Mercedes S osztály

Huskys

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 21.
411
509
20
LV karakter
Max Hulderich
V2 karakter
Diego R Szega
Egy SGS szerver se megtalálható, sőt más MTA szervereken is ha van, nagyon ritka. Nagyon hiányolom ide ezt a kocsit, én körülbelül fele annyi S osztályt el tudok képzelni az utakon, mint amennyi BMW F10 járkál. És az úgy reális is. (A 2021-esre gondoltam.)

baznyne

Újonc
2021. 03. 20.
72
269
Szeged
V4 karakter
-
LV karakter
ezrah.webster
V2 karakter
-
adlak tesom vegre lenne egy ertekelheto s osztaly a szerveren, mert a jelenlegi mercedes felhozatal valami siralmas. ? de ne szamits semmire

Roloff

Újonc
2019. 08. 27.
52
31
LV karakter
Declan Roloff
V2 karakter
Noah Duffield
Feleslegesnek tartom, egyáltalán nem illik ide. Tartózkodom az ötlettől.

• Vicces
Reactions: Ernő

Huskys

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 21.
411
509
20
LV karakter
Max Hulderich
V2 karakter
Diego R Szega
Azért mert német? Akkor dobjuk ki a szerverről az összes német autót. Az hogy Amerikát rp-zik a szerver, nem azt jelenti hogy ne lehetnének német autók. Amerikában sem csak amerikai autók vannak. Ezt felkéne fogni, érdekes a japán kocsikat senki se szidja itt, pedig dugig van tömve velük a szerver...

Utoljára szerkesztve:

fsblaise

Barangoló
2021. 04. 05.
110
250
23
Szeged
github.com
LV karakter
Darnay Ingles
Nem vagyok a német autók fan-ja egy amerikai életről szóló szerveren, DE:

Szerintem remek ötlet lenne, egy már meglévő Mercedes vagy BMW helyére. Egyik jelenlegi német prémium sem képviseli azt a presztizst, amit egy S osztály képviselne. Politikus, maffiózó rp-hez zseniális párosítás lenne.
Egy problémát tudok elképzelni: itt mindenki saját maga vezeti az autóját, de egy S osztályhoz dukálna a sofőr. (Bár van limuzin is szóval, simán működhetne.)

Támogatom!

Alpár

Barangoló
2019. 01. 10.
119
278
20
Székelyföld🏞
V4 karakter
Tyler Roy
LV karakter
Mason Byrne
Szerintem a BMW 5 series f10-et semmiképp nem kellene lecserélni, mivel matrica nélkül egy teljesen átlagos autó. De szívesen látnák a szerveren valami modern luxusautót, mint például ez a S-osztály.

Szerko

Zöldfülű
Támogató
2019. 06. 15.
163
75
Pálfa
V4 karakter
Ernesto Ramirez
LV karakter
Matthew W Dalton
V2 karakter
-Nincs-
Felesleges... Éppen eléggé nyúzva van a német/japán autók bekerülése nevű témák. Amerikai szerver, tehát úgyis kell tenni, vannak gyatra, és kevésbé gyatra modok. Ergo egy olyan kocsi, ami gyatra, és vagy nem érdemes frissíteni, vagy nincs baszna/érdeke a szerveren, arra valami új Amerikai ötlet. Ezzel is szaporítani a kultúrát, ami kissé elvan nyomva enyhén megfogalmazva, új modellek terén.

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: Woffi és Ernő

Ernő

Lelkes fórumhasználó
2019. 07. 10.
329
724
26
Kenya
LV karakter
Doug Chase
Itt mindenki ugy csinál mintha amerikába csak amerikai autó létezne ? pedig náluk az s osztály olyan mint itthon egy passat cc vagy egy A8 szóval szerinten bőven megférne dehát ti biztos jobban értetek hozzá..

• Tetszik
  • Vicces
Reactions: Szerko és Huskys

Slim

Írnok deák
2019. 01. 11.
661
1 013
Fort Carson
V4 karakter
Stan Webb
LV karakter
Rustin Wallace
Nem hiszem, hogy egy ilyen Mercedes bekerültével annyira változna az "ameriaki stílus" a szerveren. Így is mindenki luxusautóval jár, nem befolyásolna semmit. Egy Mercedes A45 vagy a Cadillac Fletwood helyén simán el tudnám képzelni.

Ernő

Lelkes fórumhasználó
2019. 07. 10.
329
724
26
Kenya
LV karakter
Doug Chase
Miért te és a többség átlagautókkal akartok járkálni Buickokkal meg fordokkal? Meg hibrid toyotákkal? Hiába jön mindig ez az ötlet hogy reálisabb autókat valahogy sosem jön össze mert azt sokan megtehetik ha felülnek a gép elől aztán beülnek ezekbe az autókba aztán netán ha egy fáradt munkanapután hazaérnek akkor meg leülnek a gép elé és ugyanúgy az 1.4-es astrájával vagy a 2.0 hdi pezsójával tolja a szerveren mert hogy az reálisabb? Na ne mar ?

• Tetszik
Reactions: Szzzka és Huskys

Ernő

Lelkes fórumhasználó
2019. 07. 10.
329
724
26
Kenya
LV karakter
Doug Chase
A probléma itt kezdödik. Szerintem épp elég luxusautó van a szerveren.
Jó nyilván értem én a luxusautó problémát de sajnos ez nem rajtunk múlik :/ az itt a baj
Egyátalán került már be olyan autó ami itt lett megszavazva és bekerült ? Csak kiváncsiságból

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 477
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség