Elfogadva Mike Evans - Jhnny

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

MekDanelc

Újonc
2019. 04. 19.
30
37
V4 karakter
Marco Treenway
LV karakter
Mike Evans
V2 karakter
Marco Evans
zoldlogo.png

Neved:
< Mike Evans >

A ban időpontja:
< 2019-08-25 10:28:46 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Jhhny >

A ban oka:
< PP-s itemcsomagtartózása [Névcédula] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Azért szeretném kérni az unbant, Mert nagyon megbántam a tetteimet és hibáztam egy óriásit. Úgy történt ez az egész dolog hogy mentem kaszínó felé, És láttam ahogy megy be a kaszínóba egy ember és nem zárta be kocsija ajtaját. Gondoltam akkor kicsomizom mert hát levoltam égve meg minden de ez most nem lényeg. És elvettem tőle a névcédulát, Nem tudtam hogy nem lehet csomizni és ez az is bizonyítja hogy ahogy Jhhny mondta hogy nem lehet, Szó nélkül vissza adtam egytől egyig az egészet. Gondolom nemsokára jön a jézuska és az ehhez tartozó event. És szeretném nem csak Streameken keresztül követni az eseményeket. Remélem valóra válik a kérésem jézuskától, Hogy megkaphassam az Unbant tőletek. :) Itt is szeretnék bocsánatot kérni az embertől akit kicsomiztam és mindenkitől remélem kapok még egy esélyt, Többet nem fordulna elő. Sziasztok. :) >

Cameron

Modern Verne
Very Important Person
2019. 01. 09.
1 280
392
V4 karakter
Gary Sean
LV karakter
Gary Sean
600 perc fejében leveszem a bant, megfelel?

MekDanelc

Újonc
2019. 04. 19.
30
37
V4 karakter
Marco Treenway
LV karakter
Mike Evans
V2 karakter
Marco Evans
Szia, Igen megfelel és köszönöm, És egy kérésem lenne még ha szabad, Esetleg egy karakter törölést nem kaphatnék mert szeretném az egészet új lappal kezdeni. Nem baj ha nem fogadod el csak egy próba.

Cameron

Modern Verne
Very Important Person
2019. 01. 09.
1 280
392
V4 karakter
Gary Sean
LV karakter
Gary Sean
Nincs karakter törlés, levettem, kellemes ünnepeket.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.