Mike Amaya - Noah Hayden [aLogan]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Májkii

Újonc
2022. 06. 17.
36
106
V4 karakter
Zvanko R Amaya
LV karakter
Dave Smith
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Mike Amaya

Panaszra tett személy InGame neve:
Noah Hayden

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Pg

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Alogan fogadta a reportot csak kifagytam közben ,

és azt mondta nyissak pk-t mert a srác nem volt már a szerveren.
Szankciót szeretném elkerülni ha lehetséges , És várom az rp folyt.-ot

Csigi

Újonc
Támogató
2022. 10. 09.
28
10
18
V4 karakter
Noah Hayden
LV karakter
Carson Fuller
bVárom Noah Hayden válaszát 24 órán belül.
Csumi !Nem értem mi a gond!Le szállt mellém és neki álltam futni . Semmi felszólítás nem volt . Itt látom a videón hogy rám fogja a fegyvert . Game be nem láttam. Miért nem futott utánam ? Miért nem kiabált rám ? Le futottam el bújtam a bokorba. Hívtam rendőrt . Ki jött. Arra el tünt . Aztán ennyi .

aLogan

Barangoló
2020. 03. 01.
129
362
V4 karakter
Efrain Villar
Csumi !Nem értem mi a gond!Le szállt mellém és neki álltam futni . Semmi felszólítás nem volt . Itt látom a videón hogy rám fogja a fegyvert . Game be nem láttam. Miért nem futott utánam ? Miért nem kiabált rám ? Le futottam el bújtam a bokorba. Hívtam rendőrt . Ki jött. Arra el tünt . Aztán ennyi .
Szia! Feltételezem láttad, hogy nála van a fegyver, hiszen ha nem láttad volna, nem hívtad volna ki a rendőrséget. Telefonnal rohangálsz, ugrálsz össze-vissza, hogyan tudott volna felszólítani? Ha rád fogja a fegyvert miért fusson utánad egy nem frekventált helyről, le az út közepére?

Csigi

Újonc
Támogató
2022. 10. 09.
28
10
18
V4 karakter
Noah Hayden
LV karakter
Carson Fuller
Nem, nem láttam ! De hívtam. Miért nem tudott volna felszólítani? Annyit sem hogy állj? Ez hülyeség! Hátamon nincs szemem. Nem látok hátra felé. Nem kell lefutni az út közepére. Lőjjön valamerre ha rám ha nem rám . Hallom hogy csattanik az a szar.

• Vicces
Reactions: Tomivokxd

Csigi

Újonc
Támogató
2022. 10. 09.
28
10
18
V4 karakter
Noah Hayden
LV karakter
Carson Fuller
Ha még szólít és miközben megy az rp aztán akkor fagy ki akkor meg alapból ott maradok . Ha erre is ki lenne térve ....

• Vicces
Reactions: Tomivokxd

aLogan

Barangoló
2020. 03. 01.
129
362
V4 karakter
Efrain Villar
Ez egyértelmű PG amit elkövettél, és úgy gondolom, hogy közel 40-es szinten ez már neked is egyértelmű kellene legyen. Még mindig nem értem azt, hogy miért hívsz rendőrt ha valaki egyszerűen leszáll melléd egy helikopterrel közben pedig elmondásod szerint nem láttál nála fegyvert. Ha egyéb kérdésetek lenne keressetek meg privát üzenetben.

A panasz jogos 180 percet fogsz kapni PG miatt.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.