Elfogadva Miles M Randell -> Vizipapa

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

silenced.io

Újonc
2020. 06. 11.
1
0
V4 karakter
-
LV karakter
-
V2 karakter
-
zoldlogo.png

Neved:
< Miles M Randell >

A ban időpontja:
< 2019-11-04 13:20:37 >

A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Vizipapa >

A ban oka:
< OOC kereskedelem kísérlete! [HIRDETÉS: az egész szelem hejet elárulom ((Miles M Randell)) >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Azért szeretném az Unbannom, mivel már eléggé régen történt a bann, akkor még csak alig kezdtem vagyis hát akkor még csak kezdeti fázisban kezdtem el az LV-t és nem voltam tisztában azzal, hogy ez ,,OOC Kereskedésnek,, számít, mivel minden második/harmadik ember hírdette és mégsem kaptak semmit. Ezért gondoltam, ha már úgysem volt pénzem akkor abból, hogy tudom ezeket a helyeket megpróbálok hasznot húzni, mint a legtöbb kezdő. Minden kezdet nehéz, viszont szerintem ha egy figyelmeztető 300 perces jailt kaptam volna akkor többet biztos nem hírdettem volna ilyet. Mivel Vizipapa újra Admin ezért ha szükséges egy TS beszélgetés erejében elmesélhetek minden apró részletet. Már nagyon hiányzik a szerver, a kaszinózás, az esti Chillelés a barátokkal. Nem vagyok a legtisztább, mert én is elkövettem pár hibát, viszont szerintem minden embernek lehet újabb esélyt adni. Köszönöm, hogy végigolvastad, remélem elnyerte a tetszésedet. >

Paki válasza:
Címet nódosítottam, Vizipapa újra admin!

Utoljára szerkesztve:

Papii

Legenda
2019. 01. 09.
560
502
Saalbach-Hinterglemm
V4 karakter
Alexander Luttenberg
LV karakter
Alexander Hemsworth
Felkerestél, korrekten megbeszéltük a dolgokat. UnBan-t megkaptad, kellemes időtöltést a szerveren.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.