Jelentkezési lap
Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Gábornak hívnak (IG Mike Dimitri) 21 éves vagyok.
Hány játszott perccel rendelkezel?
21000 + Játszott percem van.
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Akár kezdő akár haladó játékos szabállyal/játékmenettel kapcsolatos kérdésének megválaszolása,evvel segítve az adminok munkáját akik komolyabb feladatot látnak el.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Jó érzéssel tölt el hogy segíthetek a játékosoknak és evvel megkönyítem az adminisztrátorok dolgát is.Úgy gondolom nekem való ez a feladat és most itt a lehetőség kipróbálni magamat 'élesbe is'.
Miért pont téged válasszunk?
Munkámra igényes és precíznek tartom magam.A könnyebb és nehezebb feladatokat is ugyan olyan elszántsággal végzem el,nagyon becsületes/igazságos vagyok.Nem futamodok meg az újabb és ismeretlen feladatok elől sem mindig szeretek tanulni valami újat.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Hétköznap 3-4 órát, hétvégén akár többet is.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Nem voltam kitiltva
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Igen 2x
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Kezdem a pozitív tulajdonságaimmal:Jó megoldó készségem van,kreatív, és kitartó vagyok. Negatív tulajdonságaim: Akaratos vagyok szeretem elérni amit kitűzök magam elé több rossz tulajdonságom szerintem nincs,vagy csak én nem ismerem fel magamba.
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Igen szeretnék!Mégpedig mert szeretem az új kihívásokat és megint tanulhatnék valami újat.Szeretnék mégjobban tagja lenni a SeeMta közösségének.Adminisztrátorként mégtöbbet tudnék hozzátenni mind a szerverhez/mind a közösséghez és még egy teherrel kevesebb tudnék levenni a többi adminiszrátor válláról.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Válaszomat az üzenet formájába fogalmazom meg.Szia!A szerver a valóságra alapul.A karaktered életét úgy alakítod ahogyan azt te szeretnéd,amire oda kell figyelj:animációval nem megjeleníthető cselekvés '/me' parancsal és az animációval nem megjeleníthető történést a '/do' parancsal tudod használni.Ha játékon kívül más játékostol kérsz segitséget azt pedig az ooc chatbe 'b' betű megnyomásával teheted meg illethe a 'home' gomb megnyomásával jobb felső sarokba kattintva vannak segítség videók ahol Thommas el is mond mindent és meg is mutat mindent.Ha nincs egyéb kérdésed további jó játékot a szerveren!