- 2020. 10. 16.
- 44
- 52
- V4 karakter
- Mike Morales
- LV karakter
- Ramirez Armando
- V2 karakter
- Marius Savage
I. PARAGRAFUS
OOC rész
[#1] Mi a neved?
~ Szántai Szebasztián vagyok. ~
[#2] Hány éves vagy?
~ 14 éves vagyok. ~
[#3] Játszott perceid száma?
~ 10402 perc. V3-on a játszott perceim pedig: 11824 perc. ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben? UCP képpel válaszolj!
~ https://pasteboard.co/JG1kUYS.png ~
[#5] Voltál-e már Bannolva? UCP képpel válaszolj!
~ https://pasteboard.co/JG1kUYS.png ~
[#6] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Úgy érzem hogy a legális személyhez hív inkább az IC személyem, nagyon megtetszett a rendévedelem.
Sok időd bele fektetnék a NAV-ba és nagyon jól teljesítenék. Segítenék NAV-ban való kollegáknak,társaimnak. ~
[#7] Miért téged válasszunk?
~ Koromhoz képest értelmes vagyok! Kreatív vagyok az RP-k kapcsán. Hosszútávon aktív tudok lenni a szerveren ezáltal sokat foglalkoznék a NAV-al.~
[#8] Voltál már Rendvédelmis frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben?
~ Nem voltam de remélem mostmár itt lesz a lehetőségem és szépen tudok majd teljesíteni. ~
[#9] Mennyit tudnál fent lenni egy nap? ( hétköznap-hétvégén )
~ Nem szégyellem de van hogy egésznap tudok lenni a hétvégéken de hétköznap a maximum 4-5 óra, hétvégén pedig inkább 6-7 órát aktív tudok lenni.~
[#10] Mesélj magadról pár szóban! ( tulajdonságaid, miben vagy jó/rossz stb.. )
~ Szántai Szebasztián, 14 éves srác vagyok.
Barátságos segitőkész vagyok, van egy YouTube csatornám amin paródiákat szoktam készíteni amiben sok munka van.
Szeretem szabadidőmet a SeeMTA szerverein időmet tölteni a barátaimmal. Koromhoz képest értelmes és komoly vagyok könnyen összetudok barátkozni bárkivel. Kreatív vagyok az RP-vel kapcsolatosan és szeretek szerepet játszani. Ezáltal szeretem a SeeMTA-t
(Jó tulajdonságaim)
-Értelmes vagyok, komolyan tudom venni a komoly helyzeteket.
-Segítőkész vagyok, szeretek segíteni a barátaimnak, segítségre szoruló társaimnak.
-Könnyen megtudok jegyezni bármit. jó a memóriám.
-Többször is fontolóra veszem azt amit elkövetek.
-Barátságos vagyok így betudok majd illeszkedni könnyen a NAV-ba.
(Rossz tulajdonságaim)~
-Néha lusta vagyok, de nem adom fel amit egyszer elkezdek.
-Könnyen feltudom magam idegesíteni bármin de uralom az adott helyzetet így nem mutatom és nem fejezem ki magam.
-Sajnos néha az önbizalmam cserben hagy.
-Vannak rosz napjaim, így nem mindig vagyok annyira beszédes.
II. PARAGRAFUS
IC rész
IC rész
[#1] Jelentkező teljes neve:
~ Michael De Verocchi. ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ 1991.05.17. Los Santos-Hospital. ~
[#3] Érvényes személyi igazolványról és jogosítványról másolatot csatoljon!
~ https://pasteboard.co/JG1wAhF.png --- https://pasteboard.co/JG1wX3u.png. ~
[#4] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal feladata?
~ Munkajárművek, Magánszemély gép kocsik és Los Santos, San Fierro határok ellenőrzése. ~
[#5] Mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal hatásköre?
~ Los Santos és San Fierro határok megfigyelése. ~
[#6] Előző munkahelyei?
~ Bánya. ~
[#7] Büntetett előéletű? Ha igen, miért?
~ Nem vagyok büntetett előéletű. ~
[#8] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Felszólitom a MegaPhone-ba, Levillogtatom a személyt majd félreállítom és amikor odasétálok az ablakhoz majd
elmondom neki a Nevemet, jelvényszámomat és rangomat, ezek után megkérem hogy nyújtsa át Okmányait/Iratait,
adatait lekérem a rendszerbe, miután lekérem és minden megegyezik megkérem hogy szálljon ki majd felszólítom hogy egy fokozott ruházat átvizsgálást fogunk tartani, megkérem hogy tegye fel a kezeit és ezután átvizsgálom ruházatát, ha tiszta akkor felszólítom hogy tegye le a kezeit és nyissa fel a csomagteret, miután átnéztem alaposan átvizsgáltam és minden rendben van, átnyújtom az okmányait és megköszönöm az együttmüködését, majd elköszönök tőle
Ha viszont kollegával vagyok és van segítségem, amíg én az okmányait/iratait ellenőrzöm a személynek, addig a kollegám fogja végrehajtani a csomagtér átvizsgálását. ~
[#9] Miért pont önt válasszuk?
~ Tisztelettudó vagyok, és komoly,betartom a szabályokat és jól tudok vezetni.
Úgy gondolom hogy megfelelnék a munkára, szigorú lennék az ellenőrzött személyekkel. ~
[#10] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Hogyha az illetőnél találok egy illágelis tárgyat, nem tartja be a KRESZ-t akkor felszólítom hogy
tegye fel a kezeit vagy azonnal feküdjön a földre, ha nem teszi akkor sajnos kényszerítenem kell rá! És bilincsbe kell vágnom. ~
[#11] Önéletrajz: (180 szó)
~ Michael De Verocchi egy vagány srác, aki Los Santosban született és itt nőtt fel
21 éves koráíg szigorú és tisztelettudó családban nőtt fel, tiszteli a barátait és bármikor segít nekik! Sok idejét belefekteti a munkába jelenleg a bányában dolgozni ahol képes vért izzadni az eredményért és a szép munkáért.
De mostmr változtatni szeretne és ki szeretné probálni a rendvédelmet mivel sok adottsága van hozzá sokat sportolt, eleinte futással kezdte majd az edzőtermet naponta látogatta meg, beszédképessége kiváló, a dolgokat nagyon könnyen elmagyarázza. Mai napig is Los Santosban él.
Utoljára szerkesztve: