Melyik a legjobb autó?

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

fadam78

Barangoló
2019. 03. 15.
115
82
V4 karakter
Gerard S Howard
LV karakter
Benito Bocelli
V2 karakter
Chou Li
Minden szempontot figyelembevéve - sebesség, gyorsulás, leérés, kezelhetőség, borulás, ki mit gondol, melyik autó a legjobb?

Ár és kinézet, illetve szerelési ár nem számít.

Diabloo

Aktív fórumozó
2019. 01. 10.
297
235
V4 karakter
Albert Diaz
Mercedes one. Ez a legjobb per pillanat. Ebből a szempontból. Akárki akármit mond.

Ninus

Zöldfülű
2022. 06. 24.
159
232
21
Kőszeg
V4 karakter
Nina Flores
LV karakter
Nina Flores
Mercedes one. Ez a legjobb per pillanat. Ebből a szempontból. Akárki akármit mond.
Akármennyire elvakult Mercis vagyok, az irányítása nem annyira jó! Nagyobb kanyarnál, nagy sebességgel használhatatlan sajnos. Inkább akkor a gt63s vagy az Evo II!😊

LucasLV

Írnok deák
Támogató
2020. 05. 25.
665
1 019
LV karakter
Lucas Saliven
V2 karakter
Lucas Saliven
E250 igaz itt nem volt nekem csak lv-n, de szerintem ugyanaz a két szeron a handling.

fadam78

Barangoló
2019. 03. 15.
115
82
V4 karakter
Gerard S Howard
LV karakter
Benito Bocelli
V2 karakter
Chou Li
Akármennyire elvakult Mercis vagyok, az irányítása nem annyira jó! Nagyobb kanyarnál, nagy sebességgel használhatatlan sajnos. Inkább akkor a gt63s vagy az Evo II!😊
A gt63 nagyon csúszkál nyáron is és borul, ha leülteted meg ugye odaveri az alját. szerintem az közel nincs a top 10ben

Ninus

Zöldfülű
2022. 06. 24.
159
232
21
Kőszeg
V4 karakter
Nina Flores
LV karakter
Nina Flores
A gt63 nagyon csúszkál nyáron is és borul, ha leülteted meg ugye odaveri az alját. szerintem az közel nincs a top 10ben
Nekem 8 ezer kilóméter után mai napig az a legjobb kocsi, nehéz, kihívás vezetni, de jó! Mellé négy személy is elfér benne. Az Evo Merci azon kívül, hogy leér, legjobb az irányítása!😊 Kinek mi nyilván!😇

Ethan

SzerverAdmin
v4
2019. 01. 09.
723
1 080
V4 karakter
Ethan Chambley
Airride-al nem sok helyen ér le az evo merci szerintem. Maximum SF-be, de ott szerintem minden.

Eric

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
347
1 066
24
Beacon Hill🌄
V4 karakter
Eric Zawadzki
GT63 viszi a prímet, minden tekintetben.
Oké hogy csúszik, de pont annyira amennyire kell. Tökéletesen meg lehet tartani a csúszást és ezáltal a kanyarokat sokszor jobban veszi.
A borulás nem tudom honnan jött, egyáltalán nem borul. Legalábbis 8 venommal nem. A csúszás és a borulás eleve szinte kizárja egymást.
190 Evot mondanám én is a másodiknak. Az nem a gyorsulás bajnoka, de kezesbárány az úton.
Harmadiknak pedig a P1-et. Nagyon jót gyorsul, jó a végsebessége és irányítható is, bármekkora tempónál.
Az AMG One nálam valahol a lista alján kullog. V4 óta csak áll az udvaromon, mert V3-ban verseny kerékkel még elment, de V4-re versennyel és venommal is egyaránt kiszámíthatatlan a kanyarodása.

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: Destroyer és Ninus

jaden

morior invictus
2021. 03. 29.
287
486
Budapest
V4 karakter
austin_graves
LV karakter
jaymore_parks
V2 karakter
-
Giulia, EVO II, C8

A fent említett autók azok amik nekem a legjobban bejöttek. Egyik se veri az alját (annyira), szerintem isteni úttartás, jó gyorsulás, jó végsebesség. Ez nyilván relatív, hiszen kinek mi. Azonban aki nem need for speed handlingre vágyik azoknak tökéletesek lesznek. Persze ezek mind totál fullozva, ECU-val beállítva.

tothbence0413

Fórum betyár
2022. 11. 30.
1 195
311
V4 karakter
Clay Winston
Véleményem szerint a GTR. Egyik legjobb. Nem igazán ér le sf-be sem airide-t nem kell felcsapni rajta maxra. Gyorsul is. És jól lehet irányítani. Illetve még szerintem is az Evo 2. Viszont az akad. Giulia meg nem rossz nem rossz... De a gyorsasága nem az igazi.

PENCZ

dalolászó táncos mikulás
2019. 01. 09.
1 481
5 109
Tatabánya
V4 karakter
barate gabor
Okés, elég válasz érkezett szerintem. Ebből levehető a lényeg. Jó játékot, elrakom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.