Mills S.G.H. jelentkezési lapja

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Radi

𝘈𝘥 𝘈𝘴𝘵𝘳𝘢 𝘗𝘦𝘳 𝘈𝘴𝘱𝘦𝘳𝘢𝘴🪐
Globális Moderátor
v4
2019. 03. 15.
517
1 690
26
V4 karakter
Shawn Fairburn
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Horváth Bence vagyok,21 éves. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 71989 percem van jelenleg. >>
Mi az SGH feladata?
<< Az adminok munkájának segítése,kisebb kérdések megválaszolása. Igény esetén a kezdő játékosok betanítása >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretném megosztani a szerverrel kapcsolatos tudásom,amit a ~72 ezer percemmel sikerült megszerezni,melyet tovább tudnék adni a segítségre szoruló játékosoknak >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Szeretek csapatban dolgozni,embereken segíteni. Úgy gondolom van elég affinitásom már a szerveren ahhoz,hogy ezt a tudást kamatoztatni is tudjam. Barátságos és közvetlen vagyok illetve a szabadidőmtől függően aktív vagyok,illetve érzek magamban elég potenciált a feladataim ellátására. Néhányszor láttam már el a segítségnyújtási feladatköröm, mint adminsegéd,melyet gond nélkül teljesíteni tudtam. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Napi 5-6 óra >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem,nem voltam. >>
91bb685861fb6abd71feb2cb71f582ba.png

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen,voltam háromszor is sajnos,ezek mind jogosak voltak. >>
55269b6c398708fd7b70fab77b44b9d2.png

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív: -Türelmes vagyok
-jó a problémamegoldó képességem
-segítőkésznek tartom magam.

Negatív: -Maximalista
-haragtartó
-alkalmanként ingerlékeny>>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Ha ezt a bizalmat megkapnám,hogy adminisztrátorként folytassam a segítségnyújtást,természetesen élnék a lehetőséggel. Úgy gondolom megállnám a helyem illetve szeretnék egy dolgos, jó csapat tagja lenni. Emelett jó érzésel tölt el a tudat, hogy amit csinálok azzal másokat segítek, és egy kicsit jobbá is tudom tenni a szervert. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elsősorban mindenképp megkérdezném tőle,hogy rendelkezik-e TS3-al illetve a szükséges hozzá tartozó dolgokkal. Ezután természetesen az alapokkal kezdeném,ami a szerver szabályzata illetve az RP fogalmai,parancsok helyes használata. Figyelmébe ajánlanám még a Thommas által publikált oktató videókat >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Átirányítanám egy adminisztrátorhoz,mivel ez nem az én jogköröm,de mindenképp megkérdezném hogyan és mi történt,ha jogos a fixkérelem azesetben irányítanám tovább. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?

<< /vá 93 Szia, ez egy IC szituáció, ebben nem tudunk segíteni neked. >>

Utoljára szerkesztve:

Csabi

Ex S.G.H Vezető
2019. 01. 10.
405
725
25
Szombathely
V4 karakter
Izaak Rowe
LV karakter
Izaak Kearney
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

• Tetszik
Reactions: Radi
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.