- 2020. 03. 14.
- 51
- 114
- V4 karakter
- Drysten Thomson
- LV karakter
- Nincs
- V2 karakter
- Nincs

Büntetés-végrehajtás
Jelentkezési beadvány
A jelentkezési lap OOC paragrafusa:
Ebben a részben rólad szeretnénk többet megtudni, illetve a szerveren lévő pályafutásodról.
Hogyan neveznek IRL?
〈 Rajmi 〉
Jelenleg hány éves vagy?
〈 16 éves vagyok mindjárt 17 〉
Mennyi időt tudnál aktívan a szerveren tölteni általában?
〈 Általában 7 vagy több óra 〉
Hány játszott perced van jelenleg?
〈 16101 〉
Melyik frakciókban voltál eddig, ha voltál?
Amennyiben még egyben sem voltál, hagyd ezt üresen.
〈 -.- 〉
Mi volt távozásaid oka egy-egy frakcióból?
Amennyiben még egyben sem voltál, hagyd ezt üresen.
〈-.- 〉
Használtál korábban másik nevet a szerveren?
Fontos, hogy ne olyan névvel csatlakozz, amivel korábban illegális életet éltél.
〈 Igen,Lány név volt de alig játszottam egy kicsit vele és leváltottam. 〉
Kerültél már AdminJail-be?
Válaszodban helyezz el egy képet amin az UCP-d AdminJail-ek része látható.
Fejtsd ki, miért kaptad a szankciót.
〈 https://kepkuldes.com/image/ZJFtQ4 Nos a jailket azt rég kaptam mert akkor jöttem föl a szerverre.Akkor tértem át a SAMP világából,a szabályokkal tisztába voltam meg minden csak eléggé lusta emberke voltam elolvasni az itteni szabályztatott és kaptam a szankciót.Nos ma is kaptam a jailt az OOC szidást az úgy volt hogy éppen megismerkedtem egy csávóval pontosabban Jayred Hugo eléggé jól összehaverkodtunk majd éppen hal akadt a horgomra és ő megcsöngetett a játékba és igy nem tudtam kifogni a halat majd irtam hogy elvesztettem a halat és hogy "kapdbe" de viccnek szántam ezt ő is tudja,ezért kaptam ma a jailt.A halálkérelmes az szerintem jogtalan volt az úgy volt hogy animbaestem és megállt 3 csávó melettem majd OOC irogatták hogy kihivjuk a mentőket hogy jól fizesd meg őket és kihivták.Alig volt egy kicsi pénzem majd megjöttek a mentősők és mondtam nekik hogy jön a haverom és ő segit nekem,majd hivtak egy admint és jail.A többi pedig érhetődö akkor jöttem fell a szerverre és hát nem nézdtem át a szabállyzatott de azóta már átolvastam és tudóm őket!
Részesültél már a szerverről való kitiltásban?
Válaszodban helyezz el egy képet amin az UCP-d Kitiltások része látható.
Fejtsd ki, miért kaptad a szankciót.
〈 https://kepkuldes.com/image/ZJFtQ4 Kitiltást az egyik azért kaptam mert részeg voltam,bulibol jöttem éppen haza és át nem tudtam megállni hogy ne nézzek föl egyett és hát eléggé elszabadultak az indulatok és box mérkőzést hirdettem ahol szinte animba vertek de azelőtt bevettem egy gyógyszert és másnap döbbentem rá hogy jailba kerültem.A másik pedig az úgy volt hogy egy taxit hivtam és elütőtt majd én ott irtam egy olyant hogy mi a faszt csinálsz admint hivott majd ott is volt egy kisebb balhé,mivel eléggé siettem és mondtam az adminnak hogy "Rakjál be jailba vagy intézzed csak bannolj ki mindegy nekem" Igazából a kitiltás ennyi! 〉
Fogalmazd meg, hogy miért szeretnél a Büntetés-végrehajtás kötelékébe tartozni.
Fontos tudnunk, hogy mennyire gondolod komolyan belépési szándékodat.
Válaszod legyen legalább 5 mondat.
〈 Igazából érdekel,ez az egész dolog és szeretnék a mostani csapat része lenni,kiprobálni magam milyen vagyok mikor rabokat kell örizni meg ilyenek! )
Jelenleg rendelkezel TeamSpeak 3-al és működő mikrofonnal?
〈 Igen rendelkezem )
A jelentkezési lap IC paragrafusa:
Ebben a részben a karakteredről szeretnénk megtudni pár információt amire szükségünk van.
Teljes neve:
〈 Michael P Ethan )
Édesanyja leánykori neve:
〈 Maria P Ethan )
Születési helye és a pontos dátum:
〈 Las Barancas,2002.01.13 )
Bejelentett lakcíme:
〈 Jefferson Hotel 2/A )
Jelenlegi telefonszáma:
〈38761120180082
Önéletrajz (Legalább 10 mondatos legyen):
〈 Michael P Ethan 2002.01.13 jött világra Las Barancas kisebb falujában,édeasanya Mária P Ethan szabónő,Édesapja Marcus P Ethan autószerelő.Kisebb vagyonnal élő család volt
akik szorgalmasak,segitőkészek voltak.Michael szorgalmasan az otthoni munkákat végezte el de néha apjának is segitett,emelett iskolába járt!Autószerelő szakon végzett de nagyon érdekli a rendőrségi ügyek!Amelett hogy otthon dolgozott kicsi zsebpénzért dolgozott idegen családoknál kertimunkát amig egy normális álása nem lesz!Hobby-bol apja halászni vitte évente 1x.Mivel messze lehetett csak és eléggé nehéz életmód volt abba a kicsi falucskába!