Michael D Fernandez --> Jeffry Evans [Blaise]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Bokor

Újonc
2019. 01. 10.
28
13
V4 karakter
Michael D Fernandez
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Michael D Fernandez

Panaszra tett személy InGame neve:
Jeffry Evans

Panasz oka, leírása, kifejtése:
/fixvehbug parancsal való visszaélés, adminnak való hazudás

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Videó:
LOG a PM-ekről amiben kiderül hogy volt ezekszerint adminnak való hazudás is: https://pastebin.com/ZTL030z3

Megjegyzés:
Nos az elején szeretném megkérni azt az admint aki bírálja az ügyet hogy ne legyen már kivételezés mert már kicsit elszomorítónak találom ezeket a kivételezéseket mert én tegnap ezt Markussal próbáltam volna IG elrendezni de vagy feledésbe merült vagy kivételezés történt amit én nem nézek jó szemmel azóta amióta egy "jól hazudsz" miatt kaptam 30 perc jailt
ebben a topicban Crusher pontosan leírja hogy mikor és mire szabad használni a fixvehbugot https://forum.see-game.com/threads/felhivas-minden-szerelo-szamara-fixvehbug.353/
Viszont Jeffry Evans úgy fixvehbugolt a kocsimra hogy annak motorja még füstölt, a szélvédője is törött volt a lámpája is majd ezeket Markusnak gondolom mind tagadta hogy füstölt vagy hogy törött lett volna mivel ezt a pmet kaptam Markustól: [2019-04-19 00:25:02] [Output] : [Segítség] Admin[5] Markus: BUggos csomagtaró maitt fixelte, és nem füstölt a motorja. szóval gondolom Jeffry még hazudott is egy ötös adminnak
Kérem olyan admin bírálja a panaszkönyvet aki nem aszerint dönt hogy barátja e Jeffry vagy nem...........olyan admin aki véletlenül se kivételezik mert "haverja" köszönöm

• Vicces
Reactions: pitpat

Blaise.

ExGameAdmin 5
2019. 01. 10.
407
220
Debrecen
V4 karakter
Blaise_F_Curry
Csá!
Én fogom intézni az ügyet.
Várom Jeffry Evans válaszát az esetről 24 órán belül.
(Egyébként zárójelbe megjegyezném, hogy valóban előfordul néha, hogy 1-1 bugos elem miatt használják a
/fixvehbug-ot, más kérdés, hogy ez tartósan segít-e a probléma megoldásában, vagy sem.)

Bokor

Újonc
2019. 01. 10.
28
13
V4 karakter
Michael D Fernandez
Igen voltam szerelő tudom hogy előfordul olyan elem ami nem javítható és nincs benne a fixvehbug listában, de ilyenkor adminnak kell szólni, vagy leverni az elemet golf ütővel, viszont motornál nem fordulhat ilyen elő se a lámpánál mert az paneles. (A hummer H1 járműnek ha emlékezeteim nem csalnak kizárólag csak a hátsó csomagtartójára ér a fixvehbug)

Bokor

Újonc
2019. 01. 10.
28
13
V4 karakter
Michael D Fernandez
Azért egy vontatós rangon lévő igazán tudhatná és szerintem tudta is hogy ilyet nem szabad csak azt látta hogy én afkolok csak pechjére pont abban a másodpercben jöttem vissza és láttam mit csinál...
talán ha egy kezdő próbaidős csinál ilyet vagy egy sima szerelő rangú akkor tényleg ellehet intézni egy kis ejnye bejnyével de azért na...45ös szintű és vontatós rangon van.. nem hiszem hogy megfelelő szankció született az esetben

Padre

ExGameAdmin [5]
2019. 01. 09.
1 554
904
25
Budapest
V4 karakter
Johann M Wilshere
LV karakter
🛂
V2 karakter
🛃
Ha nem gond akkor a címből kiveszem azt a kivételezős dolgot...

