Mesa Varela x Lorenzo Costanzo. [FalleN]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤ
2019. 01. 10.
1 484
4 560
V4 karakter
Mesa Varela
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Mesa Varela.

Panaszra tett személy InGame neve:
Lorenzo Costanzo.

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Sokkolt állapotban szedi tovább a kazettákat miközben tartom rá a fegyvert.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/vot9yb

Megjegyzés:
Autómatikusan azt gondoltam, hogy lejárt a sokkolás ideje és azért szedi a kazettákat. Viszont mint kiderült, még az első sokkolás animációja végbe se ment, hiszen a második sokkolásomat egyáltalán nem regisztrálta. (Ez látható, mivel felállt a karaktere a földről és akkor vette elő egyből az UZIt is). Alapjárat nem vettem volna elő másodjára a sokkolómat, ha nem szedi a kazettákat sokkolás közben amivel félrevezetett. Végig tartottam volna rá a fegyveremet, tehát egyértelműen el lett volna kapva a lövöldözés végére. Viszont ennek a megmozdulásnak köszönhetően lelőtt engem is, meg magát is lelövette.

Utoljára szerkesztve:

Pogesz

Újonc
2019. 01. 27.
43
149
V4 karakter
Lorenzo Costanzo
Az álláspontom a következő. Belátom hogy hibát követtem el, visszatekintve számomra is irreális hogy akár a sokkolás után is kiszedem a kazettákat, és nem engedelmeskedem a rendvédelemnek, habár felszólítás nem történt.. Részemről nem történt szándékos bugkihasználás/buggoltatás, nem kockáztatnám a játékom ilyenekkel. Nem szerettem volna kellemetlen szituációt okozni sem magamnak sem másnak. Természetesen az rp folytatásban benne vagyok amennyiben erre lehetőséget kapok, ha nem természetesen az ic-jail+a szankciót is elfogadom. A második sokkolás nem jelentkezett nálam, mivel az első után tudtam szedni a kazettákat ezért szedtem, abban a tudatban voltam hogy a sokkolás ideje alatt nem tud semmit tenni a karakterem. Mivel rányomtam és kiszedte ezért folytattam tovább amit csináltam. Amennyiben a sokkoló hatása alatt engedi a játék hogy kiszedjem a kazettát, akkor ezt megintcsak a tapasztalatlanságomnak köszönhettem. A video alapján láttam hogy ti látjátok meddig tart a hatása, én viszont semmit nem tudok erről a monitor előtt. A fegyverelővételem nem akadályozta semmi szimplán lassú voltam, amikor rányomtam rögtön a kezembe került, ez a videómon is látszik. Sajnálatom ismét kifejezem, remélem ez az incidens nem okozza a játékom végét.

Az én szemszögem.

Utoljára szerkesztve:

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤ
2019. 01. 10.
1 484
4 560
V4 karakter
Mesa Varela
A video alapján láttam hogy ti látjátok meddig tart a hatása, én viszont semmit nem tudok erről a monitor előtt.

Szerintem teljesen logikus, hogy amíg nem kel fel a karaktered magától és nem tudsz mozogni, addig sokkolt állapotban van. Ennek ellenére tovább gyűjtötted a kazettákat miközben tartom rád a fegyvert. Gondolhatnád , hogy valószínűleg nem azért sokkoltalak le, hogy tovább pakold a kazettákat, hanem azért hogy lelassitsam a folyamatot.

A második sokkolás pedig szimplán azért nem jelentkezett nálad, mert már egyszer lesokkoltalak és annak a hatása alatt nem tudlak többször.

RP folytatás nem hinném, hogy kivitelezhető, hiszen dolgozok és egyben tanulok is, tehát korlátolt az időm. A maradék szabad időmet pedig nem feltétlen seemtazassal szeretném mindig tölteni, ez remélem érthető is.

Innentől FalleNé a pálya, nincs több hozzáfűzni valóm.

Utoljára szerkesztve:

FalleN.

ezek csak betűk amit írsz
2021. 06. 23.
1 181
6 453
18
V4 karakter
Darryl Nordin
Szerintem eléggé egyértelmű, hogyha nem tudsz mozogni akkor sokkolt állapotban vagy.
Bugkihasználásnak gondolom, hogy te lesokkolva szeded ki a kazettákat, mert ilyenkor tétlennek kellene lenned.
Az meg, hogy közvetlen a sokkolás anim lejárta után elkezdesz lövöldözni pedig NonRP.
PG -t nem sorolnám ide mert mikor a kazettákat szedte ki nem feltétlen tudhatta, hogy fegyver van ráfogva, amikor lőni kezdett akkor meg sokkoló volt a kezedben. Ennek ellenére 1,2 hónap bant kapott bugkihasználás, NonRP indokkal.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.