Michael F Watt - Daniel F Curry [Mumble]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Herobrine

shadowstrainz
2019. 01. 10.
1 402
4 281
V4 karakter
wade milford
LV karakter
kian tucker
logo.png

Panasztevő InGame neve:
> Michael F Watt <

Panaszra tett személy InGame neve:
> Daniel F Curry <

Panasz oka, leírása, kifejtése:
> PG (Admin PK alatt) <

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
> https://gyazo.com/567cbc8bb4f52a615b30865c308ab651 (https://forum.see-game.com/threads/daniel-f-curry-panasztetele-david-kearney-re-adam.44426/ innen, a 3.-ik gyazo-s videó az) <

Megjegyzés:
> Daniel elhajtott akkor az autóval, amikor közvetlen közel rászegezték a fegyvert. <

Mrko101

Újonc
2019. 01. 10.
46
21
V4 karakter
Daniel F Curry
Szia.
Eléggé bosszú PK illata van a dolognak, érdekes egy Főadmin illetve Szuperadmin nem fűzött hozzá semmit, pedig látható volt a PK alatt, ahonnan te is szedted.
Nem értem, te kaptál egy adminjailt majd az ÉN admin PK-mból kiszedsz bizonyítékot, és ez alapján teszel rám PKt.
Mivel tüzet nyitott rám ezért tudtam hogy halál vár rám, ezért próbáltam befordítani az autót, így nem életemet veszteni.
Nem tudom mi ezzel a gondod, de egy próbát azért megért.

Blaise.

ExGameAdmin 5
2019. 01. 10.
407
220
Debrecen
V4 karakter
Blaise_F_Curry
Elég nevetségesnek tartom ezt a PK-t, hisz a bosszún kívül semmi sem vezérelt téged. Kapsz egy PG jailt, ezért teszel rám egy admin pk-t, majd amikor ez becsődöl, akkor kétségbeesett kapálózások közepette teszel egyet arra a játékosra, aki panaszt tett rád PG miatt úgy, hogy az egyik hozzászólásából kikeresed a GIF-et és azt bemásolod ide, mint bizonyíték – úgy, hogy közöd sincs az egész ügyhöz és már egy PK-ban szerepelt ez a GIF, ahol nem lett belekötve.
Egyébként ha lőnek, akkor nyilván tök mindegy, hogy tolat vagy sem, senki nem várja meg a golyózáport az arcába, mint egy félresikeredett rongybaba...
A te esetedben nem lőttek, csak rád céloztak.

Herobrine

shadowstrainz
2019. 01. 10.
1 402
4 281
V4 karakter
wade milford
LV karakter
kian tucker
Igaz, bosszúból nyitottam ezt a PK-t, mert fordítva én úgy látom hogy itt ugyan ez történt, ami miatt én kerültem AJ-ba. Ennyiből ez is PG, mert ha rádfogják a fegyvert, akkor nem taposol rá a gázra Blaise állítása szerint. Egyébként nincs róla szó hogy bosszúból nem lehet PK-t nyitni :)

[2019-06-28 17:09:45] [Output] : Blaise: (( ha rádfogják a fegyvert közvetlen közelről, akkor nem taposol a gázra ))
[2019-06-28 17:09:59] [Output] : Blaise: (( ugyanúgy pg, mintha gyalog, vagy biciklivel lennél ))
[2019-06-28 17:11:26] [Output] : Blaise: (( milyen előnyöd van, ha neki egy ujjmozdulat golyót eresztenie beléd? ))

IRL szerintem ilyen esetben egy rendőr lefagyna, nem manüverezne.

Blaise.

ExGameAdmin 5
2019. 01. 10.
407
220
Debrecen
V4 karakter
Blaise_F_Curry
Te tényleg nem érted a különbséget.
Más az ha rád tartják a fegyvert, és más az ha darálnak vele.

[2019-06-28 17:11:26] [Output] : Blaise: (( milyen előnyöd van, ha neki egy ujjmozdulat golyót eresztenie beléd? ))

Ebből is világosan látszik, hogy arról beszéltem, amikor NEM LŐ a játékos. De akkor visszakérdezek, úgy talán megérted.
Milyen előnyöd származik belőle, ha miközben darálják az arcod, te épp belekacsintasz még egyszer utoljára a fegyvercsőbe?
És amit mondtál, igen lehet, hogy valaki lefagyna. De még mindig lenne értelme tolatni, hátha nem hal meg.
Ha fegyvert fognak rád, akkor nincs értelme tolatni, mert akkor nagy eséllyel tüzet nyitnak és meghalsz.
Hatalmas különbség van a kettő között szerintem...
A bosszú PK-ról meg annyit, hogy elég képmutató, álszent dolognak tartom... ha nekem szar, legyen a másiknak is – még úgy is, hogy az ég világon semmi közöm az adott szituációhoz és szerepelt már PK-ban az adott GIF...

• Tetszik
Reactions: Mrko101

Kavics

Ex S.G.H. Vezető
2019. 01. 09.
1 486
446
V4 karakter
Dr Adam Brian
LV karakter
Brian Kearney
Michael kezdesz fárasztó lenni, mert neked jogtalan volt a panaszkönyvedBlaisre, ezért te képes vagy PK-ra rakni Danielt, egy olyan dolgot amit már egyszer lerendeztek és meg lett beszélve, Borisz zárta le.

Most következő lépés az lesz hogy engem raksz PK-ra, ha így folytatod nem lesz túl hosszú a pálya futásod ezen a szerveren, mert az ilyen emberekre nincs szüksége a közösségnek aki bosszú PK-val szórakozik, ha neked fájt akkor másnak is... Egyszerűen nevetséges.

Inkább próbáld meg elfogadni hogy büntetést kaptál, tanulsz belőle, legközelebb nem csinálsz hülyeséget és nem lesz probléma.

Zárom!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.