverrel a kézben kevlárban, rendvédelmis szerkóban, abszolút kivehető az egész. Nem tudom miért akarod, hogy csak azért mert nincsen videóm, ne legyen igazam...
Megint csak magamat kell ismételjem hiába írtam már le egyszer.... 50km/h-val jöttünk amikor állításod szerint "Andrew Vargas" elkezdett kiszállni és egyből lőni ránk. Erről ott a videó is de csatolok neked MEGINT csak egy képet.
Semmi ilyesmit nem állítottam. Nem tudom most te miről beszélsz, eddig csak a saját szemszögemről beszéltem. Lelassítottatok amiből ÉN mint LAURYNA az ALFÁBÓL, láttam, hogy rendőrök vagytok. Az hogy Andrew miért lőtt azt majd ő megindokolja, hadd ne nekem kelljen már. Bár szeretném megkérdezni, hogy az ő KETTŐ darab lövéséből nektek mi olyan hű de nagy hátrányotok származott?
Ezzel magad alatt vágod a fát. Mivel akkor a barátod aki előszőr lőtt még is honnan tudta, hogy rendvédelmisek vagyunk amikor olyan messze volt, hogy a neve se tölt be teljesen.....
Akkor írjam azt, hogy volt rádiózás vagy mi? Azzaé még jobban vágnám "magam" alatt a fát, nemde?

Codyy

ivas eves
SzerverAdmin
v4
2022. 02. 18.
56
829
V4 karakter
noora.zangara
nem tudom miért akarod, hogy Andrew helyett érveljek.
Editeltem a panaszkönyvet ő is hozzá tud szólni.
fegyverrel a kézben kevlárban
Csak nekem volt fegyver a kezemben, azt pedig te nem nézed ki a kezemből amikor 50-el jövünk és a két kocsi között van legalább 10 méter. Fogalmad sem lett volna róla ha nem látszik a klipben.
Bár szeretném megkérdezni, hogy az ő KETTŐ darab lövéséből nektek mi olyan hű de nagy hátrányotok származott?
Az származott, hogy kilőttétek az egyik kerekünket, a reportra admin nem jött, (kiestem ebből az "rpből" illetve a rá következő ATMről is)

Én elmondtam a részemet az állításomat alá is tudom támasztani..... Többet nem szeretnék hozzászólni várom a bíráló admin válaszát.

aZsombi

Barangoló
2019. 06. 22.
131
86
19
V4 karakter
Jankauskaite Lauryna
V2 karakter
Bryan Michael
Csak nekem volt fegyver a kezemben, azt pedig te nem nézed ki a kezemből amikor 50-el jövünk és a két kocsi között van legalább 10 méter. Fogalmad sem lett volna róla ha nem látszik a klipben.
10 méter. 10 méterig szerintem egész jól ellátok, még mindig nem értem, hogy miért gondolod magad láthatatlannak.

Az származott, hogy kilőttétek az egyik kerekünket, a reportra admin nem jött, (kiestem ebből az "rpből" illetve a rá következő ATMről is)
Azt szerintem még mindig nem Vargas okozta nektek hanem én.

• Vicces
Reactions: gilson

Codyy

ivas eves
SzerverAdmin
v4
2022. 02. 18.
56
829
V4 karakter
noora.zangara
10 méter. 10 méterig szerintem egész jól ellátok, még mindig nem értem, hogy miért gondolod magad láthatatlannak.
Még szerencse, hogy a P90-t az ölébe fogja a karakter a kocsiba és ha te 10 méterről belátsz a kocsiba, hogy mit fogok az ölembe..... (Itt vannak a képek hozzá )

aZsombi

Barangoló
2019. 06. 22.
131
86
19
V4 karakter
Jankauskaite Lauryna
V2 karakter
Bryan Michael
Látom te kajak mindenbe beletudsz kötni. Akkor ezek szerint kevlár meg rendvédelmis szerkó se volt rajtad igaz? Full civilbe jöttetek gondolom, én meg csukott szemmel ültem az autóban. Ne akarj már mindent megmagyarázni, nem vagy láthatatlan fogadd már el.

Reina.

2023. 07. 18.
329
473
22
V4 karakter
Aiden Reina
LV karakter
~
V2 karakter
~
Sziasztok!

Mivel a lövöldöző fél nem tudja bizonyítani, hogy valóban láttak valamit a rendvédelmisekből, ami indokott adott volna a lövésre (lásd. Fegyver, Kevlár), így 90-90 perc AJ.-t fognak kapni NonRP indokra.

[OfflineJail]: Admin 4 Szigi bebörtönözte Andrew Vargas játékost 90 percre.
[OfflineJail]: Indok: Nonrp @Reina

[AdminJail]: Admin 1 Reina bebörtönözte Jankauskaite Lauryna játékost 149 percre.
[AdminJail]: Indok: NonRP + IC jail (59p)

A panasz jogos, zárható/helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Memes és Codyy
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.