Elutasítva Mike Clarke - Csoki

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Shadowraze555

Újonc
2019. 11. 30.
1
0
LV karakter
Mike_Clarke
zoldlogo.png

Neved:
< Mike_Clarke >

A ban időpontja:
< 2019/11/30 19:40:12 >

A ban időtartama:
< 11év (örök) >

Neve, aki bannolt:
< Csoki >

A ban oka:
< Vagyonátruházás >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szerintem e kitiltás jogtalan. Ezt azzal tudnám megindokolni, ami maga a történetem. Egyik nap, November28.-án felhivott a haverom, hogy menjünk SeeMTA LV-zni, mondtam, hogy mért ne, úgyis jó elkezdeni egy RP szervert, dolgozni, üzletelni, stb. Mikor felléptem, közölte, hogy neki már van pénze, de még dolgoztunk egy kicsit, majd elkezdtünk kereskedni 300ezer$-ból, haverom neve (Benjamin_Clarke) és ő megunta aznap már a játékot, igy mondta, hogy oda adja a pénzt és kereskedjek vele (Csoki szerint tudta Benjamin, hogy bannolva lesz és ezért adta oda a pénzt, én erről semmit nem tudtam) ,azt mondta Csoki, hogy keressek fel egy nagyobb admint és beszéljem meg vele, mert ez Benjamin részéről kitolás volt velem, de engem bannolni kell. Örülnék, ha valakivel beszélhetnék, akár egy TS unbann után, amit nem tudom, miért kaptam. Nagyon szeretem ezt a szervert és szeretnék játszani, akár a pénz oda adásával, hogy valakinek oda adnám, FA-nak vagy SA-nak, aki kitörli azt a 300ezer$-t,de szeretnék játszani, mert ez egy nagyon jó szerver és nem tudtam, hogy ez lesz belőle, hogy kereskedni akarok és nem tudtam, hogy mi volt ennek a pénznek az eredete és szerintem velem szemben ez egy nagyon nagy kitolás volt, mint Csoki is leirta. Csokival való beszélgetésem : https://imgur.com/a/QJcT8Jj >

Cameron

Modern Verne
Very Important Person
2019. 01. 09.
1 280
392
V4 karakter
Gary Sean
LV karakter
Gary Sean
Regisztrálásnál pont ez a példa van, nem kellett volna elfogadnod neked a pénzt, ugyanis szabályba ütközik. Csoki bírálja.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.