- 2021. 05. 03.
- 6
- 0
- LV karakter
- Michael S Obryen
Teljes neve:
< Michael S Obryen >
Születési helye, ideje:
< Fort Carson korház, 1996.03.07. >
Édesanyja lánykori neve:
< Lena Weed >
Jelenlegi lakcíme:
< Chihos st.11 >
Hány éve él a városban?:
< 24 éve >
Miért szeretne nálunk dolgozni?:
< Mert apám is szerelő volt, azóta sajnos elhunyt de énis nagyon sokat segítettem neki és megszerettem ezt a szakmát és szeretném ha ez lenne a hivatásom. >
Miért érzi magát alkalmasnak erre az állásra?:
< Rugalmas vagyok a munkára, nem vagyok munkakerülő, szeretem a társaságot. A munkám nekem egyféle hobbi, sokat szereltem már autókat a régebbi munkahelyem mellett aféle második munkaként. >
Dolgozott-e már valaha szerelőként?:
< Nem sajnos >
Előző munkahelye(i):
< Vontatós cég >
Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?:
< Igen, Természetesen >
A jelentkező nyilatkozata:
Kijelentem, hogy a jelentkezési lapon szereplő adataim hitelesek, továbbá elfogadom a
szervezet szerződési feltételének minden pontját.
Jelentkező Aláírása:
< Michael S Obryen >
Játszott perceid:
< 5900 perc >
Eddigi frakcióid:
< Nincs >
Jelenlegi frakciód:
< Nincs >
Mióta RP-zel?:
< 3-4 éve kisebb kihagyásokkal >
Miért szeretnél szerelő lenni nálunk?:
< Régóta várom hogy lehessen jelentkezni ide szerelőnek, sokat tudok aktiv lenni a szerveren és egész jó rp tapasztalom van már, ez lenne az a frakció ahol el tudnám képzelni hogy huzamosabb időt eltöltök. És nem utolsó sorban mivel sok időm van szerencsére. >
Miért pont téged válasszunk?:
< Mint mondtam sokat tudok aktiv lenni a szerveren és elég jó rp tapasztalatom van a szerver szabályait tudom és a szerelő szabályokat és elvárásokat is olvastam már többször. >
Hányszor voltál jailben? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< Egyszer sem. https://imgur.com/b9sFAi1 >
Voltál már banolva a szerverről? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< Nem https://imgur.com/b9sFAi1 >
Eddig történt névváltásaidról csatolj képet: (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< Nincs https://imgur.com/b9sFAi1 >
Voltál-e már szerelő?:
< Nem >
Mennyi idős vagy?:
< 17 éves vagyok >
Mióta játszol a Las Venturas szerverén?:
< 1-2 hónapja >
Használsz-e TS3-at?:
< Igen >
Használsz Facebook fiókot?:
< Igen >
Naponta mennyi időt tudsz a frakcióval foglalkozni?:
< 4-5 órát hétköznap, hétvégén akár egész nap. >
Délelőtt vagy délután lennél inkább aktív?:
< Hétköznap délután, hétvégén reggeltől estig. >
Tagfelvételi tájékoztatóban szereplő lehetőségek közül, melyiket tudod teljesíteni?:
< 1. lehetőség: Hétköznap és hétvégén 13:00 órától már szolgálatba vagy. >
Pár mondat magadról ( 5-6 mondat ):
< A nevem Szűcs Márk 17 éves vagyok jelenleg tizedik osztályba járok és festőnek tanulok. Hobbim a bmx-ezés számítógépezés és nem utolsó sorban a focizás. Sokat játszom az MTA szerverén szabadidőmbe, és nagyon élvezem is mostanába és úgy érzem ez így is fog maradni még egy darabig. Mivel gyakorlatra is járok ezért hétköznap főleg délután tudok fent lenni a szerveren de hétvégén délelőtt és délután is egyaránt. Örülnék ha egy jó közösségbe tudnék csatlakozni és lehetőleg egy jó huzamosabb időt ott is tölteni. >
Utoljára szerkesztve: