- 2022. 01. 14.
- 21
- 18
- V4 karakter
- Rafael Luigi
- LV karakter
- Rory Tucker
Neved:
< Miguel Mildred >
A ban időpontja:
< 2022-07-22 15:42:54 >
A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >
Neve, aki bannolt:
< Matteo >
A ban oka:
< Szerverminősítés >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Kedves bíráló admin! Ezennel már nem az első kérelmemet írom, biztos tudod miről van szó, viszont ismételten leírom. Adott a szituáció: Pár srác NonRP-sen, de inkább funolva animba vert. Én nekem OOC volt egy olyan megnyilvánulásom, ami miatt kaptam a bant. Jól látható a logon is, hogy annyit mondtam, hogy a SeeMTA szerverei közül itt tapasztaltam a legtöbb funt, mivel mindhárom szerveren játszok/játszottam. A szervert semmi féle képpen nem állt szándékomban minősíti, hiszen szeretek itt játszani, ezt bizonyítja UCP-m is. Az eset ténylegesen csak félreértés volt, amit leírtam, egyből javítottam, korrigáltam magam. Tudom nagyon jól, hogy vigyázni kell, hogy mit ír az ember, ha lehetne lehetőség törölni amit írtam, megtettem volna. A kitiltást nagyjából 8 hónapja kaptam, nagyon szeretnék újból feljönni a szerverre, játszani a barátaimmal, illetve majd a húsvéti eventet is kiélvezni. Az UnBan fejében vállalok nullázást, AJ-t is. Köszönöm, hogy elolvastad, remélem pozitívan bírálod el kérelmemet. Az esetet tudjuk tisztázni TeamSpeaken is, amennyiben megfelel Neked. Köszi, pacsi! >
Utoljára szerkesztve: