Mike R Broadway-Milos Reyes[Eduard]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Bogyokaaa

Zöldfülű
Támogató
2019. 11. 10.
157
87
Dunakeszi
V4 karakter
Mike R Broadway
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Mike R Broadway

Panaszra tett személy InGame neve:
Milos Reyes

Panasz oka, leírása, kifejtése:
IC vettem egy autót a sráctól, meg kért hogy hagy vezessen el a házáig mondtam hogy persze természetes, csak kértem hogy vigyázzon az autó állapotára mert nincs pénzem meg csináltatni, majd nem foglalkozott vele össze vissza rallyzott ugratott stb. és oda verte a kocsit teljesen le is állt, mondta hogy indítsam be menjünk tovább, be índítottam de ott hagytam a fenébe, majd SMS-be elkezdett fenyegetni hogy meg írja a síromat stb. stb. aztán szó váltásokba elegyedtünk engem is felidegesített küldte folyamatosan a kooridnátát hogy menjek oda, majd küldtem neki én is egyet a szerelőtelepről, aztán oda jött megvárta még kimegyek, elindultam LS felé majd ő szándékosan 180-al kb. nekem jött és le TK-zott majd félre állt az utcában, oda sétáltam hozzá hogy ez mi volt stb. majd ekiszállt elővette az AK-t és elkezdett darálni rám.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
-

Eduard.

everything will end someday
Támogató
2021. 04. 13.
564
744
17
Kaposvár
V4 karakter
marco vinzent
LV karakter
magdy hadi
V2 karakter
eric keller
Várom a válaszát.

• Tetszik
Reactions: Lac

RickyJerett

Újonc
2019. 09. 10.
53
19
V4 karakter
Milos Reyes
Helo . Azért kicsit sarkítva történt a helyzet leírása.
Nos az autó adás-vétele megtörtént. Elindultunk haza . Egyszer levertem az autót és leállt ez igaz. Aztán elinditotta és otthagyot. Ez is igaz . Irtam neki jöjjön vissza, nemjött vissza közben igen IC ,kihangsúlyozom IC megfenyegettem sms-ben . Tekintve hogy teljes mértékben korrekt voltam vele, ár alatt adtam az autót és még el is vittem neki. (nem szokásom) . Szóval eléggé érdekes volt a cselekedkvése a dolgok ellenére. Mindegy . Visszatérve a dolgokra . Igen megfenyegettem , IC . Rp történt az esetről eltervezem hogy odamegyek (fegyverrel) ,mert ugye megfenyegettem és a karakterem nem volt sose az ,,nyugodt " ember . Igy van fegyverem és ismerősköröm ilyen téren is. Elkezdtem követni a miután kijött a szerelőtöl , és gondolom észrevett . Rágyorsitgatott és az ütközésnél hirtelen a 150-170 km/h tempomnál ,ő kb 50-70 tempóra lassitott . Ütköztünk. Utána még odajött magyarázni és neki állt feljebb . Odébbgurultam mondom befejezem az rp-t ,és megintcsak elkezdett futni felém (gondolom folytatódott volna a magyarázás...) A szerelőtől indulva végig nálam volt az AK. Tehát ugymond látta hogy mi van nálam. Szerintem nem futkosok oda egy olyan emberhez akinek a kezében/hátán egy nagykaliber van . Gondolom a futkosásról sem történt nála RP. De nem akarok állitgatni semmit . Miután rálöttem én elhajtottam és folytattam az rp-t .

Bogyokaaa

Zöldfülű
Támogató
2019. 11. 10.
157
87
Dunakeszi
V4 karakter
Mike R Broadway
Várom a válaszát.

Helo . Azért kicsit sarkítva történt a helyzet leírása.
Nos az autó adás-vétele megtörtént. Elindultunk haza . Egyszer levertem az autót és leállt ez igaz. Aztán elinditotta és otthagyot. Ez is igaz . Irtam neki jöjjön vissza, nemjött vissza közben igen IC ,kihangsúlyozom IC megfenyegettem sms-ben . Tekintve hogy teljes mértékben korrekt voltam vele, ár alatt adtam az autót és még el is vittem neki. (nem szokásom) . Szóval eléggé érdekes volt a cselekedkvése a dolgok ellenére. Mindegy . Visszatérve a dolgokra . Igen megfenyegettem , IC . Rp történt az esetről eltervezem hogy odamegyek (fegyverrel) ,mert ugye megfenyegettem és a karakterem nem volt sose az ,,nyugodt " ember . Igy van fegyverem és ismerősköröm ilyen téren is. Elkezdtem követni a miután kijött a szerelőtöl , és gondolom észrevett . Rágyorsitgatott és az ütközésnél hirtelen a 150-170 km/h tempomnál ,ő kb 50-70 tempóra lassitott . Ütköztünk. Utána még odajött magyarázni és neki állt feljebb . Odébbgurultam mondom befejezem az rp-t ,és megintcsak elkezdett futni felém (gondolom folytatódott volna a magyarázás...) A szerelőtől indulva végig nálam volt az AK. Tehát ugymond látta hogy mi van nálam. Szerintem nem futkosok oda egy olyan emberhez akinek a kezében/hátán egy nagykaliber van . Gondolom a futkosásról sem történt nála RP. De nem akarok állitgatni semmit . Miután rálöttem én elhajtottam és folytattam az rp-t .
Kedves uram, követtél tény, nem fékezgettem de ez szintén RP szituáció hogy vezetek, itt a legnagyobb proléma az volt h szerintem egy civi IRL sem kap elő egy AK-t a város közepén és darál meg egy srácot azért mert szó váltások voltak közöttük, gyakorlatilag no szensz az amit tettél, ezt egy nagyobb volumenű karakter sem tenné meg, ha lett volna bármi box vagy hasonló még picit megértőbb lettem volna de igy nem, mellesleg sehol nem látszódott az AK-nálad mert a csomagtartóbol szedted ki szintén nonrp-sen!

Eduard.

Támogató
2021. 04. 13.
564
744
17
Kaposvár
V4 karakter
marco vinzent
LV karakter
magdy hadi
V2 karakter
eric keller
Nos, ha nincsen senkinek sem hozzá fűzni valója a történtekhez akkor hamarosan érkezem a bírálattal.

RickyJerett

Újonc
2019. 09. 10.
53
19
V4 karakter
Milos Reyes
Szerintem a ..megértésed szülte az egész szituációt. Gondolom innentől kezdve mindenkinek azt kell feltételeznie hogy direkt ,kihagsúlyozom DIREKT odaveri más az autó alját ,hogy másnak kárt okozzon.
Nos , a város közepétől azért messze álltunk. szerintem. De mindegy.
Az AK a hátamon volt a kocsiban és a kiszállásnál is. Egyedül a szerelőtelepre nem mentem be vele. (De ez szerintem elég logikus).

A darálni rám . Mondat tetszik a legjobban . 5-10 darab lőszer került kilövésre,ami egy AK-nál szerintem nem egy ,,darálási " mennyiség.

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: Tuz200

Eduard.

Támogató
2021. 04. 13.
564
744
17
Kaposvár
V4 karakter
marco vinzent
LV karakter
magdy hadi
V2 karakter
eric keller
Nos, videót a kocsi össze töréséről nem kaptam így hát abba bele sem kötök, DE abba hogy a város egyik legforgalmasabb helyén te kipattansz a kocsiból és széjjel lövöd. Ez teljes mértékben kimeríti a NonRp fogalmát.

A panasz jogos, a szankció kiosztásra került a szerveren.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.