Mike Floralys - Myra Gastrell [zsola]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Májkii

Újonc
2022. 06. 17.
38
115
V4 karakter
Zvanko R Amaya
LV karakter
Dave Smith
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Mike Floralys

Panaszra tett személy InGame neve:
Myra Gastrell

Panasz oka, leírása, kifejtése:
PG

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

John Winterrel raboltunk mólón horgászokat amikor Myra Gastrell és Richard Palmstone egy Dodgeban megjelentek és megálltak mellentünk ráfogtam fegyvert és amikor elkezdtem írni hogy kifelé amint leírtam nyomott egy gázt és elhajtott ami a klippen is látható.

Megjegyzés:
A tárgyak nem érdekelnek csak ha kiszállnak akkor letudtuk volna nyomni egy rp-t de sajnos így nem sikerült. :(

JST610

Aktív fórumozó
2019. 01. 20.
252
2 466
V4 karakter
𝙈𝙮𝙧𝙖 𝙂𝙖𝙨𝙩𝙧𝙚𝙡𝙡
Helló -helló!
Igaz sokat nem tudok hozzáfűzni mert van ami, de a nézetem leírom. Fel-le gurultam, elmentem hozzátok ugyebár mit sem sejtve, addig megvoltam hogy rám tartod a fegyvert meg minden. Ahogy írtad hogy "kifelé" én valamiért arra gondoltam, hogy hagyjam el a mólót. Lehet itt már a fáradtság volt és azért, de nagyjából 20 perc múlva esett le, hogy szerintem nem erre gondoltál. Amikor ez végigment a fejembe akkor már vártam a PK-t. Igazából a PG-t nem terveztem csak én értettem akkor félre az adott szituációban valamiért, ha esetleg egy RP folytatásban vagy valamiben benne vagy akkor szívesen folytathatjuk. Röviden ennyi a nézetem ha hihető ha nem.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.