Milo Reid, Leonidas Pernaskha----> FreaK

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Nagyfiu

Barangoló
2022. 01. 16.
112
431
www.youtube.com
V4 karakter
Zane Kane
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve:
Milo Reid, Leonidas Pernaskha

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
FreaK

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Oktalan jail

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► ◄

Megjegyzés:
Szép napot! Mai nap volt egy lövöldöző szituáció ahol Leonidas társammal meghaltunk. A halál ideje alatt kaptuk FUN jailt. Teszem én fel mire? Reportba azzal indokolta ,hogy a karaktereink kinézete miatt. Már kiegészítőt se lehet használni vagy mi? Nem értem a problémát.

Leonidas skinje:
Enyém:

Nagyfiu

Barangoló
2022. 01. 16.
112
431
www.youtube.com
V4 karakter
Zane Kane
Értitek ti a problémát.
Nem nem értjük, felvilágosítanál? érdekes módon ezeket senki nem látja, mivel milyen csúnya gonosz dolog lenne a saját frakciótársatokat is bejailezni ezért, az már nem játszik és sose látjátok.. bezzeg ha másról van szó, egyből milyen alaposan meg tudjátok figyelni a karaktere kiegészítőit.

Itt lenne pár példa:
Edit: Egy képpel kiegészítettem ha a miénk gond volt akkor ez is ütközhet a "szabállyal'
Egy kicsit kiegészítem:
Szerintem ebben lévő PKba szerelplő személy se megfelelő kiegészítőket hordott, de ugye ez nem probléma :D

Utoljára szerkesztve:

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 680
12 013
26
Budapest
armin.kim
Nem bohócnak öltözve kell menni a lövöldözésre. Következő mi lesz? A rózsaszín cilinder maffiózóként? Szerintem nem nagy kérés, hogy szerephez méltóan használja mindenki a kiegészítő rendszert. Menj ki zacis elé és ott senki sem fog szólni ez a szett miatt. De ha bankot, atmet, embert rabolni mész. Ne ilyen szettbe...

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.