Elutasítva Michael Susan - Ghost

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

marciledo

Újonc
2022. 07. 02.
2
0
LV karakter
Black Arpad
zoldlogo.png

InGame neved:
Michael Susan

A ban időpontja:
2021/10/19

A ban időtartama:
2030/12/31

Admin neve, aki bannolt:
Ghost

A ban oka:
Szerverminősítés

Amiért szeretnéd az unbant:
Igazból lassan egy éve lesz hogy ki lettem bannolva, abban az időszakban amikor játszottam LV-n akkor nagyon élveztem az egész szervert meg úgy az egész játékot, csak hát ugye kibannoltak ami úgy eléggé elvette a kedvem. Akkor még kb. semennyire nem értettem ezekhez a dolgokhoz, hogy hogyan is kéne ub-t kérni vagy bármi, ezért inkább beletörődtem.
Most ismét megjött a kedvem játszani, és most már jobban odafigyelnék az ilyen hirtelen kijelentésekre.

Megjegyzés:
Úgy történt a szituáció: Azt hiszem az autókereskedéstől jöttem ki újdonsült autómmal, volt egy balos kanyar és hát ott jött szembe egy másik autó amit NÁLAM sikerült kikerülni, de ezek szerint a másik félnél nem. Ezek után ugye lejátszódott az RP. szituáció aztán mondta hogy fizessem ki neki az autóját, amivel semmi gond nem lett volna, csak hogy én abban a pillanatban költöttem el az összes pénzemet az autómra és nálam nagy ívben kikerültem a játékost. És hát ebből a veszekedésből amit OOC is leírtam neki hogy nálam semmi nem történt, az lett hogy leírtam OOC hogy nem tehetek róla hogy szar a szerver. És hát kaptam is a bannt. Hirtelen felindulásból nem gondolkoztam, pedig azért elég jól ismerem a szabályokat.
Utólag is elnézést kérek a szerverszidásért, nem így akartam magamat kifejezni.

Norby

Losers are never right...
2019. 01. 14.
3 925
12 575
V4 karakter
Dexter Sean
LV karakter
Dexter Sean
Még nem.

• Tetszik
Reactions: Fanni
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.