Jelentkezési lap
Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
A nevem Máté és 17 éves vagyok. IG nevem:Millie Brauer.
Hány játszott perccel rendelkezel?
79 361 perc
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Játékosok segítése, útbaigazítása. Reportoba beérkezett kérdések megválaszolása, ezzel segítve a játékosokat.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Szeretném egy kicsit jobban lefoglalni magamat a szerveren és szeretnék mostmár én is segíteni másoknak abban amiben tudok, úgy ahogy régebben nekem is segítettek.
Miért pont téged válasszunk?
Úgy gondolom, hogy elég sok tapasztalattal rendelkezem mostmár a szerveren. Készen állok a feladatra.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Hétköznap 3-4 órát tudnék az SGH-ra fordítani, hétvégen 6-7 órát is.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív: türelmes, segítőkész, szorgalmas. Negatív: távolságtartó, túl engedékeny, haragtartó
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Igen!Szeretnék idővel adminisztrátor is lenni. Ez lenne egyik célom a szerveren amit még el szeretnék érni. Mindig is nagyon foglalkoztatott az adminisztrátori élet.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Így írnám a játékosnak: ,,Szia!Ez egy RP szerver, pontosabban Rolplay. Első és a legfontosabb amit tudnod kell az a szerver szabályzat amit forumon találsz meg. (see-game.com) Fontos a szabályzat ismerete, mivel későbbiekben a szábálysértések szankcióval járnak. Úgy kell cselekedned a szerveren, ahogyan azt a valóéletben is tennéd, tehát nem szabad olyan dolgokat csinálnod ami nem fordulhat elő a valóéletben vagy nem csinálnád meg. "A továbbaikban adnék neki néhány tanácsot, hogy hogyan tudná elkezdeni a karaktere építését a legkönnyebben.
Utoljára szerkesztve: