Elutasítva Mike Leron ---> Derrick (Helyette)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

NotoriousMike

Újonc
2021. 03. 30.
2
1
LV karakter
Mike Notorious
V2 karakter
Mike Notorious
zoldlogo.png

Neved:
< Mike Leron >

A ban időpontja:
< 2021/03/29 21:19:06 >

A ban időtartama:
< 2030/12/31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Derrick >

A ban oka:
< Súlyos FUN kaszinónál >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Nem érzem jogosnak a BAN-t mivel karakteremhez méltóan viselkedtem,RP-ztem. Mivel előzőleg elveszett minden és nem szerettem volna a Recovery-vel bajlódni,fejfájást okozni az adminoknak így nem éltem vele. Visszatérve a Bannom okához amivel nem értek egyet mert általában NonRP ha kaszinónál valaki direkt balhét okoz,vagyis adminfelhívásban azt állítják és hogy északánként 5-10 ember tömegverekedést,lövöldözést gerjeszt(általában verekedésből lövöldözés lesz és olyankor mindenkit lőnek akik az az ember mellé álltak aki védte magát) így egy sima IC elszólás miatt amiben semmi erőszak nem volt amit 2x írtam ki a még mindig magas pinggem miatt (amit késöbb le OOC-ztam ). Ezzel nem védeni akarom magam hogy nem funoltam , funoltam de nem volt olyan súlyos akik csak kick-et kapnak az esteleges súlyosabb fun miatt , így tehát a bann időt tartalmát sem érzem jogosnak , mivel egy elszólás miatt 10 év Ban szerintem hülyeség . Lehet hogy az admint idegesítette az karakterem IC viselkedése amit egy szép,normális RP keretein belül meglehet oldani vagy akár egy AJ FUN-ért de mégsem 10 év ban-t érdemelne (Szerintem) . Tehát összegezve hülyeség volt amit csináltam, utólag megbántam, Nem érzem jogosnak a bannommat vagyis annak időtartalmát. (Ha le enyhítitek a bann időtartalmát azt sem bánom csak had kerüljek vissza a legkevesebb idő alatt a Legjobb szerverközösségbe,szerverre és folytathassam az RP karieremet. UI: Mike Leron email problémák miatt nem tudott létre hozni fórum accountot, ezért Mike Notorious fórum accuntját kölcsönkérte egy használatra >

derrick_lv

"Ami jó az jó, ami nem az nem jó"
2019. 01. 09.
203
310
24
Sándorcity
V4 karakter
-
LV karakter
derrick larouch
V2 karakter
-
Egyelőre nem tudok erre UB-t adni.
Nem tudom mit vártál, hogy bekiabálod a tömegbe kaszinónál kétszer is hogy Allahu Akbar.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.