- 2021. 10. 18.
- 59
- 23
- V2 karakter
- Andrew Styles
Jelentkezési formanyomtatvány
OOC rész
[#1] Neved?
< Zoli >
[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad? (minimum 7 összeszedett mondat!!)
< Zoli vagyok 14 éves, Baranya megyében élek. Hobbiaim biciklizés, úszás, gépezés. Sajnos egy rendellenesség miatt rokkant vagyok . A csapatban régebben nem nagyon tudtam dolgozni a tagok miatt de ha normális emberekkel dolgozok akkor tudok csapatban dolgozni. Általában az öcsémmel szoktam lenni és vele együtt eltölteni az időt. Van egy kutyám akivel sokat szoktam foglalkozni a neve Tappancs. Gyorsan tanulok és igyekszek majd mindent elsajátítani a frakción belül. >
[#3] Jelenleg hány játszott perced van?
< 24675 perc>
[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!
< >
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad?
< Szeretném magamat kipróbálni ezen a téren és ha jó vagyok benne akkor sok időt szeretnék eltölteni a frakcióban, a határőrségnél képzeltem el magamat>
[#6] Miért téged válasszunk?
< mert tudok csapatan dolgozni nehezen török meg és tudom teljesíteni azt amit mondanak >
[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?
< nem voltam >
[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata?
< az adók beszedése, határ környékének ellenőrzése és a csempészetek megakadályozása >
[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? (hétköznap - hétvégén)
< változó lenne de hétköznap 2-3 órát hétvégén 3-4 órát >
[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed? (minimum 10 összeszedett mondat!)
< Egy csendes gyerek vagyok aki nem szokott konfliktusokba keveredni. Ha ez még is megtörténne akkor azok gyorsan lerendeződnek. Könnyen fel lehet idegesíteni de majd megpróbálok nyugton maradni. Segítőkész vagyok és szeretek is segíteni másoknak. >
[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?
< Jól tudok és szeretek is csapatban dolgozni persze csak akkor ha a társaim normálisak és szerintem nagyon fontos csapatban dolgozni mert ezzel megkönnyítjük a másik munkáját és ez kölcsönös lesz. >
[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?
< Szerintem a kor nem számít csak az a fontos hogy az adott ember érett legyen az adott feladatra >
IC rész
[#1] Jelentkező teljes neve:
< Michale Afton >
[#2] Jelentkező születési helye, ideje:
< San Fierro 2004.08.21 >
[#3] Anyja neve:
< Charlotte Emily >
[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!
< >
[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:
< Katasztrófavédelem (nem léptem ki) >
[#6] Miért pont Önt válasszuk?
< Mert tudok csapatban dolgozni, nehezen török meg és képes lennék ezekre a feladatokra >
[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladatát!
< Az adók beszedése a határ ellenőrzése és a csempészetek megelőzése >
[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?
< Határőrként képzelném el magamat és még nem tudom hova szeretnék eljutni >
[#9] Meséljen magáról! (10 összeszedett mondat!)
< A nevem Michale Afton jelenleg 19 éves vagyok. Tanulmányaimat a San Fierro-i általános iskolában kezdtem majd a San Fierro-i gimnáziumban folytattam informatika szakon végül a Los Santos-i egyetemen szereztem diplomát. Nővérem és szüleim halála után elkezdtem munkát keresni és végül a katasztrófavédelemnél kötöttem ki. Öcsém halála után egy másodállást szerettem volna keresni és így jutottam el idáig. >