Michael Frederich - Varro David [bogi][Helyezhető]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Herobrine

shadowstrainz
2019. 01. 10.
1 402
4 281
V4 karakter
wade milford
LV karakter
kian tucker

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Michael Frederich

Panaszra tett személy InGame neve:
Varro David

Panasz oka, leírása, kifejtése:
YouTube streamben történő vulgáris, durva OOC minősítés sokszorosa

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
- ebben a streamből lettek kivágva a clipek. (1:02:10 , 1:35:20)

Az első ok, amiért nyitottam a PK-t, mert nem hiszem, hogy akárki megengedhet magának ilyen fajta OOC minősítést. Ha valaki streamel, akkor szerintem különösen odakéne figyelni erre. A másik ok pedig az, hogy 2 admin sem osztott az általam elküldött videóra, streamet visszanézve szankciót.

Utoljára szerkesztve:

bogi

.different eyes see different things.
2019. 01. 10.
249
407
V4 karakter
Zoey Roux
LV karakter
Delfina Correa
Sziasztok. A panaszkönyvet én fogom elbírálni. Várom az érintett válaszát 24 órán belül.
A panaszkönyv nyitóját megkérném, hogy írja le, hogy melyik részt gondolja durva OOC minősítésnek.

• Tetszik
Reactions: Cshanad és tszoki

Demi11

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
72
334
V2 karakter
Varró Dávid
Szia! nagyon örülök neki hogy Pkra rakott,mellesleg ezt a OOC minősítést amt ők annak vélnek tegnap 2admin is látta a liveot és figyelmesztettek és nem lett szancionálás... ők a haverjaik meg rendesen mgztek meg stb... Karuszo és Dusttal tegnap megbeszéltem az ügyest! a másik részét kérlek Bogi kérdezd meg Dust-t is Karuszot is hogy a szavam hiteles legyen! és Szeretnék mindenféle képpen veled egy ts megbeszélést!

Utoljára szerkesztve:

Herobrine

shadowstrainz
2019. 01. 10.
1 402
4 281
V4 karakter
wade milford
LV karakter
kian tucker
Ebben a videóban is hallható, hogy Varro David az alábbi jelzőket használta Gunther Sparks játékosra: "Gunther, az a nyomi gyerek, 14-15 éves kis fasszopó kis gyerekek, fosik a picsája." Nem hinném hogy ez a fajta stílus teljesen rendbe van, szerintem senki sem engedheti meg ezt magának. Nem is értem, hogy miért nem lett az ügy szankcionálva. Egyébként lehet, hogy nem OOC chaten írta le David az alábbiakat, de attól még ugyan úgy minősítette Gunther-t.

bogi

2019. 01. 10.
249
407
V4 karakter
Zoey Roux
LV karakter
Delfina Correa
Gunther_Sparks-ot sürgősen várom TS megbeszélésre.

bogi

2019. 01. 10.
249
407
V4 karakter
Zoey Roux
LV karakter
Delfina Correa
Igen. Videó többszöri átnézése után Shawn_Adams és Gunther_Sparks 90 perc adminjailt kapott szándékos derby indokkal.

Helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.