Elutasítva Michael D Williams-------Pari

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

TheMaxel

Újonc
2019. 02. 11.
54
47
V4 karakter
Orlando Bosco
LV karakter
Niklas Armbruster
V2 karakter
Kevin Pearson
zoldlogo.png

Neved:
< Michael D Williams >

A ban időpontja:
< 2019/9/11 17:55:24 >

A ban időtartama:
< 2019/10/12 03:55:24 >

Neve, aki bannolt:
< Pari >

A ban oka:
< NonRP, Adminnal való szembeni stílus. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Amikor megkaptam ezt a bizonyos bannt az elött nagyon felhuztam magamat, ugyanis nyilván magamnak adtam igazat, és az admin pedig pont az ellenkezöét tette, elkezdtem stilusozni mivel nyilván nekem van igazam, egyáltalán ne nekem volt, ugy érzem normális emberi dolog ha magadnak adsz igazat, de ha más neked nem akkor azt el kell viselni, csak azt nem szabad hogy hülyeséget csinálj, mer más éppen más véleményen van, ebbe a hibába estem én is bele. Bocsánatot szeretnék kérni Pari-tól, hogy ilyen stilusom volt, elszállt az agyam... nagyon hiányzik a közösség ami ott vett körbe, és a közös RP-k, megbántam amit tettem, tudom ez vagyon sablon duma, de ez az igazság... a késöbbiekbe szeretnék javitani ezen a hibán. Mégegyszer szeretnék elnézést kérni Pari-tól. (válaszodat elörre is köszönöm) >
zoldlogo.png

JKrysz

Újonc
2019. 08. 20.
3
0
V4 karakter
Ruiz Denver
LV karakter
Ruiz Denver
V2 karakter
Ruiz Denver
támogatom

predi.png

Figyelmeztetést kaptál!
4.) Unban kérelemhez kizárólag a bíráló Adminisztrátor, illetve magát a kérelmet megíró személy szólhat hozzá!
Leader, haver, szomdszéd, TS-en jelenlévők, IC család stb... nem szólhat hozzá az Unban kérelemhez, kivéve ha Admin kéri!
Büntetés:
100 büntetőpont.
+
11.) Kötelező az egy szónál hosszabb hozzászólás!
Büntetés 40 pont

kevinnyo269

Újonc
2019. 06. 01.
29
37
V4 karakter
Dexter Y Gunther
LV karakter
Kevin N Norman
V2 karakter
Kevin N Norman
Látom megbánta megadnam neki az UB-t.Támogatom

predi.png

Figyelmeztetést kaptál!
4.) Unban kérelemhez kizárólag a bíráló Adminisztrátor, illetve magát a kérelmet megíró személy szólhat hozzá!
Leader, haver, szomdszéd, TS-en jelenlévők, IC család stb... nem szólhat hozzá az Unban kérelemhez, kivéve ha Admin kéri!
Büntetés:
100 büntetőpont.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

TheMaxel

Újonc
2019. 02. 11.
54
47
V4 karakter
Orlando Bosco
LV karakter
Niklas Armbruster
V2 karakter
Kevin Pearson
köszönőm szépen a támogatásokat.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.