Michael D Fernandez --> Michael S Trenton, Matteo Biagio [Raven]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Bokor

Újonc
2019. 01. 10.
28
13
V4 karakter
Michael D Fernandez
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Michael D Fernandez[/]

Panaszra tett személy InGame neve:
Michael S Trenton, Matteo Biagio

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Forgalmas helyen való rablás kísérlete, OOC stílus, Olyannal vádolt meg ami nem is igaz

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Kép: https://imgur.com/a/QGVOZ2A
Logok: A rablási kísérlet: [2019-04-10 17:02:22] [Output] : Matteo Biagio mondja: Azzonal szálljbe
[2019-04-10 17:02:25] [Output] : Matteo Biagio mondja: Egy szzót se

Olyan dologgal vádolt meg ami egyáltalán nem igaz: [2019-04-10 17:03:59] [Output] : Michael S Trenton: (( idő huzás on. ))
log a stílusról: [2019-04-10 17:09:44] [Output] : Matteo Biagio: (( hagyjuk ez már így szar ))
[2019-04-10 17:09:45] [Output] : Michael S Trenton: (( hagyjuk a faszba xd ))

Az egész OOC beszélgetés nehogy valami kimaradjon: https://pastebin.com/TjgD1U44

Megjegyzés:
Lényegében csak annyi hogy lehet hogy nem sikerült a rablás mivel nem engedtem mert az forgalmas hely, de tegyük fel legközelebb egy kezdőt akarnak elrabolni a farmon aki nem tudja hogy nem szabad így elrabolják... mert azzal a tudattal mentek el szerintem hogy lehet rabolni.. csak én tagadom meg az rp-t pedig én még kedves is akartam lenni hisz mondtam ha admin azt mondja lehet rabolni akkor folytathatjuk az rp-t de ők elég stílusosan fejezték ki hogy nem érdekli őket...meg hogy "hagyjuk a faszba" ami eléggé sértő volt számomra.. hisz civilizáltan akartam megbeszélni a dolgokat de hát... és még előtte olyannal vádoltak meg hogy én húzom az időt. [2019-04-10 17:03:59] [Output] : Michael S Trenton: (( idő huzás on. )) kérdem én.. miért akarnám húzni az időt? mert admint szeretnék hívni mert nem értették meg hogy farmon nem szabad elrabolni? meg én azt is megcáfolnám hogy bárhonnan lehet rabolni gyors rpvel.. ha ez még talán így is van szívesen látnám azt a gyors rp-t amivel engem elakartak rabolni farmról úgy hogy állításuk szerint nincs ott senki... valóságban lennének ott elég sokan hisz ez egy farm
UI: bocsi ha a panaszkönyvem kicsit fura csak most írok először pk-t az új fórumon
.

Raven

?
2019. 01. 10.
349
1 303
V4 karakter
Darko Stanišić
Sziasztok!

A panaszt én fogom bírálni, várom Michael S Trenton, Matteo Biagio válaszát a panaszkönyvre 24 órán belül!​

Biagio

Újonc
2019. 03. 15.
5
0
V4 karakter
Matteo Biagio
Na cső,előszöris senki nem volt körülöttünk a farmon, alapból úgymegyünk mindig rabolni,hogy ne legyen negyedik fél,csak mi ketten meg a túsz. Másodszor meg úgy tudom gyors-rpvel bárhonnan lehet rabolni, kiugrottunk, Michael rádfogta a coltot én az Ak-t, Aztán meg üvöltöttem,hogy szállj be a kocsiba, és erre te elkezdtél ooc írni, amivel szerintem megtagadod az rp-t,de ezt majd Raven eldönti. Az ooc stílusra meg nem is tudok mit mondani :DD ,mi ebben a sértő? ,"hagyjuk a faszba", azt kellett volna írni,hogy hagyjuk további szép napot és jó játékot?

Biagio

Újonc
2019. 03. 15.
5
0
V4 karakter
Matteo Biagio
Én nem szándékozom ts-re menni,leírtam amit gondolok, és több hozzáfűzni valóm nincs is. Itt legalább megtudják nézni a rabolni készülők,mit szabad és mit nem.

