Neved:
< Micheal Moon >
A ban időpontja:
< 2019-02-06 >
A ban időtartama:
< Örök >
Neve, aki bannolt:
< Cameron >
A ban oka:
< OOC kereskedelem, adminnak való hazudás >
Amiért szeretnéd az unbant:
< (Olvass el ) Azért szeretnék unbant, mert nagyon hiányzik a see mta közösség, a szerver szinvolnala, az rp k, a találkozások barátokkal, heti szinten vagyok fent még ts en és tartom a kapcsolatot a szerveren lévő barátaimmal, és egyre jobban húz a szívem vissza.. De belegondolva csúnya dolog volt amire vetemedni akartam . Úgy érzem, hogy megpróbálom hátha kapok mégegy esélyt, hogy újra játszhassak a szerveren. Mert már fél eltelt a bann óta, ami egy meggoldolatlan poszt volt egy Facebook csoportban. Tudom ez is már annak minősül, mert benne van a szabályzatban is. De sajnos csak egy facebook poszt volt, ahol annyira eszetlen voltam, hogy még az ic nevemet is ki irtam, hogy garázst vennék paypal ért.. aztán még elég kezdő fejjel nem tudtam hogy az már ooc kereskedelem, ha paypal al is lehet pp-t venni. Szóval ezért szeretnék még egy esélyt, mert azóta sokat komolyodtam, és meg tudom állapítani mit szabad, és mit nem. Remélem kahatok mégegy esélyt. És végbe se ment az egész dolog, csak én ki irtam a poszhoz az ic nevem, hogy ilyen néven keressenek akinek van.. Szóval elnézést kérek mindenkitől, akinek rontottam ezzel a dologgal a játékélményét, és nagyon szépen kérlek Cameron, adj egy utolsó esélyt, hogy tudjak bizonyítani, hogy megállom a helyem egy ilyen eset után is . Az admin átverés dolog pedíg, megint bocsánatot szeretnék kérni, csak próbáltam menteni a helyzetet, de sajnos még nagyobb bajt követtem el. Jöhet bármilyen büntetés, jail,utolsó esély, csak had játszak úrja a szerveren, mert nagyon hiányoznak az ottani barátaim. Komolyabb bajt még nem is csináltam a szerveren, mert egy jailem van , és volt egy félre értéses bann ami egy órán belül le lett véve. Igérem több ilyen nem fordul elő! Töbábbi szép napot/estét! Üdv: Feri >