Elfogadva Meowy Campbell - Eriik

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Meowy

Barangoló
Támogató
2019. 03. 07.
125
135
V4 karakter
Ezekiel Yakobovitch
zoldlogo.png

Neved:
< Meowy Campbell >

A ban időpontja:
< 2022-03-21 16:52:57 >

A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Eriik >

A ban oka:
< Közösségrombolás >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Helló Erik! Nemtudom, hogy emlékszel-e még a történtentekre, ezért röviden leírom. Egy Audi S8-at szerettem volna elcserélni egy másik autóra( már nem emlékszem milyenre, de nagyjából ugyanolyan értékűre), azt mondtam kocsi tulajának, hogy még adok hozzá egy USP-t, de miután a csere megtörtént ezt nem tettem meg. Az erre vonatkozó szabály, pedig úgy szól, hogy:"...A szerver semmilyen szinten nem vállal felelősséget két játékos közti egyéb megállapodásban (adásvételin kívüli).", ennek a félreértése okozta a kitiltást, viszont száz szónak is egy a vége, hibáztam. Nem lett volna szabad kihasználnom egy másik játékost. A régebbi játékosok még a leégés előttről emlékezhetnek, hogy szinte több időt töltöttem AJ-ben, mint a szerveren(40+jail), szerencsére azóta sikerült változnom, ami szerintem az UCP-men is meglátszik. A leégés után csak egy jailt kaptam, azt is az első órámban.(Munkajármű saját célra használata.) Remélem tudsz bennem bízni Erik, hogy sikerült 11 hónap alatt fejlődnöm és többet nem követek el ilyen szemétséget és figyelmetlenséget. Köszönöm, hogy végigolvastad! >

Meowy

Barangoló
Támogató
2019. 03. 07.
125
135
V4 karakter
Ezekiel Yakobovitch
Bent vagyok a váródban TS-en.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.