Markus

ex GameAdmin [5]
2019. 01. 10.
115
44
24
Újpest
V4 karakter
Markus Reiner
Felmerült bennem a kérdés, hogy te vajon voltál-e event vagy bármilyen nagyobb volumenű dolog alatt fent a szerveren, ami nyilán az átlag játékosok sokszorosát jelenti. Illetőleg kérdés még, hogy ez idő alatt voltál-e, olyan frakcióban ami játékosigényű (omsz, taxi, szerelő és a többi). Ha nem, akkor elmondom neked, hogy ilyenkor nem egy leányálom ezeknek a szervezeteknek tagja lenni.
Felvázolom még egyszer a történetét ez egésznek....
Van egy jó kedvű, viszonylag magas rangban lévő szerelő. Társai keresik a locsolható örömlányokat, akik esetleg odaadják harmadik tojásukat :D
A főszereplőnket eközben taknyosra szopatják, mert egyedül maradt a Fix & Drive szerelőtelepén.
Ilyenkor, mint mindenkiben (nálam adminként is) előjön a megfelelési kényszer. Rohadtul mindegy, hogy hányan vannak, mit akarnak, csak egy a fontos, hogy legyen kész.
Az emberre, mind karakterre és a valóságban a gép előtt ülő személyre kisebb pszichikai teher kerül. Ez okozza az olyan kisebb hibákat, mint ami ez volt.
Jeffry megszerelte az autón lévő összes elemet. Egyedül a motor maradt ki. Ha valaki tényleg vissza akar élni a vezetőség bizalmával, avagy kiakarja használni a /fixvehbug parancsot, az nem így tette volna. Nem egy olyan autórészt szerelt volna, amit még a megjavító cp-be se kell elvinni. Irrverzibilis kár nem keletkezett.

Illetőleg, kikérem magamnak, hogy bármiféle kivételezés történt volna. Életemben nem hallottam Jeffry felől. Az objektivitásom nem veszett el az ügy alatt. Mind a BMS leadert (Crusher), mind a fix leadert (Smith) társaságában való konzultációm után döntöttem. Apropó, az adminisztrátor dönti el, hogy éppen oszt-e büntetés adott szituációkra. Jeffry egy 20 perces fejmosással lett büntetve, ami az eszmecsere alapján teljesen érthető volt számára.

Végezetül, kellemes húsvéti ünnepeket.

• Tetszik
Reactions: Vito

Bokor

Újonc
2019. 01. 10.
28
13
V4 karakter
Michael D Fernandez
Életemben nem hallottam olyat hogy a maximális playerszám felülírhatja a fixvehbug parancsot csupán csak a gyorsaság kedvéért.
Én egész nyarat BMS-ben végig szereltem, tudom milyen az amikor 700+ playernél kell szerelni úgy hogy csak 3an szereltek a sima, és a gyors sáv is tele van, de én egyszer sem éltem vissza vele és senki más se és nem csak a motor füstölt hanem a szélvédő is törött volt ha kell képkockánként küldöm el a videót amin látszódik...
az meg hogy egyedül szerelt a telepen nem jogosítja fel arra hogy visszaéljen a fixvehbuggal.. én ezért már rég bannt kaptam volna.. de hát ezért jó ha valakinek van egy vagy több admin barátja és az magas szinten áll :)

Smith válasza:
Téves/Hamis információkat ne adj ki! Csak akkor írj le valamit, ha biztos vagy benne!
Tilos más játékosakat és frakciókat ócsárolni, negatív színben feltüntetni, feszültséget kelteni!
Figyelmeztetést osztom!
by Smith

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Markus

ex GameAdmin [5]
2019. 01. 10.
115
44
24
Újpest
V4 karakter
Markus Reiner
Az a baj, hogy kiforgatod irományom egy részét. A másik részére pedig nem reagálsz. De ha feljössz ts-re naphosszakat beszélhetünk erről.

Blaise.

ExGameAdmin 5
2019. 01. 10.
407
220
Debrecen
V4 karakter
Blaise_F_Curry
Kedves panasztevő,
egy lezárt adminügyről tettél panaszkönyvet.
Ha egy adminügy kapcsán nem értesz egyet egy adminisztrátorral, akkor vele próbáld megbeszélni az ügyet,
és ne kezdj egy újabb adminügybe egy másik adminnal.
A panaszt zárom, helyezhető a lezártak közé.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.