- 2021. 12. 23.
- 10
- 2
- LV karakter
- Miguel Clayton
Neved:
< Miguel Clayton >
A ban időpontja:
< 2022/01/03 >
A ban időtartama:
< 2030/01/01 >
Neve, aki bannolt:
< Trinton >
A ban oka:
< 5ezer dollár feletti átverés [PK] >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Mindigis nagyon szerettem a SeeMTA LV szerverét már csak maga a feeling miatt is, illetve a szerveren játszó emberek miatt is. Történt azonban már jó fél évvel ezelőtt egy csúnya félreértés ami röviden annyit takar, hogy a mühelyembe vettem fel egy munkást, akinek adtam előleget, majd ezután a srác megcsinálta a rábizott feladatot majd kifagyott, és nem találtuk meg egymást ezek után IG, és emiatt ő nyitott egy PK-t rám, viszont én még akkor nem használtam fórumot (hozzáteszem, hogy nem hibáztatom a srácot sem, hiszen érezhette azt, hogy átverem és ő helyesen járt el) és nem tudtam le reagálni a rám tett panaszt. Nem volt szándékomban átvetni a srácot (ezt szerintem alátámasztja az is, hogy támogattam a szervert igy a szintemhez képest nagy vagyonnal rendelkezem, és ezt nem tettem volna kockára pár ezer dollárért), hiszen előleget is adtam neki és ha megkaphatnám azt az esélyt, hogy újra játszhassak a szerveren, figyelnék mostmár mindenre, hogy ne legyen több ilyen emelett megbánásom jeléül ha szükséges akár tizszeresét is visszaadnám a srácnak. >
Utoljára szerkesztve: