Milán (Mahir Tahirovic) jelentkezése SGH -nak

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Milan1217

Újonc
2019. 01. 19.
15
18
V4 karakter
Mahir Tahirovic
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak(becenév+ig név), hány éves vagy?
<< Milán, Mahir Tahirovic, 17 éves vagyok >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< ~16.000 >>
Mi az SGH feladata?
<< Segíteni a játékosokat. Kérdésekre válaszolni, jelenteni a szabálysértéseket. Figyelni az RP -k szabályosságát, ha éppen jelen van. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Elég elkötelezettséget érzek a szerver iránt. Szeretnék én is a szerver közösségéért tenni. Szeretném segíteni az adminok munkáját. Fontosnak találom, hogy a szerveren minden szabályszerűen alakuljon és senki ne kövessen el szabálytalanságokat. Szeretek segíteni a kezdő játékosokon. Szeretném magam kipróbálni egy ilyen pozícióban, mivel ezen a szerveren még erre nem volt lehetőségem. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Jó a problémamegoldó képességem, van tapasztalatom más szerverekről hasonló szerepkörben. Tudok önálló döntéseket hozni. Tudok pártatlanul viselkedni. Elég tapasztalatom van a szerver minden terén, pontosan tudom, hogy mi hol van, és mi, hogy működik. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Napi 4-5 óra. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Igen sajnos már voltam. Az első banom már nagyon régen volt, éretlen voltam még, de azóta sokat tanultam belőle. A második ban félreértésből következett és mint látszik deaktiválva is lett, kb. egy órával a ban után sikerült megbeszélni az adminnal. KÉP: https://i.imgur.com/yGlsAuL.png >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen sajnos jailezve is voltam. Az egyik unban fejében, a második amit nem teljesen értettem, hogy miért ilyen nagy az NONRP miatt volt, ami igazából egy NONRP -s csomagtartózásból következett, emiatt nem is értettem, hogy ez miért 300 perc, viszont már nem szerettem volna ezzel több időt eltölteni, úgyhogy inkább elfogadtam és leültem a jailt. KÉP: https://i.imgur.com/at0BnqC.png >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív:

- Elkötelezett vagyok a munkám iránt.

- Eltudom fogadni mások véleményét, és tudok aszerint cselekedni.

- Tisztelettudó a viselkedésem, mindenkit meghallgatok.

- Maximalista vagyok.

Negatív:

- Sokat káromkodok, de helyén tudom kezelni a dolgokat, és ha olyan a közeg akkor ösztönösen nem teszem.

- Könnyen felkapom a vizet, de ugyan olyan könnyen le is nyugszok.

