Migel H Jhons -----> Stank Matthew [Gerold]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

MigelHJ

Barangoló
2019. 01. 10.
96
45
21
V4 karakter
Okimura Haruto
LV karakter
Migel H Jhons
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Migel H Jhons

Panaszra tett személy InGame neve:
Stank Matthew

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NonRP, PD hergelés

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
[2019-02-10 19:21:57] [Output] : Stank Matthew ordítja: Drog eladó!Olcsón

Megjegyzés:
Nem hinném hogy IRL oda mennél egy NAV-oshoz aki az út szélén áll és igazoltatt, és ezt ordíbálod. Lehet semmiségnek tünnik, de ez egy RP szerver... nem FUN.

• Tetszik
Reactions: TCMBazsi

matejager14

Újonc
2019. 01. 10.
4
0
V4 karakter
Stank Matthew
Hali!Na most először is,nyilván nem ordibálom oda NAV-os személynek az adott dolgot.Mivel ez tegnap történt ezért tisztán emlékszem hogy nem volt ott rendőr,és ezt a dolgot határnál kiabáltam,azaz pontosan Déli határ előtt.Ezért nem gondolom azt hogy ez PD hergelés lenne mivel,nem láttam hogy NAV,vagy más rendvédelmis ott lett volna.

MigelHJ

Barangoló
2019. 01. 10.
96
45
21
V4 karakter
Okimura Haruto
LV karakter
Migel H Jhons
Annyit tudok hozzá füzni, hogy azt mondta hogy nem láttál ott semmi rendvédelmist. Erre azt kell hogy mondjam, hogy az a láthatatlan NAV-os én vagyok... Egyébként is IRL határoknál ott vannak a határellenőrők, NAV-osok és néha a rendőrők is.

Erik_Pesti

Újonc
2019. 01. 23.
4
1
V4 karakter
Jaroslaw Konstantin
Hali!Ha szabdna hozzá szolnom én is Stank-el egy kocsiba ültem és allá tudom támasztani hogy igen határ előtt mondta azt a bizonyos dolgot és én sem láttam azt adod rendvédelmis kocsit mivel az igazoltatot kocsi előt áltak (utána láttunk tikteket IC miután elmentünk előtetek) és szerintem ebbe semmiféle PD hergelés nem volt...mivel nem mentünk oda hozzátok hogy hirdetsük a drogokat vagy valami vagy áltunk ott és mentünk volna zavarni szerintem semmi PD hergelés nem volt ebben,meg NON-RP sem mivel IRL is kiáthatod kocsiban hogy DROG ELADÓ mivel senki sem hall határ előt mint ahogy a mi esetünkben volt főleg hogy ablakok fel voltak huzva mert mindig ugy járunk kocsival! Enyit tudok hozzá füzni!

• Tetszik
Reactions: matejager14

Gerold

Legendás író
Very Important Person
2019. 01. 09.
4 529
5 115
20
Budapest
V4 karakter
mark.trevisan
LV karakter
mark.trevisan
Migel és Stank tőletek kérnék napi logot PÜ-ben

Gerold

Legendás író
Very Important Person
2019. 01. 09.
4 529
5 115
20
Budapest
V4 karakter
mark.trevisan
LV karakter
mark.trevisan
A panasz jogos!

Stank_Matthew büntetése 30 perc 1es típusú admijail Rendvédelem hergelése indokkal

A szerveren kiosztottam.

Zárom, helyezhető a lezártakhoz.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.