Bokor

Újonc
2019. 01. 10.
28
13
V4 karakter
Michael D Fernandez
A valóságban lettek volna ott elég sokan.. most tegyük fel a plázánál akartok elrabolni a szerveren mert nincs ott senki de a valóságban több százan lennének ott is... a farm is egy ugyan ilyen helyzet és még is milyen rp-t tagadtam meg??? admint szerettem volna hívni de ti még azt se vártátok meg nehogy már én legyek a hibás mert türelmetlenek vagytok.. írtam ha admin rábólint hogy elrabolhattok onnan mehet az rp.. de miután már elmentetek kaptam is a pmet hogy nem lehet farmról rabolni
[2019-04-10 17:10:38] [Output] : [Küldött PM]: Kaj (538): szia farmon lehet rabolni?
[2019-04-10 17:10:45] [Output] : [Segítség] Admin[4] Kaj: cső nem

Raven

?
2019. 01. 10.
349
1 303
V4 karakter
Darko Stanišić
Megvárjuk a panaszra tett másik fél válaszát is, aztán döntök.

Biagio

Újonc
2019. 03. 15.
5
0
V4 karakter
Matteo Biagio
Ez nem a valóság :) és két idióta gengszert irl nem érdekli,hogy látják páran fegyverrel.
Mondtuk,hogy be a kocsiba, és egy szót se, erre te ooc kezdtél írni,hogy csak akkor rpzel ha admin is rábólint. Utána mondtam,hogy hivj admint,ha nem értesz egyet,hogy gyors rpvel nem lehet rabolni bárhonnan, elvileg hívtál is, mi vártunk 5percet, admin nem érkezett ezért elmentünk. Türelmesek voltunk,de a semmire nem várunk,mentünk a dolgunkra tovább. Több hozzáfűzni valóm nincs,csak ha admin kérdez/ír! Várom a bírálást.

Raven

?
2019. 01. 10.
349
1 303
V4 karakter
Darko Stanišić
Matteo, véleményem szerint IRL egy farmon, ami általában egy rendkívűl forgalmas hely, nem raboltok el fegyverrel senkit sem, és olyan nincsen, hogy " két idióta gengszert irl nem érdekli,hogy látják páran fegyverrel." Megvárjuk Trenton válaszát.

Biagio

Újonc
2019. 03. 15.
5
0
V4 karakter
Matteo Biagio
Általában rendkívül forgalmas, de egy kóbór kutya se volt ott, csak miután ooc folytattuk a dumát, meg irl nem igazán így néznek ki a farmok, ezért szinte lehetetlen lenne észrevétlenül csinálni, mi észrevétlenül csináltuk csak épp ic.

Raven

?
2019. 01. 10.
349
1 303
V4 karakter
Darko Stanišić
Szeretnék mindenkit látni TS-en egy megbeszélt időpontban, mivel sokkal nyugodtabban, és gördülékenyebben tudjuk megbeszélni a PK-t.
Ha nem tudtok jönni TS-re, akkor megávrjuk Trenton válaszát, és a fenti bizonyítékok alapján fogom meghozni a döntésem.

DanSPhantom

Újonc
2019. 03. 12.
1
0
V4 karakter
Michael S Trenton
Sziasztok Michael vagyok ! Nos a sértés nem neked szántam , hanem az egész szituálcióra. És nem tartom jogerősnek , nem téged akartalak megsérteni , csupán a helyzettől ment el a kedvem .

Biagio

Újonc
2019. 03. 15.
5
0
V4 karakter
Matteo Biagio
Én nem tudok ts-re menni,de szerintem mindent leírtam ami lényeges.

Raven

?
2019. 01. 10.
349
1 303
V4 karakter
Darko Stanišić
Nos, a panaszkönyvet a fenti bizonyítékok alapján jogosnak kellett megítéljem.
Ennek fejében
Michael_S_Trenton büntetése 90 perc 1-es típusú AdminJail, Forgalmas helyen való rablás, Enyhe OOC stílus indokkal.
Matteo_Biagio büntetése pedig 60 perc 1-es típusú AdminJail Forgalmas helyen való rablás [Társa] indokkal.

Szerveren kiosztva, Zárom.​

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.