- Néha vannak hangulatingadozásaim. >>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen! Úgy gondolom, hogy adminként többet tudok segíteni az embereken. Jobban tudom támogatni a játékosokat és a szabályszegők ellen sikeresebben tudok fellépni. Néha nem tudok mit csinálni a szerveren, viszont sokat fent vagyok akkor is, ha éppen nincs semmi RP szívesen járkálnék ki ügyet intézni. Szeretem a szabályszegőket jogosan szankcionálni, és a másik pórul járt játékost kárpótolni, vagy legalább megnyugtatni, hogy igaza van, és jogos amit mond. Főleg ezen a hangsúly, azokon akik rendesen és szabályosan próbálnak játszani. Hozzátettem, hogy próbálnak, ugyanis mindenki követhet el hibákat, emiatt nem kell elítélni azokat akik szabályt szegnek. A szankcionálás szerintem nem arra való, hogy ezzel megkeserítsük a játékát, hanem arra, hogy végiggondolja, hogy mit csinált rosszul és a későbbiekben tudjon változtatni a dolgokon. Ezt a "vallásomat" szeretném előtérbe helyezni, ha valaha bekerülök az admin teambe. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Kezdetben elmagyaráznám neki a RolePlay, mint szerepjáték fogalmát. Elmondanám neki, hogy olyan karaktert alakít bizonyos keretek között, amivel nem rombolja más játékát amilyet akar. Későbbiekben csatlakozhat frakciókhoz, ami egy új út előtte, ez két részre szedheti a karakterét, az egyik rész az illegális (pl.: valamilyen maffia), a másik rész a legális (pl.: Rendőr). De ahhoz, hogy ide bekerüljön hosszú utat kell bejárnia a szerveren. Ha teljesen alapról indulunk, akkor elmondanám neki a legfontosabb alapszabályokat (DM, PG, MG, DB, AK, NONRP jelentése, IC-OOC jelentése). Ismertetném vele a /me /do /placedo és hasonló parancsok pontos működését és szabályait, természetesen egy-egy példát mondanék mindenre. Elmagyaráznám neki a munkák működését, a HUDokon lévő dolgok jelentését, és gyakorlatilag azt, hogy hogy tud életbe maradni a játékban (enni, innivaló vásárlása, természetesen elmondanám, hogy ehhez milyen helyeket kell keresnie). Elmondanám, hogy hol tudja felvenni a munkákat illetve mit érdemes neki először megcsinálnia és ezeket hol tudja magáévá tenni (jogosítvány, személyi igazolvány stb...). Javasolnék neki YouTube videókat, amiket megnézve élesben is lát erre példákat. Megmutatnám neki az F1 működését, ahol pontos leírás van mindenről illetve még videókat is talál, ahol a systemek pontos működését látja. Ezeket gondolom a legalapvetőbbnek, ezt úgy éreztem muszáj ennyire kifejtenem, mivel ez az egyik legfontosabb feladata egy SGH -nak, hogy a kezdőket kisegítsék a bajból. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Megkérdezném, hogy miért kér vhspawnt, ha valami önhibáján kívüli ok miatt, (pl.: kibugolt a mapból) akkor adok neki vhspawnt. Természetesen nem bemondásos alapon, hanem kérek tőle valamilyen bizonyítékot (kép/videó). Ha csak azért kér vhspawn, mert San Fierro -ból el szeretne jutni Los Santosba, akkor nem adok neki vhspawnt, mert ez IC ügy. Ezután elmagyaráznám neki pontosan, hogy ez miért IC ügy, és javasolnám neki, hogy hívjon taxit. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< Szia! Ha nem PP -s fegyverrel történt, akkor sajnos ez IC ügy, viszont ha PP -s fegyver akkor kérlek küldj valamilyen bizonyítékot (logot, képet, videót). >>

Utoljára szerkesztve:

Soap

A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.
2019. 01. 10.
169
561
24
Magyarország
V4 karakter
Mladen Dzajic
V2 karakter
Kaplár József
Helo,

- Sokat káromkodok, de helyén tudom kezelni a dolgokat, és ha olyan a közeg akkor ösztönösen nem teszem.

Szerintem ez akarat kérdése nem attól leszel menő ha káromkodsz össze vissza.

Adminoknak hazudsz ezért kapsz egy kitiltást majd ub-znak de másnap már 300 perces admin jailba kerülsz ráadásul ezek 2 hete történtek... Ezzel a hozzáállással nem hiszem, hogy te lennél a tökéletes ember arra, hogy mondjuk 1 hónap mulva te mint egy 1-es admin ítélkezz meg szankcionálj játékosokat.
Szeretem a szabályszegőket jogosan szankcionálni, és a másik pórul járt játékost kárpótolni, vagy legalább megnyugtatni, hogy igaza van, és jogos amit mond. Főleg ezen a hangsúly, azokon akik rendesen és szabályosan próbálnak játszani. Hozzátettem, hogy próbálnak, ugyanis mindenki követhet el hibákat, emiatt nem kell elítélni azokat akik szabályt szegnek.
Itt meg elég sok dolgot állítasz ami nem lenne gond csak üti az egyik a másikat. Ha te szereted a szabály szegőket szankcionálni miért mondod, hogy nem haragszol rájuk mert, hogy mindenki követ el hibákat és nem kell elítélni őket? Ha nem kell elítélni őket a hibáik miatt miért akarod ("szereted" ???) őket szankcionálni? Illetve te aki a szabályokat (az UCP-d alapján) nem annyira szereted betartani (1 napot nem bírtál ki az UB után, hogy ne kapjd jailt úgy, hogy 300 perces jailt is le ültél UB fejében ez idő alatt) milyen alapon akarsz másokat emiatt büntetni?

