Michael Kingsley -> Jay Vantor [lorii]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

MateeX01

Zöldfülű
2022. 07. 24.
174
53
V4 karakter
Michael Kingsley
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Michael_Kingsley

Panaszra tett személy InGame neve:
Jay_Vantor

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Megbeszéltük telefonba, illetve személyesen (IC) is, hogy 55.000 kupont fog nekem jóváírni 29.000.000$-ért cserébe. Azt mondta adjam neki a pénzt, vesz 1 kocsit és jóvá is írja a kupont nekem. Átadtam a pénzt, elfutott a parkolóhoz, majd lelépett a szerverről, nem kaptam semmit a pénzemért cserébe.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
illetve https://postimg.cc/jL8g0NVg

Megjegyzés:
@lorii javaslatára nyitom a panaszkönyvet. Köszönöm előre is a segítséget!

MateeX01

Zöldfülű
2022. 07. 24.
174
53
V4 karakter
Michael Kingsley
Szia. Jay barátja vagyok. Mivel neki nincs fórumja így én írok helyette. Sajnos nem tudott az esetről és kifizetni sem fogja tudni. Reméli, hogy elkerülhető a ban. Ha viszont csak az a lehetőség akkor elfogadja. Hibázott.
Rendben. Megvarom az admin valaszat, illetve a penznek is utana jarnal kerlek lorii? (Nekem eleg fura az egesz eset, csak ugy eltunik a penz)

Nattibe

Újonc
2024. 01. 12.
12
2
V4 karakter
Jay Vantor
Sziasztok! Elnézést kérek a kellemetlenségért, tegnap sajnos a router gatyára ment, a mai nap folyamán, valamilyen uton-módon megoldom a kuponok importálását amennyiben Michaelnek megfelel. Ha nem, a pénzt visszaszolgáltatnám. Sajnálom, szamomra is kiszámíthatatlan volt a probléma. Ma késő este elintézném amennyiben Michaelnek is megfelel, semmiképp sem szeretnék kitiltást, főleg egy félreértés miatt.

lorii

Az idő ad, az idő elvesz
2023. 04. 22.
335
486
23
Budapest
V4 karakter
Lorenzo Saidi
Sziasztok!

Köszönöm szépen a türelmet.

Utána jártam, hogy Jay Vantor a kapott pénzt, 1 perccel később tovább adta Jack S Ringelbauer-nek.

A panasz jogos.
Jay Vantor örökös kitiltást kap vagyonátruházás, PP-vel való átverés miatt.
Jack S Ringelbauer már örökös kitiltását tölti Kispali által OOC ker miatt.

@MateeX01 erre a panaszkönyvre hivatkozva igényelheted vissza a 29.000.000$-od.

További kellemes napot mindenkinek, a panaszkönyvet zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.