Michael La Barbera Jelentkezése a Nemzeti Adó és Vámhivatal állományába

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Bajnok0502

Újonc
2023. 03. 10.
28
16
Kecskemét
V4 karakter
Zharie Dawson
LV karakter
Liam Collins
V2 karakter
Michael La Barbera
[/FONT][/CENTER][/FONT][/CENTER][/FONT][/CENTER]
szoba1.png

Jelentkezési formanyomtatvány
hr_-_forum.png

OOC rész

[#1]
Neved?
< Alex a nevem. >

[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad? (minimum 7 összeszedett mondat!!)
< Alex vagyok, 16 éves. Hobbim az a horgászat, hat éve RP-zek. A horgászat mellett versenyszerűen Muhay Thai Boxolok. Egy értelmes, összeszedett, magabiztos srácnak tartom magam, és ezzel mások is így vannak. Az MTA-t napi rendszerességgel használom, csak akkor nem amikor edzésem van, vagy valamilyen dolgom. Mindenkinek segítek, és mindenkinek megadom a tiszteletet. Nagyon robbanényok vagyok, és jó szellemi képességekkel rendelkezek, gyorsan tudok jó döntést hozni. >

[#3] Jelenleg hány játszott perced van?
< Jelenleg 3000 játszott percem van. >

[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!
< >

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad?
< Nekem mindig is tetszett a NAV RP, szeretnék ellenőrzéseket tartani, határt ellenőrizni, és bekerülni a MERKUR bevetési egységbe. A Frakcióban sok időt el szeretnék tölteni, akár egy évet is, és szeretném elérni a lehető legnagyobb rangot. >

[#6] Miért téged válasszunk?
< Értelmes, magabiztos, maximalista ember vagyok. Sok időt tudok fordítani a frakcióban. Mindenkinek megadom a tisztelet, nem élek vissza azzal hogy NAV-os vagyok. >

[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?
< A szerveren még nem voltam rendvédelmi frakcióban. >

[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata?
< Cégek ellenőrzése, határok ellenőrzése, illegális cégek elfogása, közrend fenntartása. >

[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? (hétköznap - hétvégén)
< Hétköznap: Napi 5-6 óra, de amikor edzésem van akkor nem tudok ennyit lenni, de ezt hétvégén bepótolom. Hétvégén: Akár napi 7-8 óra szünetekkel. >

[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed? (minimum 10 összeszedett mondat!)
< Egy értelmes embernek tartom magam. Mindenből próbálom kihozni a lehető legjobbat. A türelmességem az nem a legjobb, mivel eléggé türelmetlen vagyok. Sokszór próbálom megoldani azokat a problémákat amelyre nem vagyok hatással. Mindenkinek megadom a tiszteletet, és fegyelmezett vagyok. A kedvem mindig jó, szoktam viccelődni, tehát jó humorérzékkel rendelkezek. Soha nem megyek a darára, ha lehet akkor nem darálok hanem inkább elkapom az illetőt, és RP-zek vele. >

[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?
< Jól dolgozok csapatban, mondjuk én egy "vezér" alkat vagyok, tehát általában a csapatokban én szoktam mindig felvetni az ötleteket, és általában az emberek az én szavakra hallgatnak, természetesen megértem ha nem rám hallgatni. A csapatmunka fontos, az a lényege hogy az embereknek ismerni kell egymást, és össze kell tudni dolgozni, nem a saját érdekedet kell előnybe helyezni hanem a csapatét. >

[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?
< Szerintem a kor nem számít, én 10 éves koromban már jobban nyomtam az RP-t mint egy 20 éves. :D >

hr_-_forum.png

IC rész

[#1]
Jelentkező teljes neve:
< Michael La Barbera >

[#2] Jelentkező születési helye, ideje:
< Los Santos, 2000.05.02 >

[#3] Anyja neve:
< Kayala Trix. >

[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!
< >

[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:
< Bányász: Kevés volt a fizetés, nem becsültek meg. >

[#6] Miért pont Önt válasszuk?
< Értelmes vagyok, és magabiztos. Tisztelettudó vagyok, és mindig azt csinálom amit a felettesem mond. Sokat tudok szolgálatban lenni. >

[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladatát!
< Határ ellenőrzése, cégek ellenőrzése, illegális cégek lekapcsolása, közrend fenntartása. >

[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?
< Szeretnék a MERKUR bevetési egység tagja lenni, és szeretnék majd egyszer az alosztály vezetője lenni. >
[#9] Milyen kényszerítő eszközöket használ a Nemzeti Adó-és Vámhivatal?
< Sokkoló, Gumibot, Bilincs, Testi kényszer. >

[#10] Ön szerint mire valók a kényszerítő eszközök?
< Megfékezzük az illetőt aki többszöri felszólítás ellenére sem tesz eleget az utasításainknak. >

[#11] Ön hogyan hajtana végre egy igazoltatást?
< Bemutatkozás(Név, rang, jelvényszám). Iratok elkérése. Illető, gépjármű ellenőrzése az MDC-ben. Iratok visszaadása. EÜ doboz ellenőrzése. Ha szükséges akkor szankció kiosztása. >

[#12] Ön milyen kényszerítő eszközt használna egy passzív/aktív ellenállóval szemben?
< Sokkoló, majd bilincs. >

[#13] Meséljen magáról (10 összeszedett mondat!)
< Michael La Barbera vagyok. 2000.05.02-én születtem Los Santosban. A gyerekkorom eléggé rossz volt, ugyanis nem foglalkoztak velem a szüleim. Mindig a saját utamon jártam. Nekem volt annyi eszem magamtól is hogy tanulnom kell, és tanultam is. 12.-es koromban rendőrségi eljárás volt ellenem, ugyan egy diáknak majdnem kioltottam az életét szándékosan, de erre meg volt az okom. Mindig mindent tudatosan csinálok, és gyorsan átgondolok mindent. Segítőkész vagyok nagyon, és mindenkinek segítek mindenben. >

KDominik

A mi szerződésünk egy életre szól!
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 12.
439
633
Tatabánya
V4 karakter
Paul P Pawlowski
nav-logo-32x32.png
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
nav-logo-32x32.png

Tisztelt Michael La Barbera!

Örömmel értesítjük, hogy felvételt nyert a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz!
Személyes beszélgetésre kérjük jelenjen meg a San Fierroban található NAV bejárati kapujánál a következő időpontban: 2023.03.26 19:00
OOC: TeamSpeak 3 szerveren is kérlek lépj be a "NAV | Váró" szobában ugyanekkor legkésőbb!
Ha nem felelne meg az időpont azt mindenképp jelezd kérlek hozzászólásban!

Tisztelettel:
Leslie P Pawlowski
Dandártábornok

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.