Millie Brauer jelentkezése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Korton

Zöldfülű
SzerverAdmin
v4
2021. 06. 04.
184
383
Kovászna
V4 karakter
Damian Bell
LV karakter
Matthew Johnson
dc0a83e3508d2e7254402870f7c9615e.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
A nevem Máté és 17 éves vagyok. IG nevem:Millie Brauer.
Hány játszott perccel rendelkezel?
79 361 perc
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Játékosok segítése, útbaigazítása. Reportoba beérkezett kérdések megválaszolása, ezzel segítve a játékosokat.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Szeretném egy kicsit jobban lefoglalni magamat a szerveren és szeretnék mostmár én is segíteni másoknak abban amiben tudok, úgy ahogy régebben nekem is segítettek.
Miért pont téged válasszunk?
Úgy gondolom, hogy elég sok tapasztalattal rendelkezem mostmár a szerveren. Készen állok a feladatra.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Hétköznap 3-4 órát tudnék az SGH-ra fordítani, hétvégen 6-7 órát is.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív: türelmes, segítőkész, szorgalmas. Negatív: távolságtartó, túl engedékeny, haragtartó
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Igen!Szeretnék idővel adminisztrátor is lenni. Ez lenne egyik célom a szerveren amit még el szeretnék érni. Mindig is nagyon foglalkoztatott az adminisztrátori élet.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Így írnám a játékosnak: ,,Szia!Ez egy RP szerver, pontosabban Rolplay. Első és a legfontosabb amit tudnod kell az a szerver szabályzat amit forumon találsz meg. (see-game.com) Fontos a szabályzat ismerete, mivel későbbiekben a szábálysértések szankcióval járnak. Úgy kell cselekedned a szerveren, ahogyan azt a valóéletben is tennéd, tehát nem szabad olyan dolgokat csinálnod ami nem fordulhat elő a valóéletben vagy nem csinálnád meg. "A továbbaikban adnék neki néhány tanácsot, hogy hogyan tudná elkezdeni a karaktere építését a legkönnyebben.

Utoljára szerkesztve:

dxminik

titulus
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 648
9 859
20
V4 karakter
Killian Burns
Szia!
Nagyon sajnáljuk, azonban a jelentkezési lapod nem nyerte el tetszésünket.
Ne csüggedj, a jövőben lesz még lehetőséged próbálkozni!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.