- 2022. 08. 01.
- 83
- 823
- V4 karakter
- Miller Enzo
- LV karakter
- Rado Cerar
Panasztevő InGame neve:
► Miller Enzo ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Jason D Green ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Farmmal való átverés. Február 21-én a szolgáltatások menüpont alatt kihirdettem, hogy a SouthFork Ranch vállalatunk farmi munkára keres embert. Rám is írt egy ember, Jason D Green, miszerint őt érdekelné a meló. El is hívtam Blueberry-be, az irodánkhoz, ahol közöltem vele a feladatot, amit ő el is fogadott, és tudomásul vette. A felvétel során még többször meg is kérdeztem tőle, hogy biztosan tudja-e teljesíteni a feladatot, amire mindig "igen" volt a válasza, ezáltal én is megnyugodtam, hogy sikerülni fog. Átadásra került a pénz is, hetente 500.000$-t kért el, viszont a munkát már nem sikerült elvégezni, a farm állapota mindig 50% alá ment, és elkezdett romlani az állatok minősége. Többször is írtunk neki Discordon, illetve IG is, válasz viszont nem érkezett, nem lett kiganézva a farm, ami a feladata lett volna. Semmi panasza nem volt, hogy nem érthető a munka, vagy nem tudja megcsinálni, hanem szó nélkül kilépett a Discord szerverünkről is. Sajnos ez miatt nekünk kellett mindig foglalkozni a munkával, ugyanis nem volt hajlandó ő elvégezni a rá kiszabott feladatot.
◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► ◄
Megjegyzés:
► Köszönjük a segítséget. ◄