Michael Caruso - David Climford, Matthew Climford [Maxii]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Karuszo

Újonc
2019. 01. 13.
38
106
V4 karakter
Michael Caruso
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Michael Caruso

Panaszra tett személy InGame neve:

David Climford
Matthew Climford

Panasz oka, leírása, kifejtése:
SK

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://gyazo.com/900e67ca154ceafb293ac10289f3010f

Megjegyzés:
A videóban minden látszik.

Maxii

i heard you were looking for me ☀️
Veterán Globális Moderátor
v4
2019. 01. 09.
828
1 584
22
Szentendre
soundcloud.com
V4 karakter
Maximilian de Martel 🌴
LV karakter
Ashley Flores
Sziasztok
A panaszt én fogom bírálni
Várom az érintett David Climford és Matthew Climford válaszát
24 órán belül

Adam Climford

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
49
65
24
V4 karakter
Jack Climford
Hali! Ott voltam az RP-ben kezdetnek eloszlatnék pár fogalmatlanságot. SK- Spawn KILL! Kill tehát meghalsz. Akkor lett véged mikor már javába kintvoltál a cp-ből (látszik a bizonyítékon amit mellékeltél). Értem, hogy meghaltatok srácok, később és ez valószínűleg az adott okot a PK-ra., értem én, hogy édes a bosszú ?. Ez olyan, mint amikor animba vernek és sikítassz, hogy DM. Arra nincsen szabály, hogyha csak lövést kaptok. Az meg, hogy egyszerre rontotok be az intibe és összebugoltok arról mi nem tehetünk. Korábbi derbyzéseitekről hamarosan csatoljuk a bizonyítékot, Maxii-tól türelmet kérnénk (ez a holnapi nap fog valószínűleg megtörténni [Csütörtök] ).

Utoljára szerkesztve:

Maxii

v4
2019. 01. 09.
828
1 584
22
Szentendre
soundcloud.com
V4 karakter
Maximilian de Martel 🌴
LV karakter
Ashley Flores
Azt a bizonyos "derby" videót mikor mellékelnétek nekem a panaszkönyvhöz?

Adam

?A sztár?
Very Important Person
2019. 01. 09.
614
673
91
Vác
V4 karakter
David_Kearney
Hali! Ott voltam az RP-ben kezdetnek eloszlatnék pár fogalmatlanságot. SK- Spawn KILL! Kill tehát meghalsz. Akkor lett véged mikor már javába kintvoltál a cp-ből (látszik a bizonyítékon amit mellékeltél). Értem, hogy meghaltatok srácok, később és ez valószínűleg az adott okot a PK-ra., értem én, hogy édes a bosszú ?. Ez olyan, mint amikor animba vernek és sikítassz, hogy DM. Arra nincsen szabály, hogyha csak lövést kaptok. Az meg, hogy egyszerre rontotok be az intibe és összebugoltok arról mi nem tehetünk. Korábbi derbyzéseitekről hamarosan csatoljuk a bizonyítékot, Maxii-tól türelmet kérnénk (ez a holnapi nap fog valószínűleg megtörténni [Csütörtök] ).

Rosszul tudod. :) Az SK az, mikor nem adod meg a lehetőséget az interriorba érkezőnek arra, hogy elfusson a bejárattól, vagy vissza tüzeljen.
Ez pedig SK volt. A többi Maxii dolga.

Adam Climford

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
49
65
24
V4 karakter
Jack Climford
Ezesetben az előző hozzászólásomat tekintsétek semmisnek. A srácok még ma küldik az előbb szóban forgó bizonyítékot.
Köszi.

killerke01hun

Újonc
2019. 01. 10.
28
19
Egyetértek vele hogy kicsit korán lőttem,de azt nem értem hogy TEK-sek az első srác után egyszerre 5-en jönnek be Így beállnak az elé akit már lőhetnék és hátráltatják egymást nem tudnak kimenni a CP-ből.Azt se értem hogy ez PK miért született meg amikor simán lelőtettek minket vagyis a lelki világodat nem tudom mi zavarta meg .Nekünk esélyünk nem volt 4 v 30 -ba .Egyébként a panasztevő neve egy híres jégkorongos szerintem híresség névvel nem nagyon kellene RP-ni,ha már feltétlen a hibát keressük a másikba.A jail nem fog megviselni sajnos a civil élet ezzel jár.Még egy kivetni valóm ,nem értem hogy David-ra miért érkezett a PK amikor a videón látszik hogy én lőttem CP-be érkező TEK-seket.

Maxii

v4
2019. 01. 09.
828
1 584
22
Szentendre
soundcloud.com
V4 karakter
Maximilian de Martel 🌴
LV karakter
Ashley Flores
A videót privát üzenet formájában megkaptam (Azért nem rakom fel ide is mivel gondolom nem véletlenül lett PÜ-ben elküldve)
A "Derby" fogalom azt jelenti, hogy szándékosan csapódnak nektek azt kijátszva, hogy a kocsitok TK legyen.
A videón nem látom ezt a szándékot ez egy szimpla ütközés volt semmi több.

Ahogy Adam is leírta, az SK fogalmát kicsit félreértelmezted.
A videón és a mellékelt képen is jól látható, hogy mind a 2-en lőttétek a még CP-ben álló TEK Kommandósokat

(Mellékelt kép)

Ezek fényében a panasz jogos
David Climford és Matthew Climford büntetése
90 perc 1-es típusú adminjail
SK @PK indokal

Büntetést a szerveren osztottam! Zárom, helyezhető a lezártakhoz!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.