- 2019. 01. 10.
- 22
- 8
- V4 karakter
- Szantino Corleone
- LV karakter
- Austin Clement
Neved:
< Michael Vailando >
A ban időpontja:
< 2019-06-04 20:24:34 >
A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 -ig szól a banom időtartama >
Neve, aki bannolt:
< Miomate >
A ban oka:
< Nem küldözgeted a szerveren a képeim, és röhögsz rajta, nézz tükröbe >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Szia. Először is szögezzük le, hogy nem rajtad röhögtem, mivel egy helyes gyerek vagy. Múltkor egy másik admintől ugyanezt megkérdeztem mint tőled, és ő nem kitiltott, hanem azt írta, hogy "igen, miért szerinted ha ez fórumon a profilképem, akkor ki lenne?" Szóval igazából én nem szerettelek volna semmilyen úton módon megbántani és ez remélem nem is sikerült. Van 6db adminjailem ami igazából 4 lenne mert 2-t elrontottak és fél év alatt 4 adminjail az szerintem jó átlag. Jaileimet is nem azért kaptam mert DM-eltem, RK-ztam, vagy valami hasonló, hanem pl. nonrp-sen felsegítettem a társam. Ha lenne 2-3 banom és lenne 15 jailem akkor megérdemelten kaptam volna az örök bant de mivel még jelzőt se használtam abba a mondatba, hogy "ez tényleg te vagy", mivel ugye írhattam volna úgy is, hogy "te tényleg ÍGY nézel ki"... Szóval nem használtam jelzőt mivel csak szimplán megkérdeztem hogy te vagy-e. Szeretnék egy unbant mivel szerintem nem írtam semmi trágár szót neked se rád.
Köszönöm hogy elolvastad. Mégegyszer ne haragudj.
UI: Az "XDDDDDDDDDDDDDDD" jelző az félreérthető volt, azt még én se értem miért írtam oda, de ha a kinézetedre összpontosítottam volna, akkor az "XD" helyett mást írtam volna...
Ja és annyit, hogy az admin pk-val nem az volt a célom hogy kibanoltassalak, csak még soha nem voltam bannolva és ilyenkor azt hittem hogy amelyik admin kitilt a szerverről admin panaszkönyvet kell nyújtani ellene, szóval félreértés ne essék. Ha úgy döntenél, hogy adsz ub-t pl jail fejében, azt ne feledd, hogy van egy 300 perces aktív jailem, szóval azt majd számold hozzá. >
Utoljára szerkesztve: