- 2020. 01. 03.
- 233
- 4
- V4 karakter
- Davidson Baker
- LV karakter
- Michael Jonathan
- V2 karakter
- -
Neved:
< Michael Jonathan >
A ban időpontja:
< 2022/03/03 22:34:12 >
A ban időtartama:
< 2030/01/01 01:00:00 >
Neve, aki bannolt:
< Wata >
A ban oka:
< Tobbszoros farmi munkaval valo atveres >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Azert mert nem teljesen ertem a bann indokat! Ha azt kertek ganezzak ki felszedtem a rossz szalmat es kivittem ha azt kerte valaki csereljek szalmat akkor felszedtem az elozot es letettem ujat! Nagyon megbantam, azt hittem hogy igy ertendo amit mondanak! Nemregiben vettem PP-t is kb 2 napja nem szeretnem ha ezert az incidensert nem tudnek jatszani itt tobbet! Ha unbannol valaki akkor mostmar ugy fogom csinalni ahogy mondjak es rakerdezek pontosan hogy csak a szalmat szedjem fel vagy csereljem is ki! Koszonom szepen! >
< Michael Jonathan >
A ban időpontja:
< 2022/03/03 22:34:12 >
A ban időtartama:
< 2030/01/01 01:00:00 >
Neve, aki bannolt:
< Wata >
A ban oka:
< Tobbszoros farmi munkaval valo atveres >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Azert mert nem teljesen ertem a bann indokat! Ha azt kertek ganezzak ki felszedtem a rossz szalmat es kivittem ha azt kerte valaki csereljek szalmat akkor felszedtem az elozot es letettem ujat! Nagyon megbantam, azt hittem hogy igy ertendo amit mondanak! Nemregiben vettem PP-t is kb 2 napja nem szeretnem ha ezert az incidensert nem tudnek jatszani itt tobbet! Ha unbannol valaki akkor mostmar ugy fogom csinalni ahogy mondjak es rakerdezek pontosan hogy csak a szalmat szedjem fel vagy csereljem is ki! Koszonom szepen! >