Michael Kingsley --> Quiro D Parker [Ágoston]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

MateeX01

Zöldfülű
2022. 07. 24.
174
53
V4 karakter
Michael Kingsley
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Michael Kingsley

Panaszra tett személy InGame neve:
Quiro D Parker

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Múlthéten vettem egy bányát a fent megnevezett játékostól 3.600.000$-ért (Silver Vein, 6. járat 5. ajtó) és OOC megbeszéltük, hogy ad jogokat és ő bérli a bányát végig, így nem vesznek el belőle a cuccok. A héten mikor felléptem láttam hogy nincsenek meg a jogaim, lehet ez bug miatt vagy akár gépresi miatt is amit nemrég végeztem el, ezért nem is gyanúsítom 100%-ra a személyt. Az eset óta azonban szerveren sem látom Parker-t, így admin nem tudott segíteni nekem.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Gépresiből kifolyólag amit írtam (serialváltásból is visszanézhető), nincs bizonyítékom nekem, de a másik féltől elkérve, vagy akár szerverlogokból visszanézve is látszanak a dolgok, pénzátadás is.

Megjegyzés:
Kérlek segítsetek utána járni a dolgoknak, nem szeretnék bukni emiatt közel 4 milliót. Admin javaslatára nyitom ezt a topicot.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Néma

MateeX01

Zöldfülű
2022. 07. 24.
174
53
V4 karakter
Michael Kingsley
Bezárta a bányát, így bemenni sem tudok. Múltkor még be tudtam menni. Kép

agoston!

smoke who?
2019. 01. 10.
1 509
12 803
V4 karakter
Brandon_Porter
Szia, Andris inaktivitáson van ezért a PK-t átveszem tőle.

Sajnálatos módon, minekután nincsen log, illetve a sértett féltől nincsen válasz több mint 6 napja. Ezért nem fogunk tudni mit kezdeni a panasszal. Eleve nem is nyithattál volna panaszt, bizonyíték hiányában. Amennyiben találsz logot valahonnan az egész esetről, akkor nyisd újra a panaszt, és újra elbírálásra fog kerülni.

A továbbiakban a panasz zárható és helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.