Abszolút nem rosszindulatból írtam csak csupán az igazság érzetem nem tudja ezt megérteni.

• Tetszik
Reactions: NATAZ

Milan1217

Újonc
2019. 01. 19.
15
18
V4 karakter
Mahir Tahirovic
Szia! Köszönöm a hozzászólásod!
Szerintem ez akarat kérdése nem attól leszel menő ha káromkodsz össze vissza.
Nem káromkodok össze vissza. Sajnos az alapjáratok sokat használok káromkodást, de nem érzem magam ettől menőnek, ezért is írtam a negatív tulajdonságaim közé. Tudom magamról, hogy ez egy hibám, viszont mint az olvasható, ha olyan a közeg, akkor ösztönösen odafigyelek és megtisztelem a másikat azzal, hogy nem káromkodok.

Adminoknak hazudsz ezért kapsz egy kitiltást majd ub-znak de másnap már 300 perces admin jailba kerülsz ráadásul ezek 2 hete történtek... Ezzel a hozzáállással nem hiszem, hogy te lennél a tökéletes ember arra, hogy mondjuk 1 hónap mulva te mint egy 1-es admin ítélkezz meg szankcionálj játékosokat.
Lehet rosszul fogalmaztam meg, vagy félreértetted. Deaktiválták a bant kb. 1 óra múlva, mert átbeszéltem az adminnal a dolgokat és belátta, hogy valójában nem hazudtam neki, és deaktiválta a bant. A 300 perces jail aznap történt, ugyanis ez az ügy a bannal együtt volt, és mint írtam, egy NONRP -s csomagtartózás miatt kaptam. Pontosan már én sem értettem, hogy miért 300 perc, de összesen 1.5 óra admin ügy után már ezt nem is szerettem volna tovább vitatni, hanem inkább csendben leültem.

Itt meg elég sok dolgot állítasz ami nem lenne gond csak üti az egyik a másikat. Ha te szereted a szabály szegőket szankcionálni miért mondod, hogy nem haragszol rájuk mert, hogy mindenki követ el hibákat és nem kell elítélni őket? Ha nem kell elítélni őket a hibáik miatt miért akarod ("szereted" ???) őket szankcionálni? Illetve te aki a szabályokat (az UCP-d alapján) nem annyira szereted betartani (1 napot nem bírtál ki az UB után, hogy ne kapjd jailt úgy, hogy 300 perces jailt is le ültél UB fejében ez idő alatt) milyen alapon akarsz másokat emiatt büntetni?
Igen, szeretek jogosan szankcionálni, mert ezzel a szabályok betartását elősegítem. Mint írtam, azért nem szabad elítélni, mert (nem szeretnék személyeskedni) akár te is én is egy illető, aki szankcionál, tehát admin is követhet el hibákat, mivel mindannyian emberek vagyunk. A szankcionálás, (ezt is belefoglaltam a felvételi lapomba) szerintem azért jó, hogy az illető, aki szabályt szegett, kicsit el tudjon gondolkodni azon amit tett, és a későbbiekben tudjon a játékán változtatni, és ezek után szabályosan játszani tovább a szerveren. Mint ahogy írtam, nem azért szeretek szankcionálni, hogy megkeserítsem valaki életét/játékát, azzal, hogy neki 60-300 perc jailt kelljen leülnie, ahol mindössze egy szék van és a 4 fal, hanem valamiféle tanítójelleggel.

Abszolút nem rosszindulatból írtam csak csupán az igazság érzetem nem tudja ezt megérteni.
Megtudom érteni, amit írtál, elfogadom a gondolataidat. Mégis azért fejtettem ki neked a dolgokat újra, és talán még érthetőbben, hogy esetleg a szemedben változzon egy kicsit a véleményed rólam (nem tudom, hogy ezzel a kis irományommal ez mennyire sikerült, de azért remélem :)).

Még egyszer köszönöm a hozzászólásodat, viszont válaszodat szívesen fogadom!
További szép napot/estét!

Goge

Fórum Császár
2019. 01. 12.
1 698
3 252
V4 karakter
Gordiano Sparaco
LV karakter
George Gamble
Szia! Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.