Panasztevő InGame neve:
► Michael D Fernandez ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Jeffry Evans ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► /fixvehbug parancsal való visszaélés, adminnak való hazudás ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Videó:
Megjegyzés:
► Nos az elején szeretném megkérni azt az admint aki bírálja az ügyet hogy ne legyen már kivételezés mert már kicsit elszomorítónak találom ezeket a kivételezéseket mert én tegnap ezt Markussal próbáltam volna IG elrendezni de vagy feledésbe merült vagy kivételezés történt amit én nem nézek jó szemmel azóta amióta egy "jól hazudsz" miatt kaptam 30 perc jailt
ebben a topicban Crusher pontosan leírja hogy mikor és mire szabad használni a fixvehbugot https://forum.see-game.com/threads/felhivas-minden-szerelo-szamara-fixvehbug.353/
Viszont Jeffry Evans úgy fixvehbugolt a kocsimra hogy annak motorja még füstölt, a szélvédője is törött volt a lámpája is majd ezeket Markusnak gondolom mind tagadta hogy füstölt vagy hogy törött lett volna mivel ezt a pmet kaptam Markustól: [2019-04-19 00:25:02] [Output] : [Segítség] Admin[5] Markus: BUggos csomagtaró maitt fixelte, és nem füstölt a motorja. szóval gondolom Jeffry még hazudott is egy ötös adminnak
Kérem olyan admin bírálja a panaszkönyvet aki nem aszerint dönt hogy barátja e Jeffry vagy nem...........olyan admin aki véletlenül se kivételezik mert "haverja" köszönöm ◄