Mike Esteban jelentkezési lapja

Mike Esteban

Újonc
Támogató
2019. 01. 26.
58
10
26
V4 karakter
Mike Esteban
LV karakter
Mike Esteban

logo3-2.png

A jelentkezés IC része

- Családi és utóneve: Mike Esteban
- Születési neve: Mike Esteban
- Születési helye, év, hónap, nap: Los Santos 1998.05.14
- Anyja neve: Emily Fox
- Személyi igazolvány száma: 431934TH
- Vezetői engedély száma: 648179IC
- Elérhetőségei (telefonszáma, e-mail címe): +38-77-958-0879 / mike.esteban@seemail.com
- Családi állapota: Egyedülálló
- Lakóhelye: Blueberry fő út 17.
- Korábbi foglalkozásai, beosztásai: Alkalmi munkáim voltak (bányászat, személyszállítás)
- Volt-e már munkahelye? Ha igen, mi volt legmagasabb pozíció amit elért? Alkalmi bányászat illetve személyszállítás magáncégként.
- Mivel tud nekünk többet nyújtani, mint más? Könnyen elsajátítom az új készségeket és technológiákat, ami lehetővé teszi, hogy hatékonyan alkalmazkodjak a változó környezethez, ez mellett terhelhető vagyok szellemileg és fizikailag is egyaránt. A probléma megoldó képességemre még nem volt panasz és hamar feltalálom magam a megoldandó feladatokkal szemben határidőn belül.
- Milyen elképzelései, elvárásai vannak a munkakörrel kapcsolatban? Bízom benne hogy a felelősségteljes hozzáállásom és a precízen elvégzett feladataim magasabb szintre emelnek rövid időn belül.

A jelentkezés OOC része

- Írj magadról legalább 8-10 mondatot: Ádám vagyok és 27 éves leszek idén. Gyöngyösön élek. Jelenleg egy gyárban dolgozom technikusi pozícióban. Ha éppen úgy adja ki a beosztásom akkor a nemrég alakult airsoft csapatommal szoktam játékokra járni illetve hamarosan iskolába oktatni rendészeti képzésen. Ez mellett rajongok a tetoválásokért, jó magamnak is van már jópár. Türelmes és nyugodt ember vagyok, szeretek társaságban lenni de néha a csend is jó partner.
- Mióta játszol a SeeMTA v3-v4 szerveren, mennyi játszott perced van? 2018. 12. 14. 13:59 regisztráltam, több kihagyásom volt. Jelenleg 42 639 percem van
- Miért ebbe a frakcióba szeretnél jelentkezni? Úgy gondolom ebben a frakcióban jól érezném magam, szeretek vezetni és úgy gondolom pont annyi "történés és adrenalin" tartozik ehhez a frakcióhoz amiben megfelelően tudnám kamatoztatni a szabadidőm.
- Melyik az a frakció vagy frakciók amikbe voltál? V3-on voltam pár hónapot a tűzoltóságnál
- Miért PONT téged válasszunk, mitől vagy más? Nem tartom magam többnek a többieknél de azt kimerem jelenteni hogy felelősségteljesen alakítom a karakterem, megbízható és tisztességes ember vagyok. Ezt is akár a valóéletet komolyan veszem és minden tőlem telhetőt bele adok legyen szó bármiről.
- Hetente hány percet tudnál a frakcióra szánni?: 2 napot dolgozom 12 órában majd 2 napot vagyok szabad folyamatosan, 2 nap szabadból szinte mind a kettőt a frakcióra tudom szánni.
- AccountID?: 176611
- Van-e mikrofonod, illetve használsz TeamSpeak 3-mat és Discord-ot?: Rendelkezem mindkettővel
- Voltál már adminjailban, avagy banolva a szerverről? (képi bizonyíték):