Elfogadva Miguel Mildred - Matteo

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

bandee96

Újonc
2022. 01. 14.
21
18
V4 karakter
Rafael Luigi
LV karakter
Rory Tucker
zoldlogo.png

Neved:
< Miguel Mildred >

A ban időpontja:
< 2022-07-22 15:42:54 >

A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Matteo >

A ban oka:
< Szerverminősítés >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Kedves bíráló admin! Ezennel már nem az első kérelmemet írom, biztos tudod miről van szó, viszont ismételten leírom. Adott a szituáció: Pár srác NonRP-sen, de inkább funolva animba vert. Én nekem OOC volt egy olyan megnyilvánulásom, ami miatt kaptam a bant. Jól látható a logon is, hogy annyit mondtam, hogy a SeeMTA szerverei közül itt tapasztaltam a legtöbb funt, mivel mindhárom szerveren játszok/játszottam. A szervert semmi féle képpen nem állt szándékomban minősíti, hiszen szeretek itt játszani, ezt bizonyítja UCP-m is. Az eset ténylegesen csak félreértés volt, amit leírtam, egyből javítottam, korrigáltam magam. Tudom nagyon jól, hogy vigyázni kell, hogy mit ír az ember, ha lehetne lehetőség törölni amit írtam, megtettem volna. A kitiltást nagyjából 8 hónapja kaptam, nagyon szeretnék újból feljönni a szerverre, játszani a barátaimmal, illetve majd a húsvéti eventet is kiélvezni. Az UnBan fejében vállalok nullázást, AJ-t is. Köszönöm, hogy elolvastad, remélem pozitívan bírálod el kérelmemet. Az esetet tudjuk tisztázni TeamSpeaken is, amennyiben megfelel Neked. Köszi, pacsi! >

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: LucasLV

Puporka

"A Mi szerződésünk egy életre szól" -Fradi B-Közép
Very Important Person
2019. 01. 12.
1 895
1 938
Várpalota
V4 karakter
Mark Sean
LV karakter
Mark Sean
Feloldom a bant 300 perc jail fejében. Megfelel?

Puporka

"A Mi szerződésünk egy életre szól" -Fradi B-Közép
Very Important Person
2019. 01. 12.
1 895
1 938
Várpalota
V4 karakter
Mark Sean
LV karakter
Mark Sean
Helyezhető!

• Fire
Reactions: Jack
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.