Michael Stones, Marcus Crescenzo -> Buflakad Sandor [Rapid]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

rajna

Panda 🐼
2019. 02. 03.
742
1 033
19
Budapest
V4 karakter
Marcus Tremblay
LV karakter
Christopher Crescenzo
V2 karakter
Simon Marshall
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Michael Stones és Marcus Crescenzo

Panaszra tett személy InGame neve:
Buflakad Sandor

Panasz oka, leírása, kifejtése:
RP alóli kilépés, enyhe OOC stílus, baltával üti szét a gépjárművet.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
videó,
log

Megjegyzés:
Sándor RNGK, GRM, HF (123.500$, 100perc) ic csekk alól lépett ki, ennek fényében, amilyen viselkedést tanúsított IC ügyintézés alatt az RP-t nem kívánjuk folytatni. A panaszhoz még hozzászólhat Brian Kyosuke (@Benceeh)

Utoljára szerkesztve:

Beni1324

Újonc
2019. 02. 09.
6
4
V4 karakter
Benjamin Asad
Buflakad Sandor nevében írok. Nem tud bejelentkezni jelenleg fórumra.
Azt mondja , hogy: "Mennem kellett ZH-t írni, ezért is kértelek titeket, hogy folytassuk az RP-t később. Többször is kértelek benneteket, mondtam hogy este vissza tudok jönni, de azt a választ kaptam, hogy ez nem így működik. Sajnos, pont olyan helyzetben voltam amikor IRL fontosabb dolgom akadt, és pont egy RP közepén voltam. Nem szeretnék, ezért komolyabb szankciót, így ha kívánjátok akkor beszéljük meg, vagy RP-zük le. Még egyszer hangsúlyozom, hogy IRL, sokkal fontosabb dolgom volt, mint éppen játékban. Hívhattál volna admint, hogy megbeszéljük a kilépésem, egyszerűbb lett volna. Várom a válaszotok."

• Vicces
Reactions: Milka

Rapid

danteclan👑
SzerverAdmin
v4
2020. 04. 18.
503
853
Sopron
V4 karakter
Rapid D Dante
LV karakter
Rapid D Dante
Ahelyett, hogy 3x bejelented a srácoknak, hogy lépned kell mondjuk hívhattál volna egy admint akivel elintézed a dolgokat nem telt volna semmibe. Ehelyett megfogtad és kiléptél, kihúzva magadat a szituáció alól. Időd volt, hogy szétverd teljesen random a vontatót de azért az rp további részére már nincsen. Amilyen normálisan álltak hozzád, mind IC mind OOC te neked úgy sikerült megnyilvánulnod OOC amit semelyik ott lévő játékos nem érdemelt ki. A panasz jogos. A büntetésed 2 hónap kitiltás a fent említett dolgok végett.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.