Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás
JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI
Teljes név:
Mia Reece
Rendfokozat:
Zászlós
Egység főkódja és egységszáma:
L-227, L-407
Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
Mark Hansen Főtörzsőrmester
ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI
Előállított személy teljes neve:
Nick Borowski
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
Mercedes Benz S-Class W220 - AE-FL-02
Körözést elrendelő neve:
Mia Reece
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
Rendőrség
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2024.10.28.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
80.1 § Illegális töltény birtoklás - 9x19mm, .45 ACP töltény (ITBK)
Az intézkedés részletes leírása:
Egy szép hétfő este felvettem a szolgálatot és megalakultam L-227-el Traffipaxozás céljából, viszont előtte elmentem műszakit csináltatni BMS-be. Ekkor szólt egy úriember, hogy nem rég látott egy Mercedes-t AE-FL-02 amibe illegális töltényeket és fegyveralkatrészeket helyeztek be. Azonnal beszálltam a kocsiba és kihelyeztem a körözést a kocsira. Műszakiztatás után traffipaxozni indultam Panopticon térségébe. 20 perc traffipaxozás után vételezett a TEK sürgősségi rádión, hogy menjek a helyszínre mert én helyeztem ki a körözést. Azonnal oda tartottam, kiérésem után a csomagtartóban egy Shotgun-t illetve nagyon sok töltényt, kevéske fegyveralkatrészt találtam. Az előállítandó személyek már bilincsben vártak. Behelyeztük őket a kocsimba, és CODE-3-al a kapitányságra siettem. Rádióztam, hogy valakinek van-e szüksége előállításra. Ekkor csatlakozott hozzám Hansen Főtörzsőrmester. Közöltük vele a jogaikat illetve bemutatkoztunk, majd megkezdtük a kihallgatást. A kihallgatás során semmi hasznos információt nem sikerült kideríteni ezért Mr. Borowski-t 21 nap letöltendő börtönbüntetésre és 40000 pénzbüntetésre helyeztem be a cellába.
KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI
Kiszabott pénzbírság összege:
$40,000
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
21 nap
Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[X] - Kapott
[O] - Nem kapott
Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély
ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR
Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
.45 ACP (x1)
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg:
$1,620
Aláírás:
Mia Reece
Mia Reece