Milos Fokin - Darryl Nordin [lounz]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Dzsenszi

Barangoló
2020. 03. 28.
105
105
V4 karakter
Milos Fokin
V2 karakter
Jhon R Milborrow
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Milos Fokin

Panaszra tett személy InGame neve:
Darryl Nordin

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Fun, Nonrp

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/sc690v

Megjegyzés:
Nem gondolom, hogy gyárnál 3 fegyverrel magamon parkourozni lehet és még lövök is utána.

FalleN.

ezek csak betűk amit írsz
2021. 06. 23.
1 176
6 426
18
V4 karakter
Darryl Nordin
Egyértelműen szabálysértést követtem el, meggondolatlanul cselekedtem. Ha tudlak kárpótolni valamivel akkor jelezd, ha mégsem akkor elfogadom a szankciót.

E: Mint utólag kiderült és a panaszkönyvön is látható bosszúból íródott meg ez a PK a frakcióból való eltávolításod miatt. Hátrányt nem okoztam neked ezzel, megbeszélésre nem vagy hajlandó így várom a továbbiakat.

Utoljára szerkesztve:

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤagainst all odds.
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 476
4 485
V4 karakter
Mesa Varela
Alapvetően nem lenne probléma azzal, hogy megpróbált a másik tetőre átugrani, megvolt a lehetősége viszont elrontotta ezért leesett. Azzal viszont már gond volt, hogy az első mozdulata az volt, hogy tovább lőjjön a saját élete menekítése helyett.

Viszont szeretnék pár szót feléd is fordítani Milos. Érthető teljes mértékben a PK miértje, viszont az közel sem korrekt, hogy FalleN válasza óta legalább 3x megnézted a panaszt és egy válaszra nem méltattál. Egyértelműen rossz szándékból nyitottad a panaszkönyvet, a jövőre tekintve nem szeretnék több ilyen közösség romboló magatartást látni tőled, hogy egy válaszra se méltatsz annak az embernek, aki valójában semmi kárt nem okozott neked. Vissza hallottam ám, hogy szándékosan ignoráltad a válaszát amit nem tisztelek.

e: Azok után meg főleg nem tartom korrektnek ezt az egészet, hogy valamelyikőtök sokkal rosszabb dolgot is csinált az akció során amit jófejségből megint elnéztem mint ahogy sok más mindent és ennek ellenére is a szankcióra mész. Ebből a szempontból csalódtam. Sokszor megy a panaszkodás, hogy az illegál így úgy fenyítésben van tartva, ha meg el vannak nézve a dolgok (legalábbis én a legutóbbi időben direkt elnéztem sok dolgot, nehogy az elnyomás látszódjon) akkor sokszor észre se veszitek a dolgokat amikre képesek vagytok mert úgy vagytok vele, hogy úgyse lesztek szankcionálva vagy azt hiszitek nem látta senki se. Mai naptól kezdve ti is mindenre megfogjátok kapni a szankciókat, túl sok lett nektek már engedve csak azért, hogy lövöldözhessetek.

Megkapta FalleN a 150 perces adminjailjét.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.