Mercedes g65 illetve CLS Mercedes.

Szerintetek?

• Összes szavazat
    102

Oscar Burns

Újonc
2020. 11. 26.
11
0
LV karakter
Stefano De Felice
V2 karakter
Horvath Lajos
Sziasztok! Én személy szerint örülnék neki ha bekerülne a kettő közül legalább az egyik, a g65 öt azért támogatom mivel terepjáróból nagyon kevés van és szerintem elég jó modellje van illetve elegáns is. Szerintem Sokan örülnének neki, nem csak én. A cls mercit pedig azért mivel tudom sok autó van a játékban már viszont ez lenne az az autó ami a mercédesek közül soknak elnyerné a tetszését. De döntsétek el ti. Mercedes CLS: https://imgur.com/rFfMQ6n G65: https://imgur.com/JThADyH

Predi

pártatlan békebíró és diplomata
Fő Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
2 730
5 430
Würzburg / Budapest
www.twitch.tv
V4 karakter
Roxy Trevisano
LV karakter
Bruno Fleming
V2 karakter
Blasius Kensington
Ha már terepjáróról van szó akkor ne legyen már az is BMW vagy Mercedes. Van egy csomó fasza amerikai kocsi, mint pl. ez a 2016-os Cadillac Escalade. A régi kezd elfáradni, annak a helyére jöhet egy vérfrissített Cadillac
e9ecf6d1afbbaae3ba1e571a2647ce9a.png

doms

Fórum Császár
2019. 07. 19.
1 689
2 754
LV karakter
tomo vomo
G Wagen szerintem elég ikonikus autó, szép története van a valóságban és tudtommal Amerikában is elég elterjedt.

Véleményem szerint rengetegen szeretik (többek között számomra is hatalmas gyerekkori álom a mai napig) és nagyon örülne neki jópár ember a szerveren. :)

balintt

Klaviatúra gyilkos
2021. 12. 18.
709
1 033
Las Venturas
LV karakter
Alfonz Wyne
Oké oké, hogy lv meg régies stílus stb minden fos, de ha már arról van itt szó h mivel nagyon modern a g65 ezért nem kerül be, akkor a 2021-es bmw m4, m8, mit keres itt? Ráadásul a las venturas eléggé dombosabb szerény véleményem szerint mint akár a v2, vagy a v3, így tudnám támogatni teljes mértékben, + eléggé sokat dobna a szerveren is, hogy van G65.

balintt

Klaviatúra gyilkos
2021. 12. 18.
709
1 033
Las Venturas
LV karakter
Alfonz Wyne
3.) A játékostársaknak kötelező megadni a tiszteletet. Tilos a felhasználók sértegetése, zaklatása, továbbá a frakciók rossz színben való feltüntetése. (Alpári, fenyegető, agresszív, trágár, sértő hangnemű hozzászólások) Büntetésed: 70 pont
Ha kotekedni jottel akkor minek irtal ide? Azt h regies en csak ezt hallottam emberektol hogy ezert nem kerul be a g65, azert irtam bele en is. Te is kibaszottul ertelmes gyerek lehetsz, ha mar csak egy ilyenert belekotsz a masikba 🤪

Predi

pártatlan békebíró és diplomata
Fő Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
2 730
5 430
Würzburg / Budapest
www.twitch.tv
V4 karakter
Roxy Trevisano
LV karakter
Bruno Fleming
V2 karakter
Blasius Kensington
lv meg régies stílus
Hát nem tudom mit láttál mert azért ez nem így van. Van egy két régies autó, mint a valóéletben. Magyarország is akkor már régies csak azért mert még sokan járnak 1999-es Suzuki Swifttel? Mindenhol vannak öregebb kocsik, szóval nem értem miért gondolod ezt hogy lv régies ... :D

balintt

Klaviatúra gyilkos
2021. 12. 18.
709
1 033
Las Venturas
LV karakter
Alfonz Wyne
Hát nem tudom mit láttál mert azért ez nem így van. Van egy két régies autó, mint a valóéletben. Magyarország is akkor már régies csak azért mert még sokan járnak 1999-es Suzuki Swifttel? Mindenhol vannak öregebb kocsik Szóval nem értem miért gondolod ezt hogy lv régies ... :D
Akkor megszeretnem ismetelni ujra, hogy irl a haveri korombe hallottam ezt, hogy regiesebb az lv mint a masik ketto sgs szerver, viszont amit a mondatod vegere irtal abban teljes mertekben egyetertek. Reszemrol a tema lezarva, en mar ehhez a topichoz tobbet nem irok. 👋

Doooominik

Zöldfülű
2019. 06. 25.
205
154
LV karakter
Niek Kruse
V2 karakter
Chris Levallon
Valami amerikai pacekabb lenne. Így is már lassan több a német autó a szerveren, mint az amerikai. Vannak nagyobb ford, chevyk, gmc, szerintem jobban beleillene.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: balintt

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 476
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség