Panasztevő InGame neve:
► Michael D Fernandez[/] ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Michael S Trenton, Matteo Biagio ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Forgalmas helyen való rablás kísérlete, OOC stílus, Olyannal vádolt meg ami nem is igaz ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Kép: https://imgur.com/a/QGVOZ2A
Logok: A rablási kísérlet: [2019-04-10 17:02:22] [Output] : Matteo Biagio mondja: Azzonal szálljbe
[2019-04-10 17:02:25] [Output] : Matteo Biagio mondja: Egy szzót se
Olyan dologgal vádolt meg ami egyáltalán nem igaz: [2019-04-10 17:03:59] [Output] : Michael S Trenton: (( idő huzás on. ))
log a stílusról: [2019-04-10 17:09:44] [Output] : Matteo Biagio: (( hagyjuk ez már így szar ))
[2019-04-10 17:09:45] [Output] : Michael S Trenton: (( hagyjuk a faszba xd ))
Az egész OOC beszélgetés nehogy valami kimaradjon: https://pastebin.com/TjgD1U44 ◄
Megjegyzés:
► Lényegében csak annyi hogy lehet hogy nem sikerült a rablás mivel nem engedtem mert az forgalmas hely, de tegyük fel legközelebb egy kezdőt akarnak elrabolni a farmon aki nem tudja hogy nem szabad így elrabolják... mert azzal a tudattal mentek el szerintem hogy lehet rabolni.. csak én tagadom meg az rp-t pedig én még kedves is akartam lenni hisz mondtam ha admin azt mondja lehet rabolni akkor folytathatjuk az rp-t de ők elég stílusosan fejezték ki hogy nem érdekli őket...meg hogy "hagyjuk a faszba" ami eléggé sértő volt számomra.. hisz civilizáltan akartam megbeszélni a dolgokat de hát... és még előtte olyannal vádoltak meg hogy én húzom az időt. [2019-04-10 17:03:59] [Output] : Michael S Trenton: (( idő huzás on. )) kérdem én.. miért akarnám húzni az időt? mert admint szeretnék hívni mert nem értették meg hogy farmon nem szabad elrabolni? meg én azt is megcáfolnám hogy bárhonnan lehet rabolni gyors rpvel.. ha ez még talán így is van szívesen látnám azt a gyors rp-t amivel engem elakartak rabolni farmról úgy hogy állításuk szerint nincs ott senki... valóságban lennének ott elég sokan hisz ez egy farm
UI: bocsi ha a panaszkönyvem kicsit fura csak most írok először pk-t az új fórumon . ◄