Nyomozás eredménye (részletesen):
Thomas Schwartz Nyomozóval közösen megbeszélve hirdetéseket nézve személyszállitókat ellenőriztünk. Elsőként Viktor Spitzner írt vissza a Montagecar alkalmazottjaként, helikopterrel szállítót el Angelpine kúttól SF Supasavehez, ahol számlát nem állítót ki, nevemet nem kérte el csak az összeget, ez után rádióztam Schwartz Nyomozónak hogy jöjjön oda ahol ellenőriztük Viktort. A helikopter nem volt bejelentve a céghez ezért szóbeli figyelmeztetést adtunk, számlát pedig nem állítót ki ezért egy csekket osztottunk ki 20.000$ értékben.
Thomas Schwartz Nyomozóval válaszra vártunk Smsben fuvarozó cégektől, ekkor rádióban szóltak, hogy Bravo egységet keresnek aki elérhető. Rádióba válaszoltam erre. Egy hölgyre rá hívták a pénzügyőröket mivel számlát nem állítót ki. A hölgyet igazoltattuk, rendbe találtunk mindent a számlán kívül ezért SZKE miatt csekket állítottunk ki neki 50.000$ értékben.
Thomas Schwartz Nyomozóval közösen megbeszélve hirdetéseket nézve személyszállítókat ellenőriztünk. Elsőnek Fred Storm írt vissza. Ez után SF supasavetöl Angelpine benzinkútra vitetem magam. Megérkezést követően Fred átadott nekem 20.000$-t mondván én voltam első utasa, az összeg vissza adásra kerülte után vártam, nem kért nevet, elköszönt. Ekkor rádióztam Thomas felé, igazoltatás során engedélyével bele néztünk a csomagtartóba ahol kést, katonai ládákat találtunk. Ez után elszállítottuk kirendeltségre ahol találtunk nála kábítószert csekély mennyiségben.
Nyomozásban résztvevő személyek, egységszámok: Thomas Schwartz Nyomozó Egységszám: B-13
Nyomozás dátuma: 2025.02.20
Nyomozás típusa: (szolgáltatás ellenőrzés/illegális munkavégzési tevékenység felkutatása/egyéb) szolgáltatás ellenőrzés
Ellenőrzött cégneve: MontageCar
Ellenőrzött cég nyilvántartási száma: 2191
Ellenőrzött személy(ek) neve(i): Viktor Spitzner
Előállított személy(ek) neve(i): -
Büntetörvénykönyvben szereplő vád(ak), pénzbírság(ok): -
Nyomozás eredménye (részletesen): Thomas Schwartz Nyomozóval közösen megbeszélve hirdetéseket nézve személyszállítókat ellenőriztünk. Több válasz nélküli Sms után rá írtam a MontageCarnál dolgozó Toony Westre aki Viktor Spitznert küldte felém mivel ő volt a legközelebb. Angel Pine alatti farmokról felvett engem elindultunk SF supasave felé, ahol megállás után elkérte a nevem, kiállítót egy számlát. Ez után rádióztam Thomas felé. Az ellenőrzés alatt mindent rendben találtunk.
Nyomozásban résztvevő személyek, egységszámok: Thomas Schwartz Nyomozó Egységszám: B-13
Nyomozás dátuma: 2025.02.20
Nyomozás típusa: (szolgáltatás ellenőrzés/illegális munkavégzési tevékenység felkutatása/egyéb) szolgáltatás ellenőrzés
Ellenőrzött cégneve: Night Light Taxi
Ellenőrzött cég nyilvántartási száma: 2013
Ellenőrzött személy(ek) neve(i): Richard Oneill
Nyomozás eredménye (részletesen): Thomas Schwartz Nyomozóval közösen megbeszélve hirdetéseket nézve személyszállítókat ellenőriztünk. Ahol megtaláltam hirdetésben Richard hirdetését. Légifuvart hirdetett, ráírtam és jött is. SF supasavetöl elvitt Angelpine Hal leadóhoz, ahol adott számlát. Ezután rádióztam Thomas felé, átnéztük az iratait, számlatömbjét. A helikopter nem volt bejelentve amiért kapott egy szóbeli figyelmeztetést. Számlatömb normálisan volt vezetve.
Nyomozás dátuma: 2025.02.19
Ellenőrzött cégneve: Fusion Taxi
Ellenőrzött cég nyilvántartási száma: 2094
Ellenőrzött személy(ek) neve(i): Dilon Ramsey
Nyomozás eredménye (részletesen): Thomas Schwartz Nyomozóval közösen megbeszélve hirdetéseket nézve személyszállítókat ellenőriztünk. Ahol megtaláltam hirdetésben a Fusion Taxit, kértem egy fuvart SF supa savetöl Angelpine benzinkútra, legelején elkérte a nevem Dilon ,számlát ki állította helyesen. Megérkezés után le ellenőriztük Thomasal az iratait, cégbe való részvételét, minden rendben találtunk.
Nyomozás dátuma: Válasz
Ellenőrzött cégneve: FG Taxi&Town
Ellenőrzött cég nyilvántartási száma: 1811
Ellenőrzött személy(ek) neve(i): Marco Guillo
Nyomozás eredménye (részletesen): Thomas Schwartz Nyomozóval közösen megbeszélve hirdetéseket nézve személyszállítókat ellenőriztünk. Ahol megtaláltam hirdetésben az FG taxit. Rá írtam, jött. Elvitt SF supasavetöl Angelpine Benzinkútra. A számlát indulás elött ki állította, helyesen. Megérkezésnél Thomasal igazoltattuk, ellenőriztük. Mindent rendbe találtunk mint cég mint autónál.
Ellenőrzött cégneve: FőTaxi 1913 -2
Ellenőrzött cég nyilvántartási száma: 1779
Ellenőrzött személy(ek) neve(i): Raymond Jack
Nyomozás eredménye (részletesen): Thomas Schwartz Nyomozóval közösen megbeszélve hirdetéseket nézve személyszállítókat ellenőriztünk. Elsőnek a Főtaxi írt vissza. Eljött értem SF supasavehez ahol elkérte a pénzt, nevemet és megírta a számlát. Elvitt ahova kértem Angelpine benzinkútra. Rádióztam Thomasnak majd le ellenőriztük, igazoltattuk. Nem találtunk semmi büntetendőt. Minden rendben volt.
Ellenőrzött cégneve: Skillfull Driver
Ellenőrzött cég nyilvántartási száma: 1924
Ellenőrzött személy(ek) neve(i): Dark Felix
Nyomozás eredménye (részletesen): Thomas Schwartz Nyomozóval közösen megbeszélve hirdetéseket nézve személyszállítókat ellenőriztünk. Dark Felix hirdetését meglátva rá írtam, válaszolt, jött. SF supasavetöl indultunk volna Angel Pine Benzinkútra. Viszont előtte megírta a számlát. Megérkeztünk ahol rádióztam Thomas felé, igazoltattuk Felixet. Mindent rendbe találtunk.